Отговори
# 660
Maiski 3 Благодаря за кафенцето, аз вече глътнах две и съм готова да се залавям с дом. работа
ИВКА 10  Hug успех  fingerscrossed и моят малчо не може да приеме мисълта, че няма да съм вкъщи, но ще му мине.
Аз утре съм на ЖК и ми е напрегнато Rolling Eyes

# 661
Привет Hug

Кейтии Малката Кристина е страхотна, пу-пу Grinning Ти в коя болница роди?

Имам молба към всички мами - когато пишат за раждането да споменават и в коя болница и при кой лекар/акушерка е било раждането. Мисля, че това ще е много полезна информация за очакващите мамчета.

Относно лекцията в ЦУМ записването е на тел. 0876 181 114. Таксата е 4лв. Аз току що се обадих и се записах. Който има желание да я посети и съответно да си спретнем срещичка, може би е хубаво да се обади още днес, за да не се окаже, че няма свободни места. За момента изброих следните желаещи

Моя милост
Anduli
Bub555
Бишкота
Migeio78
Jessika
lilyrose

Надявам се, че не пропускам някой. Ако има още желаещи да копират списъка и да се добавят. Лекцията започва в 10,30. Предлагам да се чакаме 10,10-10,20 пред централния вход на ЦУМ. Ако някой има други предложения да пише.

# 662
  • Там където е семейството ми
Страхотни сте всички. Hug  bouquetИмах нужда от кураж,благодаря ви.Ще ви държа в течение,а живот и здраве,като мине всичко нормално ще разказвам.

П.П.Синът ми по принцип е доста емоционален за разлика от щерката.Трудно понесе това,че точно за Нова Година,мама беше в болницата и на празника я нямаше.Не се бяхме разделяли за повече от две денонощия,а тогава цели седем дни и явно на детенце,му е дошло в повече това мое отсъствие. ooooh!
Опитвам се да го успокоявам,че този път мама влиза в болница не защото е болна,а за да роди бебето,опитва се да се държи  като мъж милият,но тия сълзички в очичките му всеки път,като ги видя и............................... Cry Ама ще устискаме всички,а после сигурно ще се смеем на тия притеснения

# 663
Цитат
г-жа Стихийно бедствие , кройка имам, но не мога да си харесам плат. Искам плътно памучно трико, а не намирам такова. Може би като се постопли времето ще има избор. Ти какъв плат използва?
Като гледаш човалчето,. нали са два плата, та аз взех за отгоре трико а за отдолу едно такава като за чаршафи тъничко и мекичко.
Като е готово ще покажа, то моето не е баш за лятото а повече за пролетта, за да го държа в количката ако например излезем на разходка и захладнее.

# 664
Сега ставам. Ужасна, кошмарна нощ този път. И даже още ми се спи, но трябва да излизам.  Tired
Лек и приятен ден от мен.
Аз иначе все още си имам леки болки от прегледа снощи  ooooh!  Такава болка до сега не бях изпитвала. Имах чувстовото, че си вкарва ръката до лакътя.

За кошчето за кола, мисля с него да се прибираме. Пътят иначе е около 30 мин. Ох, само живи и здрави да стигнем до там  Flutter

Maiski, благодаря за кафенцето   bouquet

ИВКА 10 , успех утре. Дано всичко мине по вода  Hug

# 665

Не му се сърди, имайте предвид че и мъжете преживяват криза по време на бременност на съпрузите си.
Да на нас ни е трудно, носим раждаме, а тях ги побърква отговорност, страх за бъдещето, дали ще се справят като мъже, има и нещо друго този секс който е мираж ние го преживяваме по лесно, а те са борят с животинския нагон и човешката си същност която определя че трябва да сме моногамни.
Нека да ги обичаме и да ги разбираме, ако сме ги избрали за да създадем поколение с тях, значи са достойни. Повече трябва да говорим за това че разбираме че поведението и емоциите ни понякога им идват в повече, но това не сме ние а гадните хормони Simple Smile

Колко хубаво го е казала  Peace г-жа Стихийно бедствие

# 666
  • Варна
Честито на мама Кейти  newsm51 малката Кристина е прекрасна. Да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug.

# 667
И аз сега се обадих да се запиша за лекцията в ЦУМ Wink

# 668
  • Плевен
Маринелс Hug Hug Hug,много е трудно но се мобилизарай и се успокой може пък да не е толкова страшно положението.Пожелавам ти смяната на доки да ти донесе положителна промяна.
ИВКА 10  fingerscrossedвсичко ще е наред.
Какво става с kiarka?

# 669
Здравейте момичета   bouquet
Виждам, че всички ни тресе предродилна треска  Mr. Green важното е че успяхме да устискаме до тук и няма преждевременно родени бебчета  Praynig все така да продължаваме  Hug

Майски мерси за кафето  Hug радвам се че си по добре  Hug

Ивка10 не се тревожи, виждам че си в 9м. така че няма от какво да се притесняваш. Всичко ще бъде наред  Praynig И нашата кака е много емоционална, но знае че трябва да влезе мама в болницата за да се роди бебето. И за да не се притесни, че влизам в болницата и няма да ме има, от известно време таткото повече се занимава с нея. Отделно на това ще дойде и майка ми и съм спокойна че няма да се травмира. Аз доста често съм я отделяла от мен за по дълго време именно за да не се тревожи и да не го приема толкова тежко. От малка процерирам така, не ми се иска да е залепена за мен искам да е спокойна и да знае че мен може да ме няма в момента, но аз ще се върна.  Hug

Валари много странно че така те е прегледал  newsm78 и мен в понеделник ме прегледа доки, вагинално за да провери как стоят нещата, но след като видя че изпитвам болка беше изключително внимателна и малко след прегледа вече не усещах никакъв дискомфорт  Peace  

г-жа Стихийно бедствие чувалчето много ми хареса.  Peace Аз в момента не се наемам да шия че ми се стяга корема и никак не ми е удобно стоенето на стола.  ooooh!

мистела шезлонгчето е супер,  Peace от мадъркеар ли го поръча? Аз още се чудя дали да си взимам  newsm78 По скоро си мисля да си взема по нататък люлка  newsm78

ino4kada всичко ще бъде наред  Hug

Mur Аз ще го сложа в столчето за кола  или в бейбипорта още не съм решила. По закон трябва да е обезопасено  Peace В къщи ще имам много време за гушкане, не мисля че тези 30 мин. до прибиране в къщи са от толкова голямо значение. Иначе ако нямаш нищо от тези 2-те неща може да ползваш, коша за новородено към количката ако имаш такъв  Peace

petinka много неприятно  ooooh! но при всички случаи трябва да се консултираш с лекар. Дано всичко мине нормално  Praynig

# 670
  • София
 ИВКА 10, аз и де се разделяли за повече от един ден(не денонощие, а ден). Нямам представа как ще регира на цели 3 денонощия без мен, но си мисля, че ще се справи. Ще настоявам баща му да си го гледа, а не да отбива номера, като го води при свекървата, за да му е по-леко на детето.

# 671
         Честито на мама Кейти с пожелание малката Кристина да и е жива и здрава и само радост да и носи!
          ИВКА10 успокой се всичко ще мине нормално сега трябва да гледаш положително на нещата,нормално е да се притесняваш,но си помисли че скоро ще гушкаш малкото бебоче.Може ли да помоля за парола на албумчето.

# 672
Цитат
г-жа Стихийно бедствие чувалчето много ми хареса.   Аз в момента не се наемам да шия че ми се стяга корема и никак не ми е удобно стоенето на стола. 
Веси то и аз няма да го шия, една приятелка ми мрънка от два месеца какво щяла да ми подари като се роди малкия, а тя парички много (даже и малко) няма, но има златни ръце, та аз и купих плат да ми ушие чувалчето.

# 673
mama_vessy, аз от любопитство питам. Количката ни е 3в1, така че имам кошница за колата и кош за новородено, който също може да се монтира в колата, но него ще го използваме за по-дълги пътувания, ако изобщо правим такива първите 3-4-5 месеца.

# 674
Сега се връщам от преглед при лекаря. Вече сме 3 килограма, в 35 седмица. Не знам дали сме много големи, но доки каза, че всичко си е наред за седмиците.  Hug Hug Hug. А това е най-важното. Питах го и за отоците по краката и ръцете- каза, че е страшно, ако взема да вдигам и високо кръвно, а моето не е такова- 80 на 120-130 максимум. За сметка на това ми каза да лежа поне по 2-3 часа през деня, което за мен е ужасно. Но иначе щял да ме вкара в болница да лежа, което е още по-гадно. След 7 дена пак на консултация и така- то дотогава трябва да са ми дали да направя и последните изследвания по здравна каса...

Хубав ден от мен и нека да е зареден само с позитивни емоции

Общи условия

Активация на акаунт