Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 41

• 45 951
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • планетата Земя и по точно до морето
Не спирам да мисля, че шока за Китка ще е много по-голям отколкото за баща и. В даден момент ще го отстреля точно тя. Това момиче няма да понесе , че брат и , който и е идол е по-гаден убиец от баща и. Не знам за Явуз дали ще покаже , че е Моран, но Китка в даден момент ще го учуди. Той я подценява доста  и това ще му изграе лоша шега .

# 706
Мишел, а Пала казали на Саваш, че Китка разговаря с Явуз

Каза му.

# 707
  • В тъмната гора.
Джейда, за тази агенция мисля само аз
Ясемин - не мисли, отсега нататък аз ще избирам с кой ще работим/клиентите, аз ще движа работата, много съм сериозна, иначе изхвърчаш от тук

# 708
Не разбрах Джейда защо се обади на Явуз newsm78
Аз си имам своите съмнения,и затова се вълнувам Praynig

# 709
МОМИЧЕТА, ИЗПОЛЗВАМ ДОКАТО ВЪРВЯТ РЕКЛАМИТЕ, ДА ПУСНА

НОВАТА ТЕМА

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НЕЯ, КАТО ИЗПИШЕМ ТАЗИ.

# 710
Не спирам да мисля, че шока за Китка ще е много по-голям отколкото за баща и. В даден момент ще го отстреля точно тя. Това момиче няма да понесе , че брат и , който и е идол е по-гаден убиец от баща и. Не знам за Явуз дали ще покаже , че е Моран, но Китка в даден момент ще го учуди. Той я подценява доста  и това ще му изграе лоша шега .

Същото мисля и аз! Peace Китка ще види сметката на аби..

# 711
  • И тук,и там
Тази Китка немога да я трая! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Само циври и търси съжаление! #2gunfire

# 712
Шахнур- а е трябвало да се осъмни, тя каква жена на глава на фалимията ще става
Joy Joy Joy  тя горката нямаше представа що е то аширет  ooooh! Crazy

# 713
  • И тук,и там

Същото мисля и аз! Peace Китка ще види сметката на аби..
И аз така мисля. Thinking Thinking Май Китка ще работи с Хичкимсе.

# 714
какво става с тези реклами! тази вечер са на 15-20 минути

# 715
  • В тъмната гора.
бора е похарчил парите, които му е дала Назан за да отвори агенция, излъга я, че ги е дал на някого, той не ги е върнал, че била права, че иска още един шанс, разрева се.

# 716
  • В тъмната гора.
Дъщерята на този е много превързана към Чичек. Иска телефона на баща си, за да разговаря с Чичек.
Може би това е шанс да има семейство. чичек се разбира с Лара да се видят накрая на седмицата

Ясемин- знаех, че ще дойдеш тук
Саваш - сама ли дойде
Я-. не не съм
саваш- нали беше изморена , не си ли
Я- изморена съм, но краката ме докараха тук

Назан - давам ти още един шанс, но не заради теб или мен, а заради бебето, браменна съм

# 717
  • В тъмната гора.
шанхур пак настоява ясемин да се премести, но саваш я отряза, да не мисли най-лошото и да им се довери...

# 718
  • В тъмната гора.
Вай бе Пала да не е влюбен.

**
пелин казва че лара не иска да дели баща си.. и са в малко обтегнати отношения, а всъщност лара иска чичек.
**
Саваш ясемин и омер ще излизат на разходка.

# 719
Саваш с бойния пуловер  Mr. Green за Иран и стачки

Общи условия

Активация на акаунт