D H L - 3

• 68 008
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Аз в понеделник полу4их пратка от 01.02,тръгна на 15,много са бързи.Дадох адреса в офиса,но се разболях и казах на колежките да я вземат,а то куриера я метнал на портиера ни  Shocked ,егати безотговорността .

# 361
момичета,получих тракинг номер на поръчката си,но като вкарах номера в ДХЛ-България нищо не ми излиза,какво да правя,това ми се случва за първи път,много странно,ето вижте,не излиза нищо,все едно,че такъв номер няма
http://www.prikachi.com/images.php?images/781/3017781q.png

# 362
чак сега се появи,много странно.да се успокоя и аз

# 363
  • София-Младост
момичета,получих тракинг номер на поръчката си,но като вкарах номера в ДХЛ-България нищо не ми излиза,какво да правя,това ми се случва за първи път,много странно,ето вижте,не излиза нищо,все едно,че такъв номер няма
http://www.prikachi.com/images.php?images/781/3017781q.png
Просто изчакай и утре си провери, вече ще я виждаш.

# 364
От кои дати получавате номера на товарителници?

# 365

Току що от 14.02  Peace

# 366
  • София

Днес получих за поръчка от 14.02  Peace

# 367
Току-що получих номер на товарителница за поръчка, фактурирана на 18.02.

# 368
  • София
Днес получих на поръчки от 13.02 и съответно фактурирани на 18.02

# 369
  • София
Куриера е идвал преди 30 минути, но не съм си чула телефона. Дали ще ми доставят утре пакета? А и какво е това работно време.

# 370
  • София
Днес имате ли промяна в ДЧЛ статусите? Една поръчка ми е от вторник в БГ, вчера в 11:43 й се промени статуса на "задържана за последваща обработка" - обадих се, не можал да я вземе куриера, защото били затрупани, за това й бил такъв статуса. Днес все още е такъв.  Crossing Arms

# 371
Аз вчера получих PDF с номера на товарителницата на пратката от 21.02.
Искам да попитам дали е задължително да се регистрирам в сайта на DHL USA и DHL bg за проследяването на пратката?
Попълних и нота за известие чрез смс от линка към първа страница на темата, но не съм си правила регистрация и никъде не съм попълвала номера на товарителницата - дали съм активирала правилно опцията?! Embarassed

# 372
  • София-Младост
Аз вчера получих PDF с номера на товарителницата на пратката от 21.02.
Искам да попитам дали е задължително да се регистрирам в сайта на DHL USA и DHL bg за проследяването на пратката?
Попълних и нота за известие чрез смс от линка към първа страница на темата, но не съм си правила регистрация и никъде не съм попълвала номера на товарителницата - дали съм активирала правилно опцията?! Embarassed
Не е нужно регистриране, можеш и така да си следиш пратката.

# 373
Мерси, Ала-Бала!
Предполагам и за известието със смс не е нужно да се регистрирам, т.к давам имейл в самата бланка тук:
https://proview.dhl-usa.com/GC3/proview/adhocnotify?appuid=DHL.TRACK&id=DHL.

# 374
  • София
току що получих номер на товарителница на DHL за поръчка направена на 14ти и фактурирана на 18ти и за поръчка направена на 15-ти и фактурирана на 21-ви  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт