D H L - 3

• 67 541
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Хайде и аз с добри новини......

Поръчките ми излязоха в системата на ДЧЛ....

Двете са с получен номер от петък и вторник...Но и двете са тръгнали късното във вторник - 23,46ч. И сега са в Будапеща.......

И тези от ДЧЛ са едни..........

Успех на всички!

# 676
Мамо Цо Hug, влизам да кажа че за часа позна, но за деня - НЕ hahaha
Получих мейл с тракинг номер, който разбира се не излиза в системата на ДЧЛ Wink
Само не разбрах от получаването на този мейл, горе долу за колко дни пристигат в БГ? Rolling Eyes

# 677
Получих мейл с тракинг номер, който разбира се не излиза в системата на ДЧЛ Wink
Само не разбрах от получаването на този мейл, горе долу за колко дни пристигат в БГ? Rolling Eyes

Е, сега...деня.....Нали годината и часът не изгубихме.......По моя календар е понеделник Mr. Green.......

Зависи кога тръгнат.....На мен поръчка от петък беше тръгнала във вторник късното вечерта, 23,46ч. - т.е. почти сряда.......Днес е тръгнала от Унгария.....Зора е да отлепи от Лил......

# 678

Е, сега...деня.....Нали годината и часът не изгубихме.......По моя календар е понеделник Mr. Green.......

Зависи кога тръгнат.....На мен поръчка от петък беше тръгнала във вторник късното вечерта, 23,46ч. - т.е. почти сряда.......Днес е тръгнала от Унгария.....Зора е да отлепи от Лил......
На мен ми се върти, че 5 дни преди пътуваха до София, май... Rolling Eyes ама без събота и неделя  newsm78 Зор аз нямам въобще за тази поръчка, ама др. седмица сме на морето и ако цъфне куриер няма да намери никой...Та се притеснявам да не я върнат. То сега като нямам "валиден" тракинг номер и не мога да им се обадя и да ги предупредя. Пфуу, много тъпо Crossing Arms

# 679
То сега като нямам "валиден" тракинг номер и не мога да им се обадя и да ги предупредя. Пфуу, много тъпо Crossing Arms

Той ще стане валиден.....Не му се притеснявай......Пак можеш да кажеш......И нас няма да ни има, та и аз ще говоря с куриера.......

# 680
Радвам се за вас, че вече имате движение по товарителниците  Wink

След поредния e-mail поне имам някакъв отговор по въпроса си. Явно някъде са ми загубили пакетчето и се оправдават.

Ето какво получих като отговор:

Dear madam,

Thank you for your email regarding the delivery of your order #196 0893391.

Please accept our apologies for the delay.

Your parcel was sent on July 25th by DHL.

Let me assure you that the tracking number 7141370331 is correct.

Please allow 2 to 4 weeks for delivery.

Thank you for your patience.

Извинявай за любопитството, но какво стана с пратката ти?

# 681
какво стана с поръчките от спортса. как вървят? нали пратиха мейли с някакви номера, но на линка нищо не излиза!  7960898293 това го писах в дчл, ама нищо не ми излезе.

# 682
какво стана с поръчките от спортса. как вървят? нали пратиха мейли с някакви номера, но на линка нищо не излиза!  7960898293 това го писах в дчл, ама нищо не ми излезе.

Е как не излиза.......Отпътувала е от Унгария.......Утре е тук, след празниците - при теб......

Current status for 7960898293...      Help
Depart Facility
   Get notified    Receive an email or text message (SMS) on status changes for this shipment
Tracking history...      Help
Date and time    Status    Location Service Area
9/2/2011      11:52 am    Depart Facility          Budapest, Hungary
                      9:59 am    Transit through DHL facility          Budapest, Hungary
9/1/2011      12:40 pm    Depart Facility          Brussels, Belgium
                      5:07 am    Processed at DHL Location.          Brussels, Belgium
8/31/2011      9:28 am    Depart Facility          Gatwick, United Kingdom
                      5:09 am    Processed at DHL Location.          Gatwick, United Kingdom
8/29/2011          Picked Up by DHL.    
Shipment details...      Help
From

To

Shipment information
Notts, Ng20 8ry, United Kingdom

Ruse Ruse, Bulgaria

Ship date: 8/29/2011
Pieces: 1
Total weight: 2.2 lbs Note on weight
Shipment reference: 5701944

# 683
благодаря, явно не пиша където трябва Simple Smile

# 684

На мен ми се върти, че 5 дни преди пътуваха до София, май... Rolling Eyes ама без събота и неделя  newsm78 Зор аз нямам въобще за тази поръчка, ама др. седмица сме на морето и ако цъфне куриер няма да намери никой...Та се притеснявам да не я върнат. То сега като нямам "валиден" тракинг номер и не мога да им се обадя и да ги предупредя. Пфуу, много тъпо Crossing Arms
не се притеснявай мен ме няма 3 месеца    Wink     обади  се преди да заминеш на тел.в сайта на dhl и им кажи че няма да те има да запишат и предадат в офиса да задържът поръчкта.

# 685
момичета и аз съм малко  притеснена .....
направих поръчката си в директа още в неделя вечер. ..изпратиха ми имейл за направената покупка
но нямам никакъв получен номер за проследяване или потвърждение за изпращане на поръчката ми..
какво да правя?

# 686
  • София-Младост
момичета и аз съм малко  притеснена .....
направих поръчката си в директа още в неделя вечер. ..изпратиха ми имейл за направената покупка
но нямам никакъв получен номер за проследяване или потвърждение за изпращане на поръчката ми..
какво да правя?
Аз втората поръчка така я получих без да ми пратят мейл с № товарителница за проследяване.

# 687
zdravei te i az imam su6tiq problem napravih poru4ka na 26.09.2011 i do sega nqmam nikakuv nomer za prosledqvane i dosta se pritesnqvam

# 688
zdravei te i az imam su6tiq problem napravih poru4ka na 26.09.2011 i do sega nqmam nikakuv nomer za prosledqvane i dosta se pritesnqvam

От кой сайт е поръчката?

Писането на кирилица е желателно....

# 689

От кой сайт е поръчката?

Писането на кирилица е желателно....
  от спортдирикт       

Общи условия

Активация на акаунт