D H L - 3

• 67 553
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ако до понеделник нямам никакво движение по товарителницата и никакъв отговор, ще ги "бомбардирам" с  е-мейли !!!  Twisted Evil

И правилно ще направиш! За 6 евро и 20% да си поразмърдат малко з....ците!  Mr. Green
А ние тук недоволстваме от превозвачите, дето тепърва започват да работят... Без повече коментар!

# 646
  • на брега
"Масова явление" ще да е. И аз пред два дни получих номер за проследяване на DHL и до момента няма никакви данни!!! #Crazy Поръчката ми е от 26 юли.

# 647
  • sofia
 Mr. Green включвам се с добра вест - моята пратка се е телепортирала направо - така както в 18ч нямаше още информация, сега я гледам - стигнала в Холандия. Може би все пак в ДЧЛ е проблема, защото виждам, че си е тръгнала на 3/08 , когато ЛР ми пуснаха мейла, но до сега просто не им се появяваше в системата..
 Hug хайде, скоро и останалите чакащи да се похвалят  

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 15:27 от pasta

# 648
Mr. Green включвам се с добра вест - моята пратка се е телепортирала направо - така както в 18ч нямаше още информация, сега я гледам - стигнала в Холандия. Може би все пак в ДЧЛ е проблема, защото гледам, че си е тръгнала на 3/08 , когато ЛР ми пуснаха мейла, но до сега просто не им се появяваше в системата..
 Hug хайде, скоро и останалите чакащи да се похвалят 

Е...супер.....И да..независимо какво пише на имейла - пратките уж трябва да тръгнат в деня, в който получим тракинг номера....Погледнах си и стари имейли....и там е същата работа...Пратките винаги са тръгвали в деня, в който получа имейла.........

Щом сега е в Холандия - в сряда трябва да е в София........Поздравления, чакат се още добри новини!

# 649
  • на брега
"Масова явление" ще да е. И аз пред два дни получих номер за проследяване на DHL и до момента няма никакви данни!!! #Crazy Поръчката ми е от 26 юли.

Още една добра новина - преди малко проверих за пореде път иииии пратката е вече в Будапеща!!!!! Simple Smile

# 650

Още една добра новина - преди малко проверих за пореде път иииии пратката е вече в Будапеща!!!!! Simple Smile

smile3501 smile3501 smile3501

# 651
  • София
Радвам се за вас, че вече имате движение по товарителниците  Wink

След поредния e-mail поне имам някакъв отговор по въпроса си. Явно някъде са ми загубили пакетчето и се оправдават.

Ето какво получих като отговор:

Dear madam,

Thank you for your email regarding the delivery of your order #196 0893391.

Please accept our apologies for the delay.

Your parcel was sent on July 25th by DHL.

Let me assure you that the tracking number 7141370331 is correct.

Please allow 2 to 4 weeks for delivery.

Thank you for your patience.

# 652
Биби, какво ти казват от българското ДЧЛ? Това писмо от къде е?

# 653
  • София
Писмото ми е от Ларедут. От Българския клон на DHL по моя молба направиха запитване към френския DHL  и от там им казали, че пратка от Ларедут по моята товарителница не е пристигала.
Казаха ми непременно да се свържа с Ларедут, защото по техни думи в DHL досега не е пристигало нищо, освен информация за пратка.

# 654
На мен още ми излиза в ДЧЛ, че няма пратка с номера, който ми изпратиха.
Вие на какъв е-мейл адрес на Ларедут писахте?

# 655

От коя дата ти е поръчката?

Биби, да пишеш какво става  и с твоята.....

Аз така както чета все още не съм се шашнала,че моята не излиза в системата........Дано до вторник се появи....

# 656
  • София
Моята поръчка от 27.07 е тръгнала на 29.07 и на 05.08 е в София - е,  Simple Smile  още не са ми я  донесли - може би утре

# 657
Поръчката ми е от 26.07, изпратена е на 29.07 (поне така са ми написали от Ларедут). Писмо с номер на товарителница получих на 04.08, но още не мога да проследя...

# 658
  • Сливен
Поръчката ми е от 26.07, изпратена е на 29.07 (поне така са ми написали от Ларедут). Писмо с номер на товарителница получих на 04.08, но още не мога да проследя...

моята е с същите дати като теб ,вчера направих запитване до DHL- бг ,отговориха ми че ще явно от Ларедут все още не са ги предали на куриера  newsm78  след като не излиза в системата им

цитат -........ е номерът ви за проследяване на пратката, може да го направите на www.dhl.bg, но за момента няма пратка под този номер, което означава че все още не е предадена от Ларедут на DHL.
 иначе за инфо -имам и две от същата дата изпратени до френски адрес  Rolling Eyes ами и за тях нямам колисимо изобщо .а както знаете там няма кой да ги обработи и да ни върне инфото така че
сега се въоръжаваме с търпение и си чакаме чинно  Peace

# 659
  • sofia

писах им на формата за връзка от техния сайт /добре, че мама Цоцоланка  Heart Eyes ме подсети, че има линк на първата стр. от ларедутската тема/ Но освен стандартното, че ще ми отговорят до 24часа, друг отговор нямам  #2gunfire добре, че вече ми излиза пратката в дчл и не ми пука особено..

Общи условия

Активация на акаунт