D H L - 3

• 67 565
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София-Младост
Ами нали немски пощи погълнаха DHL или обратно и имам спомени, че DHL в Германия не е това, което е в България
Ами аз нямах представа, че питаш за Германия;)

# 631
Момичета,поръчката ми е от 12ти юли,имам втори ред и е фактурирана,но нямам още номер за проследяване.Има ли други като мен?
Гледам,че пише очаквана доставка на 27ми,но тя още не е тръгнала.Спазват ли си срока за доставка написан от Ларедут или да не разчитам на това?

# 632
  • Стара Загора
Може ли малко помощ за проследяване на поръчка с colis № 20111 89 534 2773 до Стара Загора

# 633
  • София-Младост
Може ли малко помощ за проследяване на поръчка с colis № 20111 89 534 2773 до Стара Загора
На мен ми излиза пратка до София, вчера получена от Господинова.

# 634
  • Стара Загора

А може ли да ми кажеш как да го проследя аз, да не би да има някаква грешка. Или направо да им се обадя????

# 635
  • София-Младост

А може ли да ми кажеш как да го проследя аз, да не би да има някаква грешка. Или направо да им се обадя????
Според инструкциите в първата тема, махам първите 4 цифри, останалите се пишат без интервал. Но абсолютно нищо не пречи да им се обадиш.

# 636
На поръчка направена на 14/07 сега получих  номер за проследяване.

# 637
  • София
Вчера получих огромен кашон с Диейчел, поръчката ми е от 8 юли, мейлът с номер за проследяване- от 13 юли. Интересното е, че преди олекотените завивки ги разделяха, сега всичко пътуваше заедно.

# 638
  • sofia
Вчера получих мейл от Ларедут за поръчка от 26/7, с номер за проследяване, пишат че е предадена на ДЧЛ на 29/7 (което не ми се вярва много, защото чак на 3/8 пуснаха мейла с товарителницата, ама няма значение). Въпросът е, че в сайта за проследяване още няма инфо за колета. На някой случвало ли се е толкова дълго след уведомлението нищо да не излиза? Как беше мейла на ларедут, на който мога да пусна запитване? На ДЧЛ писах, но нямам отговор..

# 639
Вчера получих мейл от Ларедут за поръчка от 26/7, с номер за проследяване, пишат че е предадена на ДЧЛ на 29/7 (което не ми се вярва много, защото чак на 3/8 пуснаха мейла с товарителницата, ама няма значение). Въпросът е, че в сайта за проследяване още няма инфо за колета. На някой случвало ли се е толкова дълго след уведомлението нищо да не излиза? Как беше мейла на ларедут, на който мога да пусна запитване? На ДЧЛ писах, но нямам отговор..
И аз така не мога да си проследя поръчката. Пусната е на същата дата като твойта...

# 640
  • sofia
е ако е "масово явление" май не е толкова страшно Simple Smile аз звъннах в българския дчл и момичето ми каза, че ЛР си имат отпуснати номера на товарителници и може просто да са ги подготвили колетите, но още да не са предадени физически на куриер и затова все още няма инфо в системата им. дано е така, въпреки, че до сега не ми се е случвало толкова време да не е активиран тракингът.. драсни едно лс моля те, ако има някакво развитие при теб

Маме   bouquet Hug
ха дано!

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 16:03 от pasta

# 641
е ако е "масово явление" май не е толкова страшно Simple Smile аз звъннах в българския дчл и момичето ми каза, че ЛР си имат отпуснати номера на товарителници и може просто да са ги подготвили колетите, но още да не са предадени физически на куриер и затова все още няма инфо в системата им. дано е така, въпреки, че до сега не ми се е случвало толкова време да не е активиран тракингът.. драсни едно лс моля те, ако има някакво развитие при теб

Да, на мен ми го казаха същото преди време......Имам чувството, че в петък следобед пускат масово поръчките....Имала съм номер от четвъртък, но.....реалното движение е започнало чак в петък следобед.....Та.....към 18ч. вижте дали няма някакво развитие.......

# 642
  • София
Аз пък имам тракинг номер за проследяване още от 25.07.2011 г. и досега няма никакво движение на поръчката. Има товарителница и информация за пратката в Лил, но от 25.07. си седи така... И на мен след даване на номер за проследяване никога не ми се е случвало да няма никакво придвижване. Поръчката ми е от 15.07.2011.  Thinking Писах два пъти на Ларедут, но досега нямам отговор.

# 643
Аз пък имам тракинг номер за проследяване още от 25.07.2011 г. и досега няма никакво движение на поръчката. Има товарителница и информация за пратката в Лил, но от 25.07. си седи така... И на мен след даване на номер за проследяване никога не ми се е случвало да няма никакво придвижване. Поръчката ми е от 15.07.2011.  Thinking Писах два пъти на Ларедут, но досега нямам отговор.

Аааааааааа...много стана......Не ме плашете.......

Че аз току-що получих номер за поръчка от 29.07. с намалените цени на някои артикули.......И се глася до другия петък да е тук поръчката.......

Как са ви парите - изтеглени ли са, блокирани ли са? Пишете и не ги жалете ЛР...За едни 3е, които трябваше да ми ги върнат - 4 писма им написах и тогава имах отговор.......

# 644
  • София
Ако до понеделник нямам никакво движение по товарителницата и никакъв отговор, ще ги "бомбардирам" с  е-мейли !!!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт