SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 126
  • 715
  •   1
Отговори
# 30
Извинявам се че са почти пост сле дпост ама  ....
Току Що го видях в ФБ и ...
коментара от долу ме Утрепа
Sam, I'm already talked about this with Cas... Personal space.. that's all I'm sayin'

кой каза криви крака ?????

# 31
Супер са му крачката на Тренера! И тъй го взимам без да се замисля и за секунда дори. Wink

# 32
Аааа, добре са Краката и аз това ще кажа, това му е чарът  Grinning  Да де, и само дето има отличителен белег - особено красив  Grinning

Би, това просто не мога да не го изпляскам, страхотно е. И аз отвлачих от пратката подаръци, гледааааааам, правя моджо за сън и се мятам  Joy  

# 33
Лили  Hug, ми те нали са за вас ..... пляскай, пляскай ...

Супер са му крачката на Тренера! И тъй го взимам без да се замисля и за секунда дори. Wink

Дейна  Heart Eyes, тук вече Ще делим ....  Mr. Green

# 34

Дейна  Heart Eyes, тук вече Ще делим ....  Mr. Green

Амиии, събираме се с Тренера, изваждаме дрехите от уравнението, разделяме .... задачите в това да ни бъде хубаво и умножаваме удоволствието - въх, дисертация по математика мога да защитя така. Simple Smile Naughty

# 35
Ох сори, че спамя, но един прекрасен поздрав за Аморе  Heart Eyes, който намерих току що...

Много е готино, нали, нали...
Благодаря   bouquet . Неслучайно обожавам 5.22 Mr. Green . Да видим само дали/как скоро Сарчето ще ме трепне и замени ooooh! .

bichi, Hug
Mного си надобряла Peace . Много ти се радвам Heart Eyes .
Права си за заместничката ми: (цък) Crazy . УДжас! Старите ми номера ме объркват и озадачават още повече newsm78 .

От снимките от 6.18 остана да покажем и един щастлив Джаред:
(цък за голяма, но размазана Grinning )

Розе, Heart Eyes
Поздрав за теб: Roses. Сега ако кажеш, че харесваш и ‘Poets Оf Тhe Fall’, паля гумите и идвам да те нагушкам здраво, а ти да ме утешаваш, утешаваш Flutter ...

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 03:35 от Impala

# 36
Тези двечките  как пипат и се радват Close Ще им виждаме сметката май.. Twisted Evil Twisted Evil

# 37
Добро утро!

Хайде на кафето... само си го представете с пентаграм вътре...

а аз понеже не пия кафе, ще се събуждам с това

# 38
Добро утро! Simple Smile
Аз по принцип пия кафе,ама днеска ми се иска да пробвам от твоето Wink
danir За всички дето много пипат тиган в главата,айде ще направя изключение за жена му  Laughing

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 08:31 от Mother 0f All

# 39
Тези двечките  как пипат и се радват Close Ще им виждаме сметката май.. Twisted Evil Twisted Evil

Маме, само на тези двечките ли, за 6 сезона доста повече дами а и не само са го обарали  Laughing

Ммммм, Дийн и Сам обвити в метал Heart Eyes
Бичи подаръците са екстра!
Сега пак  гледам , много ми харесва и съм така #Crazy

Белс мерси за кафето  Hug
Охоооо палавко  събуждане за теб си си избрала  Wink

# 40
  • В средата на времето
Изиииии къде сииии ??????? Нося ти подаръцииииии ......

Дзак Grinning Ето ме Hug Благодаря ти много за подаръците, чак 3 си направила newsm51
Дженсън освен като Джеймс Бонд, трябва да изиграе и някаква роля на рицар...или на някой крал Laughing Heart Eyes
На Сам също му тичат рицарските доспехи. Някой беше пуснал една снимка по-напред в темата. Като свърши SPN много бих искала да ги видя двамата да играят в жанр различен от този.

Добро утро от мен и благодаря за кафето  bouquet

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 10:36 от Izida

# 41
  • гр. София
Привет и от мен  Hug

ИмпалкаShocked, събрала си всичките ми писаници в първия пост!!! Много мило, благодаря ти за жеста

И благодаря за песничката, много е хубава  Heart Eyes

Аз понеже днес съм в най-черната черна сатурнова дупка, се опитвам да дойда на себе си с това
http://www.youtube.com/watch?v=e5VmZK3FcLw&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=-jfon11JIRg

Апокалиптик, Чък ще ти забърка едно лекарственце, само да се събере отново в едно цяло...

# 42
Голяма зарибявка е това tumblr, има смехории на килограм, това гифче току-що го видях там и веднага ви го споделям.

# 43
  • В средата на времето
Гифчето е супер Grinning Heart Eyes danir, ще го крада. Може ли? Laughing

# 44
  • КиТ

И аз пропускам кафето и се мятам за такова събуждане Crazy Mr. Green Joy Joy Joy

А пък Сам рицар,ах мале верно след края трябва да се ориентират именно там двамцата! Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт