SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 299
  • 715
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
Изгледах серията. Съгласна съм с написаното от Изи, макар че, може би ви е омръзнало, но това можеше да стане на по-ранен етап, а случаят по който работеха не ми хареса. Стана ми тъпо накрая, защото останаха сами, но не вярвам в това. Лиса не ми се струва толкова страхлива жена, и все си мисля, че накрая ще се съберат. Смятам, че това не беше ретроспекция като край на историята, а просто спомени какво е било. Тъпо е да останат двамата сами, толкова е тъпо, че просто не го виждам да стане. А и да не е Лиса, Дийн винаги може да се намери някоя яка мацка ловец на гадини като тях.

Не съм съгласна за продължават с пълнежи и простото им размотаване на екрана. Накрая ще стане така, че ще си събирам сериите и ще ги гледам накуп. Не искам сариалът да се връща назад, макар че тогава беше супер готино, но след тези сценарии, ангелите, демоните, ада и т.н. простото избиване на демони, шегите и т.н. ще ги превърне просто в рутина за мен.

# 556
  • В средата на времето
Лиса не ми се струва толкова страхлива жена, и все си мисля, че накрая ще се съберат.

Aз също не смятам, че тя не иска сегашното положение от някакъв страх. Тя иска Дийн да е с нея и с Бен, да са заедно. Но е ясно и че с работата на Дийн това няма как да стане. Самият Дийн няма да е съгласен, защото той вярва, че ги излага на опастност и само им/и проваля живота. Хубаво го каза днес - "Само защото обичаш някого не означава, че трябва да стоиш при него и да съсипваш живота му" Една такава невъзможност се получава. Лиса според мен търси сигурност за себе си и Бен, но няма как да я получи от Дийн. За това и днес на репликата му "Поискай нещо тогава", тя му отговори, че иска нещо, което е невъзможно.

Не искам сариалът да се връща назад, макар че тогава беше супер готино, но след тези сценарии, ангелите, демоните, ада и т.н. простото избиване на демони, шегите и т.н. ще ги превърне просто в рутина за мен.

То беше някак ясно, че след епичната история с Апокалипсиса, всеки друг сюжет ще бледнее, но поне да имаше някаква последователност, основна линия, която да се следва. Така сега е като маса с различни ястия. Взимаме по малко от всичко и на края не можем да кажем, какво точно сме вечеряли. Rolling Eyes

Изи, сега ако го откарат пак на сърцераздирателна тематика до края на сезона

Ми не вярвам да ти кажа Laughing Ето, следващият епизод ще бъде развлекателен основно Simple Smile После може и да подхванат изоставената за момент история с Майката. А на мен повече ми се иска да доразвият историята с човешките души.

Има други неща, които ми харесват. Играта им е едно от тях.

Съгласна съм Peace. И двамата имат потенциал и им се отдават всякакви сцени. Обаче съм и на мнение, че за да гледаме страхотна игра трябва да има и подходящ сценарий Simple Smile

# 557
Съгласна съм Peace. И двамата имат потенциал и им се отдават всякакви сцени. Обаче съм и на мнение, че за да гледаме страхотна игра трябва да има и подходящ сценарий Simple Smile

М, даа - колкто и добри да са като актьори, което не отричам, много важно е какъв е сценарият. Доказали са засега, че умеят да уцелват игрални филми, на които сценарият много им куца (Devour е най-добрият пример и след това House of Wax), доказали са също така, че при добър сценарий могат да бъдат страхотни актьори - Десетинчовия герой и Коледната къщичка на Кинкейд. Определено много зависи от сценария.

Иска ми се да видя двамата заедно и в някоя друга продукция, коренно различна от СПН. Би ми било много интересно.

# 558
Статия-анализ с красноречиво заглавие - 'Supernatural' Recap: Worst Episode of the Season?'. Става дума за 6.14. Рейтинг 2.3 милиона зрители.

Лично на мен ми е достатъчно да има няколко добри сцени, за да се 'спаси' даден епизод.

# 559
Импалка, Hug мерси за статията.
Ето ви една и от мен: http://fangasmthebook.wordpress.com/2011/02/18/jensen-ackles-in- … or-jeans-neither/ в която Дженсън говори за Сезон 7, както и за душевните терзания на Дийн, които видяхме дотук. (Има и обещание за повече Кас и ... Краули! към края на сезона).

# 560
Импалка, Hug мерси за статията.
Ето ви една и от мен: http://fangasmthebook.wordpress.com/2011/02/18/jensen-ackles-in- … or-jeans-neither/ в която Дженсън говори за Сезон 7, както и за душевните терзания на Дийн, които видяхме дотук. (Има и обещание за повече Кас и ... Краули! към края на сезона).

Дейна   Hug Hug Hug чудна статийка   bouquet
Импалка  Hug благодаря. Направихте понеделника ми мнооого светъл.

Добро утро  Hug
сладкиши
Лека и ползотворна седмица мили мои момичета   bouquet

# 561
В интерес на истината епизода ми хареса. Не ме остави с отворена уста, но ми хареса.
За да задминат 4 и 5 сезон трябва да измислят нещо супер изтрещяло като сюжет нещо много по нещо голямо ... Това можеше да е Майката, не само на всички, но и на самите братя.
Краули можеше да им каже без да гио заплашва, че майка им е закотвена в чистилището и без да е нужно да ги плаши и изнудва щяха да му намерят вратата.
Даже можешпе да запазят Краули като персонаж и да го убият в следващия сезон.
Добре бе като не могат да се справят да пишат на нас  Twisted Evil ще им спретнем един сезон за чудо и приказ. Надявам се да наблегнат на нещо в последните епизоди за да начертаят линия.

П.П. Добро утро !

# 562
  • В средата на времето
Статия-анализ с красноречиво заглавие - 'Supernatural' Recap: Worst Episode of the Season?'.

Благодаря  bouquet. Беше интересно да се прочете Simple Smile

Съгласна съм само с написаното почти на края: In the epilogue, Sam and Dean commiserate over the fact that digging into your past is never a good thing. People died, people were hurt and they can't even chalk this one up in the "Win" column. Are you as depressed as I am right now?

За мен този епизод беше по-добъп от предишният, но явно аз например търся едно в сериала, този човек  - друго. Падаше ли рейтинга на SPN този сезон или с такова впечатление само съм останала? Rolling Eyes

Дейна и на теб благодарности за статията Simple Smile Hug Сега ще пийвам кафенцето на bichito   bouquet и ще чета Simple Smile

Добре бе като не могат да се справят да пишат на нас  Twisted Evil ще им спретнем един сезон за чудо и приказ.

Това е приказка Grinning

Добро утро от мен  bouquet

# 563
в която Дженсън говори за Сезон 7, както и за душевните терзания на Дийн, които видяхме дотук. (Има и обещание за повече Кас и ... Краули! към края на сезона).

Алелуя! Айде айдее вече, аз му забравих физиономията на Кас! Егати най-ощететени са фенките на КАс Sad То затова рейтинга им пада. Я дадат едно пияно ангелче, или ангелче със стриптизьорка или ангелче, което си сваля ризката и шлифера, да видят как рейтинга им ще хвъркне до небесата  Laughing

Изгледах епизодчето и ми хареса. И поведението на Лиса ми се стори съвсем в реда на нещата, нямам как да го чака вечно. Вие бихте ли чакали някой, който знаете, че няма да се върне? Милият Бен, детенцето ми е много миличко  Hug
Но сцената с Имапалата ме изпълни, хахаха как я бебосваше Дийн и и се извиняваше. Ей голяма лИбов  Heart Eyes Но както умря девойката с обсебения бъбрек не ми хареса, някво претупано беше, трябваше нещо по- оригинално да измислят  Naughty
Чакам мета епизода с най-голямо нетърпение, искам вече Кастиел, искам Миша-мрън!  Crossing Arms

Бичи мерси за кафенцето и сладкишите и за статията и аз сега я почвам  Hug

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 09:48 от Mupka

# 564
Мирка няма как да е в реда на нещата при положение, че ако не ме лъже паметта тя му каза да отива със Сам и че на нея ще й стига да се отбива когато може. И му приказваше нещо за добрия пример който дава на Бен и т.н.
Разбираемо е след случая с вампира да откачи, но тогава не би трябвало това да описва като причина да не иска да е с него, а трябваше да каже че ги поставя в опасност.
Ама както и да е Simple Smile

# 565
Да, Уоми, верно, че Лиса го каза на времето това, че ще приема Дийн винаги, но нещата са се променили, разбрала е, че не може така. Едно е да мислиш, че нещо ти е достатъчно, а друго е да видиш като как е на практика и да го оцениш тогава. Не я харесвам, но я разбирам. Прави избор и за себе си, но и за Бен. По-скоро опитва се да направи правилния избор. Интересно как изобщо не засегнаха вампирския случай. Любопитно щеше да бъде да видим как се обясняват  Mr. Green

И добро утро, пия чай, мисля позитивно  Grinning Ето, дори Лиса разбирам  Grinning  Благодаря за материалите, момичета  Hug

# 566
  • гр. София
Момичета искам само да ви кажа, че много ви обичам...

Не знам как може човек да обича хора, които дори не е виждал...

но може би просто не съм човек Simple Smile)))

Сериозно, много съм благодарна, че ви имам в живота си, макар и виртуално

Каквото и да става в сивото ежедневие, знам, че имам едно цветно петно и винаги мога да дойда да се разведря при вас Simple Smile

Подписвам се под това.  Hug
От сутринта ви чета и ми просветва. Днес пак съм в сатурнова дупка и вися в нея с главата надолу, но вие сте тук и ме усмихвате през сълзите.
Обичам ви! Heart Eyes

# 567
Момичета искам само да ви кажа, че много ви обичам...

Не знам как може човек да обича хора, които дори не е виждал...

но може би просто не съм човек Simple Smile)))

Сериозно, много съм благодарна, че ви имам в живота си, макар и виртуално

Каквото и да става в сивото ежедневие, знам, че имам едно цветно петно и винаги мога да дойда да се разведря при вас Simple Smile

Подписвам се под това.  Hug
От сутринта ви чета и ми просветва. Днес пак съм в сатурнова дупка и вися в нея с главата надолу, но вие сте тук и ме усмихвате през сълзите.
Обичам ви! Heart Eyes

Щом Чък се подписва под нещо, което аз съм написала, значи има хляб в мен...

може би и аз съм пророк, е, не цял де, ама полупророк... ама догодина може и цял да стана Simple Smile

Розе, горе главата!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Пращам ти положително моджо! Heart Eyes

# 568
  • КиТ
ох, за фен на здрач тази серия е просто убиец....

Аха Grinning Аз бях ей така  Mr. Green докато я гледах. Дийн има и още една култова реплика по повод темата -  "Eat it Twilight" Mr. Green

Аз пък никак не съм фен на Туайлайт и през цялото време бях ей-така:   Party  Mr. Green

И аз така Crazy
 Mr. Green Joy Joy Joy Mr. Green,дори съм анти фен на туй чудо...нИ мъ обивайте с камани феновете,но това не е моя сериал Rolling Eyes

Не съм съгласна за продължават с пълнежи и простото им размотаване на екрана. Накрая ще стане така, че ще си събирам сериите и ще ги гледам накуп. Не искам сариалът да се връща назад, макар че тогава беше супер готино, но след тези сценарии, ангелите, демоните, ада и т.н. простото избиване на демони, шегите и т.н. ще ги превърне просто в рутина за мен.

И аз това си мислех като гледох сезоните,не можеше ли по някъв начин да продължат да ловуват и да се борят с демони,вярно че те нямат свършване,но примерно 1,2 и 3 сезон да само за това и после вече да издигат нещата и трябваше някак плавно да ни покажат първо ангелите какво става там горе какви всъщност са....после самата битка с Лилит,апокалипсиса и така нататък,а те загатват нещо после ни вопъл ни стон няколко епизода,после пак се връщат Thinking Подържат вниманието добре но държат една линия! Wink Peace

Импалка и ти ли в чужбинско? Къде Flutter Flutter Flutter

# 569
Здравейте, дами Hug

Да споделя и аз своите виждания за епизода.  Grinning
Аз очевидно съм от най-безкритичните фенове на сериала, обаче не мога да му намеря чак толкова кусури.
Може би защото не съм очаквала след края на пети сезон да се случи нещо още по-грандиозно, а по-скоро очаквах точно това - да се уталожат нещата, да видим какъв ще бъде живота на двамата след като преживяха цялата работа с апокалипсиса. Нямаше как да не са различни и от тая гледна точка ми харесва как са им развили образите. И тъй като харесах сериала заради отношенията между братята и заради някакви съвсем простички неща като лоялност, вярност, стремеж да постъпиш правилно, борба да запазиш себе си и т.н., и понеже ги виждам тези неща и в този сезон, аз съм доволна Heart Eyes
За мен този сезон е за пътя, който Сам и Дийн извървяват обратно един към друг. Това ми стига Grinning
От тази гледна точка, и новият епизод ми допадна. Няма да стане любимият ми със сигурност, но си е един нормален свръхестествен епизод.
Единственото, което не ми харесва, е страданието на Дийн. Ама не защото страда, това го разбирам, а защото ми омръзна, някак си вече не му отива да страда периодично за живота си. Някак си като че ли Сам се опита като малък да се откаже отживота, видя, че не става, захвана се с ловуването и успя да осъзнае, че това е живота му, няма мърдане и по-добре да прави каквото трябва да помага на хората.
Докато Дийн все едно 26години не се е замислял иска ли го тоя живот или не и сега от известно време не  спира да се терзае, че го няма другия му живот.
Даже сега като ги гледам и си мисля, че са точно противоположни на това, което ни представяха в началото - в момента мога да си представя, че Дийн ще се откаже от ловуването, но не и Сам.

Та така, извинете за словоизлиянието, наваксвам за предните дни Blush Laughing

Лили, ще предам непременно поздрави на Злата Hug

Общи условия

Активация на акаунт