SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 144
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
  • # супернатурална #
Галче,
 Joy Joy Joy
Направо най-важното започва с теб Peace . Мен по няколко часа Tired ме 'подгрява' - ужас Outta Joint . Това значи ли, че не ме обича достатъчно Mr. Green ?

Едва ли. Поради някаква причина мен все ме претупва. Не възразявам  Laughing

Поздрав. Все едно тренера пее, толкова ми прилича гласа на неговия. Тази група за сефте я чувам, Demon Hunter (сега да не се изложа нещо, че не съм с богата музикална култура) но много ме изкефи, вкл. името.

hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 21:17 от Г. Краули

# 91
Oписание на 6.16 'And Then There Were None' (източник spoilertv.com):
SAMUEL JOINS UP WITH SAM AND DEAN — Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) and Bobby (Jim Beaver) set out in search of The Mother of All’s latest monster. While investigating, they run into Samuel (guest star Mitch Pileggi) and Gwen (guest star Jessica Heafey), who are also hunting the creature. Samuel and Bobby get into a heated fight about how to handle the case.
Mike Rohl directed the episode written by Bret Matthews.

# 92
Импалка, Hug мерси за спойлера. Последно 16-ти ли щеше да бъде уестърн-епизода? Иначе не ми се връзва този Самюел Колт от къде ли ще го изровят?

# 93
Dana,

6.16 е нареченият от нас 'Сърдити старчета' - със смъртта на Руфъс.
Уестърн епизодът ще е 6.17 със заглавие 'Trail of the Dead' (преди 'Gallow's Pole').

# 94
Няма да повярвате какво ми се случиииииии иде ми да крещяяяяяяя
Днес на връщане от работа, влизайки в квартала, познайте какво видях  #Shocked
ИМАПАЛААААААААААААА
ВИДЯХ Я ДВА ПЪТИ но за моя жалост  Tired бяхме в колата и не можах да я снимам (а и собственика беше там с отворен багажник) ......
Другия път като я видя ( Praynig да я видя) ще се снимам с нея или само нея и ще ви я постна.

# 95
Бичииии! Hug Задължително да я снимаш, мила! Къде успя да я зърнеш тази Импала и не можахте ли да спрете за снимка? Определено фотото би си струвало!

# 96
  • # супернатурална #
Би, колко се радвам за теб!!! Ех, защо не се снима с нея, другия път да драпаш, чу ли, и да покажеш!!! Аз онзи ден за това си мислех, ако видя някъде импала как ще се примоля да се снимам вътре, вънка, навсякъде Joy

Без връзка Grinning това виждали ли сме го  newsm78

# 97
Оооо задължително. Ако ви кажа само ка се разтреперах като я видях ........
Мъж ми вика тва е ... едиква си марка ...., а аз не това е Шевролет .... той не е, прилича на (м*** не помня каква марка каза) ..., а аз не та не това е Импалаа ...  Crossing Arms
Така ме е яд че не можах да я снимам в движение поне ... Но задължително видяли я пак Ще я снимам  Peace

# 98
bichi,
Супер Party ! Другият път наистина скачаш от вашата кола Crazy и се засилваш към красавицата Sunglasses . Собственикът трябва да е истински фен - колата е доста необичайна за Европа - и ще те разбере Peace .

Hug Hug Hug

# 99
bichi,
Супер Party ! Другият път наистина скачаш от вашата кола Crazy и се засилваш към красавицата Sunglasses . Собственикът трябва да е истински фен - колата е доста необичайна за Европа - и ще те разбере Peace .

Hug Hug Hug

Да, определено! В Европа има само няколко бройки (бях намерила един сайт, в който някакъв тип от Бирмингам, голям фен, описваше какво му е коствало да намери такава по интернет и да организира да му я доставят) и няма начин как да не са закупени от фенове на сериала, така че със сигурност човекът ще те разбере.

# 100

за програмата ....
Предупреждавам, имам още една мания  Crazy (обещавам тържествено да не ви досаждам  Outta Joint).

Импалка, на това се надявама, да ме разбере. Ох  ooooh! дано не е само някой моментен посетител на квартала ....  Praynig Praynig Praynig

# 101
  • Разпиляна във въображението
Аз ако я видя се хвърлям отпред и веднага го разпитвам къде е кривокракия собственик на колата. Ще принудя онзи да отвори багажника, за да инспектирам дали всички оръжия са налице, пакетите със сол, дървени колове и т.н...

Или всъщност ще кажа - "Брей, супер кола". Ръката ми ще тършува из чантата, а аз ще изругая "Мразя дамските чанти, в който никога не мога да си намеря телефона точно когато ми трябва!" #2gunfire  Накрая ще видя стоповете и като се прибера ще си пусна гифче с отдалечаващата се Импала и ще въздъхна.

Лека нощ, момичета.

# 102
Мили мои, Hug
Засега багажникът Laughing ми е спасен: 'Кобра'-та е част от 6.18 и няма да ме замести. Ако на някого му е интересно, може да прочете в naficeh.livejournal.
Не съм сигурна дали това е обяснението, но от промото за следващите епизоди, както и от един епизод на анимацията знаем, че ще има 'Кристимпала' Twisted Evil , т.е. Импала, обладана от дух или нещо такова, Галче. Интересна идея, да видим как ще я реализират.

А това е вече напълно неоправдано "насилие" над крехките ми 'ангели':

Не е честно Cry , лягаме си Crossing Arms .

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 02:22 от Impala

# 103
Няма да повярвате какво ми се случиииииии иде ми да крещяяяяяяя
Днес на връщане от работа, влизайки в квартала, познайте какво видях  #Shocked
ИМАПАЛААААААААААААА
ВИДЯХ Я ДВА ПЪТИ но за моя жалост  Tired бяхме в колата и не можах да я снимам (а и собственика беше там с отворен багажник) ......
Другия път като я видя ( Praynig да я видя) ще се снимам с нея или само нея и ще ви я постна.

аз само като го прочетох това и се разтреперах....

пък си те представям теб!!!!

за Стара Загора ли говорим или за СФ

да знам къде да идвам да търся и аз Simple Smile))))

хайде добро утро

днес никакво кафе, направо.. под дyша

# 104
Добро утро Simple Smile Петък е- хубав ден! Супернатурален ден, утре ще сме с нова серия, направо едвам чакаммммм!

Ей Бичи сега видях, че си от Стз, и аз съм от там, прекрасен град, обичам го! И каква случка си имала, другият път ти пожелавам да се повозиш в нея  Hug

Ауууу тренера днес е много строг!

а следващите са страхотни :

Общи условия

Активация на акаунт