SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 104
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
Данир, ти остави кукуригцето (дори не е едно, а са две), виж розовото ластиче  Joy
Да,  отразих го.

Joy Joy Joy

Изида,  леле, много хубав подпис имаш!

# 76
Благодаря на Би и Розето за поредния разказ. Удоволствие е да ви чета  Hug
Наздраве за добре свършената работа

Не се скътавай и ти имаш пръст (цяла ръка) в него ....   bouquet  bouquet  bouquet и Уоми съЩо ....   bouquet  bouquet  bouquet

Би, съдейки по последната ти страст, скоро ще видим Дж. и Дж. в български носии. Нямам търпение  smile3508

разкрита  Embarassed Rolling Eyes ... Дано да стане  Praynig

# 77
  • Разпиляна във въображението
Търся едно такова ама с Дийн разбира се Whistling

# 78
  • КиТ
Розе я без такива,без никви дупки виждам,че другите успешно се те извадили,няма да влизаш тях без придружител Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Поздравления за поредно приключилия разказ,удоволствие е наситина да ви чете човек,готови сте за идаване на една книжка Sunglasses

Импалка като излиза рисуваното Свръхестествено,свирни мое се види кво са сътворили Thinking Joy Joy Joy Joy

Лили благодаря ти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79
Леле Мириел, каква красота, хипнотизирах се...имаш ли нещо против да си "открадна" гифа за подпис?  Heart Eyes

PP- Взех си го  Wink

да ви споделя един страхотен гиф с Джаред...

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 18:03 от Mupka

# 80
Свети Уинчестър Shocked ! Ох, там където си вдига ръцете, сякаш се бори с блузата ми smile3544 ... Пък и волана как леко е прихванал... А 'маймунската' муцка Heart Eyes ...
Спешно ми трябват кърпички Mr. Green .

Пламка,
Анимето ще излезе на DVD в Япония и САЩ (дублирано). Виж тук трейлър. На мен не ми харесва, но може и да не разбирам. С цялото ми уважение към създателите, общо взето само мен не са """съсипали""".

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 20:24 от Impala

# 81
Розе, мила, недей така с пропаданията  Hug   Търпение, минават, но не и без усилие и помощ. Аз съм ви доайен в темата, имам опит, минават тези състояния, остават следи, но може би това е и целта. Коя съм аз, за да разбира промисъла на всичко. Не ми се подигравайте, говоря като майка в случая.

Рози и Би, браво за постоянството и умението да доизкарате хубава, занимателна и завършена история за нашите любимци   bouquet

И пак - Рози, това (дано не ви е омръзнала тази снимка) и мен ме изненада. Каква съм градинарка смотана и аз като другите момичета все гледах Дженсън на предния план на снимката, а фешън коконата съм я пропуснала  Shocked  Още някъде сме го виждали това розово ластиче, но къде беше?  Rolling Eyes  Обаче игривият светнал поглед на Джаред над снимката ми стопля сърцето, направо ми кипва кръвчицата  Mr. Green

И накрая Мирка ме довърши със Сам по потник  Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 18:45 от lili0909

# 82
  • # супернатурална #
Мирка, направо не знам как да ти благодаря за гифчето!
Ох, там където си вдига ръцете, сякаш се бори с блузата ми
На теб с блузата, на мен направо роклята ми запрята  Heart Eyes

# 83
  • София
Изи невероятно готин подпис имаш Heart Eyes

# 84
Аз като видях подписа на Ейнджъл се сетих да ви питам за Импалата. Ще сменят Импалата в следващите серии ли!!!!????   Shocked  Да не е нещо алтернативно или временна промяна/ изневяра? Притесних се  Crossing Arms

# 85

умрях....

хммм....

дали да не си го сложа като подпис???

уф, тъкмо си сложих прегръдката и още не съм й се наситила...

ох, Джаред!

# 86
хахахахха Изиии подписа е трепач, обичам го тоз тренер  Laughing във всичките му форми и превъплъщения  Heart Eyes

КАк няма да ви хареса Сам на гифа, аз го гледах сигурно поне 10 мин а незнам на вас как ви въздейства, но е много готин  Laughing

# 87
Галче,
 Joy Joy Joy
Направо най-важното започва с теб Peace . Мен по няколко часа Tired ме 'подгрява' - ужас Outta Joint . Това значи ли, че не ме обича достатъчно Mr. Green ?

КАк няма да ви хареса Сам на гифа, аз го гледах сигурно поне 10 мин а незнам на вас как ви въздейства, но е много готин  Laughing
На мен - пулсотактоучестяващо Party .

PS. Много ти е сладка дъщеричката Heart Eyes .

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 20:25 от Impala

# 88
  • В средата на времето
Изида,  леле, много хубав подпис имаш!

Нали, нали? newsm03 Joy Благодарение на теб  bouquet Grinning Мерси, че го намери и прилежно открадна!  Grinning

Мир, ако намериш такова, свиркай Grinning

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 19:52 от Izida

# 89
  • Разпиляна във въображението
Мирка, много добре стои подписа Peace

Изи, търся бе душа, търся. Пусто все заглеждам Дийн с меча, а ако можеше и музиката към него да се чува - веднага сменям Laughing

Общи условия

Активация на акаунт