SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 377
  • 715
  •   1
Отговори
# 165
  • В средата на времето
Аз не искам ретроспекция.

Съгласна. На мен добрият Сам повече ми харесва Grinning и искам да продължават напред. Ох, този сезон ми е голяма мъка, честно. Rolling Eyes Мислила съм си го няколко пъти...надявам се ако има сезон 7, да го режисира друг.  Rolling Eyes

# 166
  • София
Аз пък сайтове с гифове ooooh!, но така или иначе нещо ми е крива цялата седмица  Sad

Hug Hug Hug поне свършва - другата -> по-положителна и хубава!

sweet - с каква  тениска е само Simple Smile

# 167
  • Разпиляна във въображението
Дам, свършва. Уж съм позитивна личност, не унивам, ама от време на време ми става едно такова тъпо. Все едно в един момент всичко се закучва.

Изи, съгласна Peace

# 168
  • # супернатурална #
Ми разбира се, че на Маракана не искат ретроспекция.  Laughing Дийно доста се беше позапуснал през тази година. Надявам се, че не се обиждате  Hug май всички се съгласихме, че беше така.

# 169
  • София
хихих, нищо му няма на Дийн, просто мряза ретроспекции...във всички сериали...нищо общо с Дийн и Сам...

# 170
  • Разпиляна във въображението
Ако даваха ретроспекция в момент, в който Сам споделя какво е ставало, още докато си беше един такъв студен - разбирам, ще затвърди кофти впечатленията ни от него, но сега, на този етап, когато мамата възкръсна, да ми дават бездушен Сам  Stop  После - уестърн със Сам и Дийн. После - те щели да играят себе си... Още колко пълнежа ще трябва да гледаме до големия финал? Че то май след две-три серии ще има почивка  ooooh! и после още няколко и край. В този сезон май дамо три или четири серии си заслужаваха, другото беше безсмислено. Краули и чистилището - накрая изгориха Краули. Смърт се появи, а сега и него го няма, а беше заинтересован от това, което може да открият за душите. Сега нито Чистилище, нито души, нито Смърт, а ретроспекции и забави.

# 171
  • В средата на времето
sweet - с каква  тениска е само Simple Smile

Тениската...но и снимката Heart Eyes

Дийно доста се беше позапуснал през тази година.

Аз не искам да гледам ретроспекция на живота на Дийн през тази една година, защото това не е моят Дийн Rolling Eyes Не мога да и го простя на Сара и туй то. Crossing Arms

Това е поздрав за всички фенове на Роб в темата Grinning http://vbox7.com/play:b403e32d

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 00:12 от Izida

# 172
  • КиТ
Белла,както каза Сити,виж да са качествени клипчетата,тогава тръгвай да правиш Wink Peace
А и имаш възможност да са 15 секунди което си е доста в сравнение в тубрл-то които са само 2-3 сек Peace

Аз имах предвид във ФБ,ма та открих Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мирел Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug,всички имат тези моменти,но положителните личности винаги успяват бързо да се справят с тях! Wink Peace

И аз не искам пълнеж,ма явно искат да го разгърнат в още един сезон и няма как newsm78

# 173
Може да не  е само пълнеж. Мисля, че тази ретроспекция ще отговори на някои въпроси около дедето-защо е станал кучка на Краули, например. А и на мен ми е много интересно какво е правил Сам през тази година, очаквам доста екшън  Laughing А и ми е много приятно да виждам как Джаред се превъплъщава в различните роли, наистина му изпъква таланта, Импалко.

Дедето е станал кучка на Краули,защото Краули му е обещал да върне дъщетя му   Wink

Мерси за сайтчето за правене на гифове,ето го и първото ми творение малко с лошо качество ама...

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 03:58 от Mother 0f All

# 174
Уауу! Епизодът беше.... хм! Истински ад.
Нямам търпение да го гледате всички, за да коментираме, определено повдига интересни въпроси за Сам бездушний и никак не е пълнеж.

# 175

в четири и половина се събудих и мислех да пусна компа

да гледам на живо

ама мъжът щеше да ме убие....

затова

отивам да гледам...

сегааааааааааааааа

# 176
  • # супернатурална #
Честита събота. Промо за следващата серия:
http://www.youtube.com/watch?v=vxU6IVemzXw

# 177
Добро утро. Отново ми хареса и този епизод, въпреки че се натъжих много. И да, не е пълнеж определено. Изпуснах първите 10 минути...така и не видях червената рокля хаха

# 178
  • София
аз акам субс...следобяда вероятно ще гледам...или вечерта... когато успе да паркирам детето да спи Simple Smile все пак добре звучат отзивите ви за сега Simple Smile

# 179
  Закусчица, кафенце?  Вятър в косите? Замествам Бичи уикендно  Hug

Значи ме чака добър епизод  Grinning  Дано има субс вече, отивам да проверя. Ааа, Ейнджъл казва, че нямало. Ще чакаме. И ще си отварям очите за червената рокля още от първия миг.  Grinning  Обаче все пак доброто Сами ми е на сърце.   Heart Eyes

Галче, благодаря за промото. Манекенчовци ли ще гледаме?

Изи, благодаря за Роб поздрава  Hug Робинята в мен се разнежи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт