SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 142
  • 715
  •   1
Отговори
# 150
  • В средата на времето
Коя е Изи newsm78,ако може да ме светнете

Аз съм Grinning

Не знам за вас, но аз съм много нетърпелива за серията. Лошия Сам не ми излиза от главата  Rolling Eyes Mного му отива

Пак ли ще има лош Сам? Аз понеже съм неопетнена откъм спойлери та за това питам Laughing

# 151
  • София
нали щеше да е ретроспекция за бездушният Сам...аз нямам търпение за серията, въпреки, че се надявам да не е чиста ретроспекция...

# 152
  • # супернатурална #
въпреки, че се надявам да не е чиста ретроспекция...

А аз точно на това се надявам. Мога да поема 40 минути предимно Сам и то лош Сам  Laughing Надявам се също да наблегнат на него, а не на семейния Дийн, тъкмо си го видяхме пак какъвто е, направо не искам да си го спомням с жена, дете и чувство за вина. Нещо такова

# 153
  • Разпиляна във въображението
Аз не искам ретроспекция. За какъв дявол ми е. Ок, Сам е правил лоши неща, видяхме, предположихме и т.н. Стига Stop Пълнеж, пълнеж, пълнеж. Хубавото чувство от последния епизод, че може би се завръщат към корените на сериала и това, което го прави толкова добър, ще се изпари. Не искам спирка в миналото, искам развитие в настоящето.

# 154
  • # супернатурална #
Може да не  е само пълнеж. Мисля, че тази ретроспекция ще отговори на някои въпроси около дедето-защо е станал кучка на Краули, например. А и на мен ми е много интересно какво е правил Сам през тази година, очаквам доста екшън  Laughing А и ми е много приятно да виждам как Джаред се превъплъщава в различните роли, наистина му изпъква таланта, Импалко.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 22:45 от Г. Краули

# 155
Най-накрая намерих и двата гифа - много са ми забавни

Все едно не са прекарали 7 години почти заедно Laughing

Ами ще видим лош Сам, Сам, който сваля мацки и т.н. Ще отговори на един въпрос и край. Краули го няма вече, на мен ми е все едно.

# 156
Здравейте, момичета! Имах проблеми с компютъра известно време и се извинявам, че отдавна не съм се показвала тук, но нямаше как. Физически ми е невъзможно да изчета всичко пропуснато, но ще се постарая да наваксам максимално. Виждам, че има някои нови попълнения в темата, така че добри дошли от мен с голямо закъснение Grinning Сега гледайки снимките от заснемането на 18 епизод не се сдържам да не ви попитам аз ли ослепявам или Джаред си е изсветлил косата? Shocked Thinking Сигурно от 15 минути се пуля Laughing Все още не съм гледала последния епизод, за огромно съжаление, но поне утре ще си направя едно мини-маратонче хихи. Надявах се да са ми се струпали три епизода, но сега разбирам, че ваканцията е била удължена.
Поздрави на всички и ще гледам да съм редовна отново Simple Smile

# 157
  • София
Аз не искам ретроспекция. За какъв дявол ми е. Ок, Сам е правил лоши неща, видяхме, предположихме и т.н. Стига Stop Пълнеж, пълнеж, пълнеж. Хубавото чувство от последния епизод, че може би се завръщат към корените на сериала и това, което го прави толкова добър, ще се изпари. Не искам спирка в миналото, искам развитие в настоящето.

именно и мен такива серии са ми пълнеж...и за дедето не ми е интересно да гледам никак, защо не защо....
искам да се развива линията с майката....Simple Smile

Miriel този първият  гиф не е целият...има по-пълен танца...липсва врътката Simple Smile

# 158
Може да не  е само пълнеж. Мисля, че тази ретроспекция ще отговори на някои въпроси около дедето-защо е станал кучка на Краули, например. А и на мен ми е много интересно какво е правил Сам през тази година, очаквам доста екшън  Laughing
Галче, не очакваш точно екшън като екшън, но хайде, млъквам хахаха
Белс, ти изобщо имаш ли срам, как наблъска толкова гифове. А качеството не ти е хубаво, защото източникът не е. Използвай епизодите, там вече е друга работа Joy от опит говоря

# 159
  • София
  Grinning

# 160

именно и мен такива серии са ми пълнеж...и за дедето не ми е интересно да гледам никак, защо не защо....
искам да се развива линията с майката....Simple Smile

Miriel този първият  гиф не е целият...има по-пълен танца...липсва врътката Simple Smile

Знам, но този успях да намеря. Първо намерих Сам, а после голямо ровене за този на Дийн, но той и Сам няма врътка та са си баш лика прилика.

И аз искам мамата. Май сме само двете  Wink

# 161
  • София
 Laughing Wink

# 162
 Hug Hug Hug

# 163
  • София
няма ровене - пишеш dancing dean gif и веднага излиза Simple Smile то този танц си заслужава просто целият...такава енергия струи Simple Smile

# 164
Аз пък сайтове с гифове ooooh!, но така или иначе нещо ми е крива цялата седмица  Sad

Общи условия

Активация на акаунт