SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 042
  • 715
  •   1
Отговори
# 135
Оле Плами извинявай,

веднага те приемам във фейса,

Фейче, ще ме открехнеш и мен за програмата за правене на гифове?

# 136
Бeлa, c yдоволcтвиe, то e нaиcтинa eлeмeнтaрно, но щe трябвa дa потърпиш до понeдeлник Simple Smile

# 137
Добре, ще потърпя Simple Smile
ама защо до понеделник точно?

сега ви издирвам една по една във фейса, дано ви открия Simple Smile

Намерих Изида и Плами...

Бичито и Дейна ги имам, Апокалиптик и Краули също

Импалче, теб не те знам коя си май само и

Розето я нямам като че ли Simple Smile

Фейче и теб би трябвало да те имам отпреди, но не съм сигурна...

продължавам да търся Simple Smile

# 138
Да оспамя и аз ....  Mr. Green
Май нямам само Фейчето (или не я разпознавам) и Розето  newsm78 . За Импалка знам, че все още не се е присъединила към ФБ общността  Thinking

...
Бичи не знаех,че си в еспаньол,да те питам случайно мъж ти да не е ф1 любител? Thinking Щото аз съм луда на тая тема и леко ме дразни един субект зове се Алонсо Whistling Whistling Whistling

Фен е той и даже и на въпросния субект (а мен истински ме изкарва от кожата ми  Sick).

# 139
  • гр. София
Май нямам само Фейчето (или не я разпознавам) и Розето  newsm78 . За Импалка знам, че все още не се е присъединила към ФБ общността  Thinking

И моя милост не се е присъединила  Laughing

# 140
Зимна роза стихотворенията ги прочетох, страхотни са.

Аз съм скарана с марките на колите, но бих познала една импала ако я видя  Joy
Бичи, хе хе радвам се, че на живо си видяла такава кола.
Аз също бих искала да се науча да правя гифчета, така, че ще помоля да ме включите в групата на тези, които ще получат програмката.

# 141
  • В средата на времето

Намерихме се  Grinning

Да ти кажа, не си загубила нищо Laughing

# 142
  • гр. София
Да ти кажа, не си загубила нищо Laughing

Ами, Чък е една такава сложна личност... Rolling Eyes Тук си му е добре. И без това страда от разчетворение на личността, ако трябва да следи сто неща съвсем ще сдаде багажа  Mr. Green
Лудостта е сложна работа, мдаа Crazy Пък аз гледам да си поддържам моята  hahaha

# 143
  • Разпиляна във въображението
Ех, изтървала съм преброяването на баш Мараканките Hug

Искам да имам възможност ето това да си го сложа за аватар, но толкова са ни малки разрешените размери, че се губи кефа да се гледа.

Ама пусто, как ще се разделя и с британското ми момче Thinking

# 144
  • КиТ
Коя е Изи newsm78,ако може да ме светнете Flutter Flutter Flutter Flutter
Импалка няма ФБ,бях я вербувала преди време ма каза че няма Mr. Green Joy Joy Joy

...
Бичи не знаех,че си в еспаньол,да те питам случайно мъж ти да не е ф1 любител? Thinking Щото аз съм луда на тая тема и леко ме дразни един субект зове се Алонсо Whistling Whistling Whistling

Фен е той и даже и на въпросния субект (а мен истински ме изкарва от кожата ми  Sick).

Явно всички са му фенове.... адски ме дразни,много искам да изчезне от лицето на земята Twisted Evil #2gunfire #2gunfire #2gunfire,пък и се набута в любимия ми отбор и още повече едвам го дишам Tired Ох отплеснах са Blush,ма на тая тема ставам адски зла Mr. Green

п.п Това е много добър сайт за правена на гифчето от ютуб: http://www.gifsoup.com ,лявия гиф там си го правих,просто не ми се занимава с програми,а тук става много лесно и бързо Wink Peace  

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 18:00 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 145
Коя е Изи newsm78,ако може да ме светнете Flutter Flutter Flutter Flutter

Изи е Izida  Laughing според мен Simple Smile

днес цял ден някой се чуди кой кой е  Joy

ама мен с този Чък много ме затруднихте, така и не разбрах как се е родила тази личност в теб Розе Simple Smile

хайде още малко останааааааааа   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 146
  • # супернатурална #
Добър вечер  Laughing
Розе, голямо удоволсвтвие ми прави да чета поезията ти! И прозата, разбира се, но стиховете ти са написани много нежно и докосват едни струни позабравени  Heart Eyes Благодаря ти!
Илинче, поздравления за новото умение! Нали знаеш, че сега ще започнат да валят поръчки...накрая ще ме молиш да ме обучиш  Laughing
Не знам за вас, но аз съм много нетърпелива за серията. Лошия Сам не ми излиза от главата  Rolling Eyes Mного му отива

# 147
Плами, мерси за сайта

ето веднага спретнах няколко гифчета

лошото е, че качеството не е суперско...

може би нещо не съм направила както трябва...

# 148
Привет!
Поздравления за новите умения, Белс!
Урра, малко остана!
И мен няма да ме намерите нито във Фейса, нито в Туитър... Само скайп имам.

# 149
Писали, писали, творили  Hug   Розе, имам чувството, че пишеш с голяма лекота. Така ли е, на един дъх ?  Но сигурно бъркам, това, че четем леко, не значи нищо всъщност, освен, че имаш талант  Grinning

И браво на другия новоизлюпен творец - Инчето! Исках да попърхам по миглите на Дийн и да се залепя до преглъщащия Сам  Heart Eyes Embarassed 

Бела, хубави са ти гифчетата, само леко размазани.

Фейче, като си тръгнала с учителстването, давай под ред сега  Grinning  Макар, че май се напъвам извън възможностите си, едва ли ще се справя, вижда ми се сложничко. Ще питам Ина, ако толкова ми се  прииска да гиффствам.

Ха ха ха, ass-овете са ни един път просто  Joy   Може поотборно да използваме любимия  Mr. Green  В смисъл - снимчицата  Grinning

Би, радвам се, че си видяла нещо толкова идейно близо до момчетата. Стискам палци да ви се засекат отново пътищата  Peace

И да пожелая на Импалка да се чувства много обичана и обгрижвана през уикенда  Hug И дай Боже всекиму  Hug

Общи условия

Активация на акаунт