SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 336
  • 715
  •   1
Отговори
# 270
  • гр. София
Розичка, стихотворението направо цял ден звучи в главтаа ми.
Особено одеве за вечеря като хапвахме туршия към пържолките Mr. Green
Как да обясня на мъжо защо се хиля като пача...

Joy Joy
Сонче, направо си те представих и толкова смешно ми стана  Laughing Я ми кажи на ушенце - ти от същата туршийка ли прати на братята?  Mr. Green

Бичитоооо, тези невероятни колажи ме срутиха просто!!! Grinning Grinning
Представих си ги как тупат с крака и подвикват юнашки "Дръж се, земьо, шоп те гази!"  hahaha hahaha Толкова много да им отива, направо се чудя как още не са ги взели в някой нашенски ансамбъл  Mr. Green

Ето и моят сутрешен поздрав за вас:
http://www.youtube.com/watch?v=4sILvmyNGAI
Поуката каква е: да се внимава с кафето!  Mr. Green

Лили, нали знаеш, истината е във виното Grinning Wink..а съответно и мъдростта Simple Smile

Стайнбек ли беше написал "Истината е не само във виното, тя редовно си пробива път и извън него"?  Laughing  Къде извън него - в ракийката ли?  Mr. Green

# 271
  • В средата на времето
Стайнбек ли беше написал "Истината е не само във виното, тя редовно си пробива път и извън него"?  Laughing

Не знам. Поразтърсих се малко, не попаднах на нищо, но пък открих това, което ми харесва и е на Стайнбек: "Животът не е поредица от и... и... и... Животът е поредица от или... или... или... " Simple Smile

# 272
  • гр. София
Имам вкъщи един тефтер, в който чинно си записвам цитати от всякакви книги, та ще погледна довечера това за виното. Но мисля, че Стайнбек ко беше написал някъде  newsm78

А това
Поразтърсих се малко, не попаднах на нищо, но пък открих това, което ми харесва и е на Стайнбек: "Животът не е поредица от и... и... и... Животът е поредица от или... или... или... " Simple Smile
е много хубаво!

# 273
Eй Белс да те поздравя за стихчето /продължение/, супер си го измислила  Hug

хахахаха Бичи моля те неспирай да правиш колажииии. Партньора ти е много кръшен  Laughing

Момичета просто първи сезон няма нищо с онзи първи сезон, който гледах за първи път/ е това изказване е достойно за награда по тъпотия  ooooh!/ . Колко реплики, както казва Белс има. За пръв път се наричат "Jerk"-"Bitch", любовта на Дийн към Имапалата, рисърчването на Сам му се отдава още от първият епизод. Всичко си е там. Ех какъв кеф Simple Smile Само Кас ми липсва Simple Smile

Ето по едно поздравче :
развяти от вятъра Самовски коси...

и физиономийките на Дженсън ....

и две страхотни снимчици на Сам /фанарт/ и Джаред. Цъкайте смело -

# 274
Момичета просто първи сезон няма нищо с онзи първи сезон, който гледах за първи път/ е това изказване е достойно за награда по тъпотия  ooooh!/ . Колко реплики, както казва Белс има. За пръв път се наричат "Jerk"-"Bitch", любовта на Дийн към Имапалата, рисърчването на Сам му се отдава още от първият епизод. Всичко си е там. Ех какъв кеф Simple Smile Само Кас ми липсва Simple Smile

Даа, Мирка, аз отскоро започнах да го гледам отново, май за трети път, и няма такава радост. И огромната любов на Дийн към Сам е там. Heart Eyes Спомням си, че това беше първото нещо, което ме плени в този сериал -  колко много Дийн обича брат си. Сега, в последния епизод го усетих същото и беше много хубаво Grinning

# 275
  • КиТ
О като чета произведенията от вчера на Розето и съм така Crazy,много е добро,то няма думи да се опише,браво Розе bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНевероятна си Hug Hug Hug

Да похвалим и Бичето вчера видях произведенията във ФБ,много добре се дсправя наиситан сякаш не гледаш колаж Wink Peace

Относно селиала и аз не исках да се прежалвам за 6 сезона,страшно много ми се виждаха,ма като ги почнах  Mr. Green Joy Joy Joy,няма спирка дори забравях да ям Shocked,като наркотих,та вече не се плаша от много сезони общо взето за 2седмици ги изглеждаш ипосле си биеш главата,що не си гледал 1 на ден Joy Joy Joy

# 276
  • В средата на времето
... и после си биеш главата,що не си гледал 1 на ден Joy Joy Joy[/b][/i]

То това е Мисия невъзможна, дето даже на Том Круз ще се опре Grinning Wink Не може да се гледа по един епизод на ден просто. Захванеш ли ги - няма спиране. Grinning (говорим като имаш пред себе си цели сезони неизгледани)

# 277
Гадост #Cussing out : най-сетне да дойде и моят ред да почерпя, а да се наложи да го направя със закъснение Blush . Та ето, почерпете се до насита Laughing .

На 13 февруари беше моят SPN празник – на тази дата преди четири години Crazy за първи път гледах епизод от това, което се превърна в любимия ми сериал ever Peace . Празникът е годишнина от ‘сватба’ или имен ден – не знам точно Rolling Eyes . Годишнина от ‘сватба’, защото тогава казах ‘Даа!’ на единия, ‘Даа!’ на другия и ‘Оо, ДА!!!” Wink на двамата братя Уинчестър едновременно, а те ме взеха невинна, чиста, непорочна и неопетнена от други сериали Innocent . И все още съм им вярна bowuu . Имен ден, защото малко по-късно моето Мило Heart Eyesбедното ми наивно и нищо неподозиращо меченце – ми каза: ‘Ако Импалата е жена, това си ти.’ И това име стана моя прякор, дотолкова, че истинското остана само в документите.

Мили мои Hug , искам да ви благодаря   bouquet , за всичко. Прекарвам си невероятно приятно с вас. Съзнавам че понякога (да се чете ‘често’ Whistling ) прекалявам и то все в една и съща насока, но това е положението, I just can’t help it ooooh! . Благодаря ви! Обичам вЪ Heart Eyes !

PS. Гледам епизода и после се връщам да ви изчета.

# 278
Гадост #Cussing out : най-сетне да дойде и моят ред да почерпя, а да се наложи да го направя със закъснение Blush . Та ето, почерпете се до насита Laughing .

На 13 февруари беше моят SPN празник – на тази дата преди четири години Crazy за първи път гледах епизод от това, което се превърна в любимия ми сериал ever Peace . Празникът е годишнина от ‘сватба’ или имен ден – не знам точно Rolling Eyes . Годишнина от ‘сватба’, защото тогава казах ‘Даа!’ на единия, ‘Даа!’ на другия и ‘Оо, ДА!!!” Wink на двамата братя Уинчестър едновременно, а те ме взеха невинна, чиста, непорочна и неопетнена от други сериали Innocent . И все още съм им вярна bowuu . Имен ден, защото малко по-късно моето Мило Heart Eyesбедното ми наивно и нищо неподозиращо меченце – ми каза: ‘Ако Импалата е жена, това си ти.’ И това име стана моя прякор, дотолкова, че истинското остана само в документите.

Мили мои Hug , искам да ви благодаря   bouquet , за всичко. Прекарвам си невероятно приятно с вас. Съзнавам че понякога (да се чете ‘често’ Whistling ) прекалявам и то все в една и съща насока, но това е положението, I just can’t help it ooooh! . Благодаря ви! Обичам вЪ Heart Eyes !

PS. Гледам епизода и после се връщам да ви изчета.

Почерпката е wow... да ми паднат така завързанички... веднага ви звънка да идвате и да се черпим Simple Smile

Иначе, импала, всичко написано е прекрасно... точно в стил на любовта между братята...

мисля, че си си заслужила името отвсякъде и си ги оправдаваш всеки ден!!!!!

Ама нищо не казваш ти как отбеляза празника?

# 279
Импалкаааааааа  Hug Hug а честито де, нека още мнооооооогоо такива годишнини да празнуваме заедно, а пък ако е рекъл Чък и на живо да си вземем почерпката  Praynig.
И ние се радва ме че си сред нас  Hug Hug Hug

Бела  Hug, ако са така вързани и ни извикаш ..... Ще се получи филм "Първичноен Зло Инстинкт" ... като им се нахвърлим всички  Whistling

# 280
Бела  Hug, ако са така вързани и ни извикаш ..... Ще се получи филм "Първичноен Зло Инстинкт" ... като им се нахвърлим всички  Whistling

Ами със сигурност ще е 18 +

ама как няма да ви извикам...

то без вас няма да е интересно

# 281
  • Разпиляна във въображението
Мишата е бил доста забавен на срещите с феновете. Направо съжалих момичето, че той й бърникаше в телефона Laughing

Изи, ЧАК трети епизод!!!!! Как можа!!!!!

# 282
Мишата е бил доста забавен на срещите с феновете. Направо съжалих момичето, че той й бърникаше в телефона Laughing

къде го гледа Мириел, дай линк. Аз четох в тъмблр-то , че една фенка го накарала да влезе в тъмблр и да се запише. Simple Smile

Импалка супер постче  Hug Честито със закъснение  Hug

# 283
  • В средата на времето
Изи, ЧАК трети епизод!!!!! Как можа!!!!!

Joy Joy

Бе...аз ..такова  newsm56 ..първо гледах дали ще ми хареса самата история (т.е на мъжовете не обърнах задълбочено внимание). Само маркирах за външен вид Тренера, просто защото е мой тип мъж.
Аз говорех за образ като характер Laughing Ми в първа серия на сезон 1 Дийн е един такъв безцеремонен - няма не искам, няма недей. Такива мъже на пръв поглед ме дразнят. Кат не знам какъв му е случая, не мож ми остави прекалено добри впечатления. После вече, като показа и други качества - душевни Laughing, ме спечели за себе си до гроб Heart Eyes

# 284
ме спечели за себе си до гроб Heart Eyes

изразът вече не е "до гроб", а " до посоляване и изгаряне"

Общи условия

Активация на акаунт