SUPERNATURAL IS BACK!

• 28 019
  • 715
  •   1
Отговори
# 375
Bella, мила,

Тази сцена е като милион меча в сърцето ми Cry Cry Cry Cry Cry ... Още не съм простила на Диййн, че ме оскверни така.

Казано по друг начин, предпочитам да се врътка вътре в мен сам или най-добре в компанията на Сам Wink .

PS. Не се притеснявай Hug . Като Импала си страдам, но като жена, дийновият гръб ме компенсира донякъде Joy .

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 12:14 от Impala

# 376
о, извинявай... аз уж да ти благодаря...

не го възприемай като оскревняване, а като... все едно сте правили тройка
 Joy

# 377
 Hug Hug Hug

E да де, ама предпочитам тройка със Сам Praynig , не с друга жена Crazy .

Joy Joy Joy

PS. Четох някъде един такъв fanfic - 'изпотих' се емнайсе пъти.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 14:11 от Impala

# 378
Белс, не съм Импала, ама тази сцена и аз не мога да я простя на Дийн Crossing Arms

предпочитам тройка със Сам, не с друга жена Crazy .

И аз така, и аз Crazy Heart Eyes Mr. Green

Радвам се, че ви е забавно. Аз преди бях Сара, Лилит и Кастиел. Сега явно съм се променила.  Crazy

Уф, побърквам се вече!!! Имам нужда да е събота и да си получа дозата!!! (много наркомански звучи, знам Mr. Green)

# 379
  • В средата на времето
Изи, четирима Дийновци не ти стигнаха, затова трябваше 12 да сложиш Simple Smile

Laughing..аз съм ги разделила...4-ма Дийновци, но 8 Дженсъновци Crazy...Освен това 12 е едно дорипрекрасно число  Joy Като се наситя на гледката ще редуцирам Laughing

може ли още да ме спойлираш..

Хубаво, че Impala те е наспойлирала, защото аз нищо нямаше да мога да кажа повече, тъй като се пазя Crazy. Уж.  Laughing

Белс, не съм Импала, ама тази сцена и аз не мога да я простя на Дийн Crossing Arms

Grinning Поради една или друга причина всеки на някой не може да прости точно за тази сцена Laughing Аз не мога да простя на сценаристите, че от всичките хубави жени в сериала, минавали покрай Дийн, баш пък с тази Ана решиха да ни покажат на практика, колко му връзва с тях Crossing Arms

# 380
Bella,
Да не ме разбереш погрешно Rolling Eyes . Нямам нищо против ‘забивките’ на Диййн и Сам, честно Peace , стига да не се реализират Wink близо до мен. Все пак обикновено съм във формата на кола и е трудно: не е невъзможно, правили сме го Whistling ...

може ли още да ме спойлираш..
Хубаво, че Impala те е наспойлирала, защото аз нищо нямаше да мога да кажа повече, тъй като се пазя Crazy. Уж.  Laughing

Izida,
Затова отговорих вместо теб Blush .

А! За малко да забравя за екс г-ца Харис. Не съм прочела задоволително обяснение за неучастието й в мета епизода, освен че била заета с нейните проекти.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 14:13 от Impala

# 381
  • В средата на времето
Izida,
Затова отговорих вместо теб Blush .

Да де. Аз за това написах - "хубаво, че" Simple Smile

Тя, г-жа Екълс, няма да може да изпъкне на фона на г-н Екълс, така че е добре, че е била заета Mr. Green

# 382
  • гр. София
Добър ви ден!  Hug

Един такъв въпрос тормози главицата ми - когато Кастиел е на небето, т.е. не е в човешки облик, като какво се случва с приемното тяло? Къде се "съхранява" и в какво състояние е - мъртво, живо  Thinking
Може и да е било обяснено в самия сериал, но съм го позабравила  Embarassed

Импалка, благодаря ти много за Епизод 3  Heart Eyes Hug  bouquet

# 383
Hug Hug Hug

E да де, ама предпочитам тройка със Сам, не с друга жена Crazy .

Joy Joy Joy

И аз така предпочитам  Joy Joy Joy
Аморе, дай ми го, ако помниш къде е, искам да го прочета, моля...
Сигурно сте го виждали, но все пак. Страничният ракурс е много... приятен...

# 384
Amore,
Не съм запазвала линка, първо, понеже беше много отдавна и второ, защото, както се досещаш, беше малко slash-ерски fanfic Crazy . Но ми остана извиващият ме спомен за потни тела, приглушени стенания, ръце, стискащи кожената ми тапицерия. Такива невинни работи.
Подгрях ли те яко Twisted Evil ?

Розе,
Спомни си 5.03 Peace .

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 13:28 от Impala

# 385
  • В средата на времето
... когато Кастиел е на небето, т.е. не е в човешки облик, като какво се случва с приемното тяло? Къде се "съхранява" и в какво състояние е - мъртво, живо  Thinking

В сериала никога не са споменавали, какво се случва с приемните тела на разни ангели и демони, когато те не са на земята. Според мен, когато Кас е на небето, приемното му тяло стои в някаква stand by позиция, на място, до което само Кас има достъп.  Rolling Eyes Не е нито живо, нито умряло в смисъла на думите. Не си представям някак как Кас отива на небето и човекът, чието тяло Кас обитава, си се връща към нормалния живот и всеки път зачезва мистериозно, когато Кас се всели в него. Може би... душата на човека, чието тяло Кас ползва, да е отишла в Рая по заслуги.  

# 386
Amore,
Не съм запазвала линка, първо, понеже беше много отдавна и второ, защото, както се досещаш, беше малко slash-ерски fanfic Crazy . Но ми остана извиващият ме спомен за потни тела, приглушени стенания, ръце, стискащи кожената ми тапицерия. Такива невинни работи.
Ти ми го разказа, пък не помниш къде е, лошо, лошо... Joy
Направих си от тези игрички кой герой сте, ала-бала. Герой - Сам, ангел - Луцифер. Това си е съдба.
Злодей не съм си правила, щот съм едно ангелче добричко, добричко

# 387
  • гр. София
Изи, и аз нещо такова си мислех, но реших все пак да попитам.
Много ми е любопитно.

# 388
Amore,

Вярно че съм ’67-ми набор, но ти нима помниш всяко нещо къде си го чела Shocked ?!

# 389
Amore,

Вярно че съм ’67-ми набор, но ти нима помниш всяко нещо къде си го чела Shocked ?!
Не, Аморе не помня, просто се шегувам, не ми се сърдиш, нали...

Общи условия

Активация на акаунт