SUPERNATURAL IS BACK!

• 27 941
  • 715
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Дами ето ви един линк да се посмеете, защото аз наистина БРАДЯСАХ докато го подготвях! Whistling

Мно`у яко!! Много се посмях!
Някой личности определено ги искам гладко обръснати  Blush

# 481
Дами ето ви един линк да се посмеете, защото аз наистина БРАДЯСАХ докато го подготвях! Whistling

WOW Уоми, чудно сте се справили. А коментара "Карамба" ...  Heart Eyes това момче, наистина обеЩава ... моите капачки омекнаха. Има още само 4ма от които просто съм ей така .

А сега илюстрация към стиховете на Розето  Laughing

Чакай и аз да покажа, (сакън да не остана по назад  Mr. Green)  

Упс, може да ви стане горещо, само не ревнувайте  Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 01:11 от bichito

# 482
Боже, какви неща видях, докато намеря сатенени чаршафи ooooh! ! Но ето и моят подарък за братята Уинчестър от стихотворението на Розето  Heart Eyes .

Защо не станах актриса Mr. Green ?

И за да не е само спам, eто нещо, от което ми стана лошо.

Ако пък вие го понесете безпроблемно, ще ви пусна и другата снимка от серията.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 01:42 от Impala

# 483
Момичетаааа! Grinning Grinning Grinning Дори най-неспойлерираните от вас няма да издържат да НЕ гледат новото промо на предстоящия за следващия петък мета-епизод, където Сам и Дийн играят... себе си! Страхотно е! http://www.tvline.com/2011/02/supernatural-first-look-sam-dean-spoiler/

Нужно ли е въобще да споменавам, че изщурявам и нямам търпение да видя какво ще се случи по-нататък? Crazy

И кратко превю на епизода, който чакаме след по-малко от два часа и половина: http://www.cwtv.com/shows/supernatural

Като сме се заговорили за подаръци от стихотворението на Розето, ето аз какво подарих:

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 01:32 от Dana_Scully

# 484
Клипчето е  Joy Joy Joy . Има доста резерви към този епизод, но аз се надявам да е добър Praynig .

Цитат в бяло:
'-Ти си Дженсън Екълс, а аз - нещо, наречено Джаред Падалеки!'
-Какво?! Сега си поляк?!'

Joy

# 485
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дейнаааааааа мерсиииииии Joy клипа е просто  Joy Joy Joy Joy
Горкия Миша  Joy Joy Joy
Ох нямам търпение да дойде другия петък ....

Ехооооооо имали някой,
кафенце или ...
Честно, имам чувството, че Ще заспя над клавиатурата  Joy Joy Joy , но държа фронта все оЩе.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 03:23 от bichito

# 486
bichito Аз съм на фронта чакам  Simple Smile

Мерси за поздрава признавам си сефте я чувам тая песен  Embarassed ма ми хареса изтеглих си я  Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 03:36 от Mother 0f All

# 487
Аз вършея из Ebay, но иначе съм тук Whistling .

Статия за Лиса: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2011/02/supernaturals-li … one-for-dean.html

Поздрав за вас: Demon Hunter - My Heartstrings Come Undone . Обожавам я Heart Eyes .

bichi,
Ако си уморена, не се мъчи, мила Hug .

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 03:32 от Impala

# 488
Ааааа така, в компания е по лесно

да ви почерпя

Импалка  Hug, мерси за поздрава, наистина е супер.
Аз уморена не съм, ама ми се премрежва погледа от време на време  Joy Joy. Ако до 15 мин. ми се приспи смъртоносно, отивам, няма начин  Mr. Green

Маме, много ти е джиджан аватара  smile3521 newsm53

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 03:45 от bichito

# 489
Impala да ти се похваля  Twisted Evil една приятелка намерила една импала за 400 лв естествено в лошо състояние ноо...за декорация ще свърши работа  Simple Smile И тя е много запалена по сериала и по Дийн,и и викам давай да я вземаме,пълним багажника със сол,колове,пушки... пускаме металика и си представяме че отиваме на лов  Laughing
bichito нали,нали,преди малко си го намерих и не можах да устоя да не се изфукам  Laughing

# 490
Движи ли се поне Mr. Green ? Голямо бутане ще падне иначе - тежка съм Joy ...

# 491
За жалост не  Close няма страшно не бой се ще се обадим на Сам и Дийн да идват да бутат  Wink

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 03:57 от Mother 0f All

# 492
Не е редно, но ми стана смешно Grinning като си представих картинката. Дано не ми се разсърдите Praynig .

Обаче помниш ли като бяхме малки как си правехме 'къщи', 'замъци' и си играехме с часове. Пак може така.

Аз мога да дойда да поръмжа Joy - усвоих си истинския глас вече.

А, щом те ще дойдат, нещата ще са мноооого по-различни Whistling и реалистични Laughing .

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 23:35 от Impala

# 493
И да не се движи, няма страшно. Ще си седим вътре, ще пием бира и ще се сещаме за старите времена , когато ловувахме ....  Whistling

# 494
И да не се движи, няма страшно. Ще си седим вътре, ще пием бира и ще се сещаме за старите времена , когато ловувахме ....  Whistling
Да!

Суперменчето свърши най-накрая Mr. Green ! Хайде, време е Party !

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 23:37 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт