SUPERNATURAL IS BACK!

• 27 921
  • 715
  •   1
Отговори
# 510

тъкмо исках да поздравя Импалката с това....

серията изгледана горе-долу...

вчера бях на очен доктор и ми разширяваха зениците и още не виждам нормално... затова и не мога да пиша много...

но поне изгледах серията с половин око Simple Smile

# 511
Aнииии  Hug хахахах като малко дяте се радвам, колко ми е мислиш акъла  Joy Laughing Laughing Laughing Ама Мишата го дават толкова рядко в тоя сезон, че едвам чакам вече Sad Вие братята си ги гледате всеки петък, а аз Мишата от дъжд на вятър ако го има в два-три кадъра пак добре. Как си мечтая за един хубав ангелско-райски епизод! Simple Smile В снощният епизод го няма пак Миша нали Sad Sad Sad Sad Sad

Белс гадно така с очите, освен като ти помине да ги гледаш пак Simple Smile Всичко наред ли е с тебе иначе  Hug  Hug Hug

и аз само се спойлирам с гифчета още ...

Оооо забравих да ви покажа ТОВА интервю с Миша и маймунската шапка, много е готин!
Дженсън искал тялото на Миша, хахаха няма такъв образ, няма начин да не го харесваш Миша, той е уникален просто  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:17 от Mupka

# 512
Здравейте, девойки.
Не всички са гледали епизода, така че няма да коментирам много по него, само ще кажа, че за пореден път страдах за Дийн. Мисля, че е крайно време сценаристите да престанат да го карат да изпитва толкова мъка...

Малко съжалявам, че гледах новото промо, сега едва ще изкарам до петък/събота. Наистина е уникално, какви изненадани физиономии имат и двамата hahaha

Изглежда това е моят подарък за Сам според Роза, само че май съм изяла лешниците Grinning

Изи, много лъскав подарък.

# 513
Maме, Hug
Изгледах клипчето – това се казва гореща В-страна Laughing .
Поддържането на толкова стара кола е изключително трудно Confused . Дори и ‘Импала’-та на приятелката ти да си остане декорация, както ти я определи, тя, а и ти, ще имате по-осезаемо, реалистично SPN-свързано изживяване Peace , отколкото ние останалите. Изтягате се на седалките, пускате си някоя серия на лаптопа иии... АХ! Whistling

[...] Saving people, hunting things.... might be a real hell!
Peace Това ми се струва прекрасно заглавие за следващата тема.

Bella,
Пак се чувствам поздравена. Благодаря   bouquet .
PS. Разширените зеници са ми познато неприятно изживяване. Гуш Hug !

Amore,
Крипки каза: ‘Създаваш един прекрасен образ, когото всички да обикнат и започваш да го мъчиш, да го мъчиш...’

PS. Сънувах мен и Сам, сами. Ми то не било толкова лошо да си Градинарка Mr. Green .

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 23:43 от Impala

# 514
  • # супернатурална #
Импалко, Кукло  Wink Секси кукло  Whistling Laughing
Не е лошо са разкажеш  Rolling Eyes Подробно newsm56

# 515
Не е лошо това с градинарството, Импалке, не е   Joy  

Гледах, само в израженията на момчетата се бях фокусирала. Приключвам в минорно настроение и ми се въртят две маловажни неща в главата - едното е шегата на Дийн, че е доктор, което ние тук си знаем, а и работи това знание  Mr. Green  (имаше и др майтапи негови си) и забелязах, че Лиса не само ходи по срещи , а си е и поиздула устните за новия епизод  Grinning

Възможно ли е момчетата да стават по-красиви от епизод на епизод?!   Rolling Eyes

# 516

Възможно ли е момчетата да стават по-красиви от епизод на епизод?!   Rolling Eyes

Не е възможно! На 100% е така  Grinning

Импалкее стига де,как така ще ви изоставям, много ясно ще си представям че и вие сте там  Hug

# 517
Галче,
Не мога да разкажа, но мога да кажа, че не беше неприятно и само с единия Peace . Сега е ред на Диййн соло Praynig .

Ох, ще си призная... Май атлетът Peace ме ухапа, но не съм сигурна - може да е бил и Милото Joy . Най ме е страх да не говоря насън Crazy . Представи си: ‘Ооо, Сами... да!... точно така...’ Ще си замина млада Outta Joint и зелена Outta Joint Outta Joint Outta Joint .
 ooooh! ooooh! ooooh!

Това за шах Grinning куклата си беше много вярно - не съм: шавам, и още как, и не мълча като пукал, даже напротив Whistling .

Maме,
 Hug

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 16:58 от Impala

# 518
  • КиТ
Ох добре сте се справили нощната стража Hug Hug Hug

Маме взимай колата хич не му мисли Wink Peace

Ох аз като гледах промото за следващия епизод нямам търпение Crazy Joy Joy Joy Joy,тоя още не коментирам! Mr. Green Ша търша гифчета hahaha hahaha hahaha

# 519
Добър ден  Hug,
снощи ако ви кажа ... уф к'во да ви разправям .... мразя компютрите. Както сладко, сладко си гледах и се наслаждавах (при условие, че английския ми куца бая, но пак много разбрах), компа взе да ми забива  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Опитах се да го игнорирам, не барам нищо, само и само да се успокои ... но йок, няма такова нещо. Направо си ме изгони да си лягам. Така да ме доядя  Cry. А тази сутрин ме изненадва със скороста на куц охлюв.
Но както и да е, поне успях серията да изтегля и след малко сядам да я гледам пак и на ново.
Бела, бързо възтановяваме  Hug
Мирка, толкова е сладък миша от подписа ти (следваЩия епизод), че ми иде да го гушна и успокоявам "Няма страшно, всичко мина ...."   action032
Поздрав

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 17:58 от bichito

# 520
   Хе хе, това е съвсем по пловдивски  Joy 

# 521
Благодаря за подкрепата...

добре съм... просто ми определят нов диоптър

какво да се прави от толкова гледане на филми, явно пак съм вдигнала

уф, мразя да нося очила... ама какво да се прави Simple Smile

иначе серията ми хареса

знам, че тук Лиса не е много на почит, ама аз си я харесвам

иначе добре се посмях на няколко места, което е най-важното

Ама Импалке, бива ли така, да преследваш Дийн и да се опитваш да го приклещиш срещу стена  Joy
 но той добре го каза, ти не си Секс кукла... ти си истинска жена (кола)

поздрав само за теб

И Поздрав за всички

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 18:38 от Bella

# 522
Хахахахах на Джаред му е густо майна филибето  Joy Laughing

Бичи ти искаш да го гушкаш и успокояваш, а аз искам да го гушкам и прел..успокоявам, но в друг смисъл на думата    dancing  Laughing
А ти някакво компютърно моджо те е хванало, освен да си сложиш едно   на десктопа, да го полееш с малко светена вода и сол, може да му бучнеш нещо желязно из чарковете  Laughing...ако това не го уплаши и не тръгне нормално незнам  Laughing Шегата настрана, но миналият път когато си заредих да свалям 6X13, уиндоуса ми заби и се прецака Simple Smile Има нещо... newsm78

# 523
 Joy Joy Joy Мирка, най вероятно е това ... но ако го полея със светена вода, Ще му излезе демона под формата на бял дим и тотално Ще угасне ...  Joy Joy Joy
Хайде да ви разклатя малко хормоните (с неЩо познато)
ох V деколтето  smile3544

Музикален поздрав  Hug http://www.youtube.com/watch?v=RpaPL9OcqIY

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 19:15 от bichito

# 524
Бичи, предлагам още една защита, виж колко надеждна изглежда  Grinning  Направо ми взе акъла, докато я гледам  Joy

Да, нашият отбор с Цвети е "Сами Майна Филибето"    Joy

Бела, намерила си дълбокия поглед на Сааам с опасния пожар в него  Simple Smile  А що се отнася до Лиса, добре изглеждаше в епизода, за корекцията споменах вече. И нещата се развиват, както ги очаквахме. Тъжно, но неизбежно. Не съм й фенка на Лиса, но Дийн страда  Sad

След малко ще гледам серията още веднъж с другия фен от домочадието. Ще се съсредоточа върху лафовете на Дийн, за да се плъзна по забавната страна, доколкото я има, на историята.

Общи условия

Активация на акаунт