SUPERNATURAL IS BACK!

• 27 905
  • 715
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • # супернатурална #

Да, нашият отбор с Цвети е "Сами Майна Филибето"    Joy

Е, то където Пловдив, там и Пазарджик, с едно идване ще ни отбие  Laughing По този повод се сетих да ви предложа форумска среща между Пловдив и София, съвсем сериозно, ако сте навити да обсъдим условията, имам идеи  Laughing Инчето ще присъства със сигурност.
Серията много ми хареса, единствено ми дойде малко прекалено мелодраматично спомените на Дийн в импалата, но пък бяха на страхотен музикален фон, а и сложиха финал на "Лиса" темата. Да, симпатична ми беше, но не и е мястото в сериала Laughing Много ме вълнува следващата, нали вече няма неопетнени от към спойлери, (щом даже Изи се предаде). Голяма загуба е, че Данийл не участва, представям си как Дийн и хвърля очудени, но благосклонни погледи.  Laughing

# 527
  • София
аз съм малко със смесени чувства към серията, случаят беше готин и нещата около него, но това с Лиса ми дойде в повече, дано да е финала с нея, че направо...супер ме дразни...

# 528
ми дойде малко прекалено мелодраматично спомените на Дийн в импалата, но пък бяха на страхотен музикален фон, а и сложиха финал на "Лиса" темата. Да, симпатична ми беше, но не и е мястото в сериала Laughing
Споделям Peace Лиса в тази серия ми хареса как изглеждаше, между другото, много я жалех иначе, че са я загрозили този сезон. Обаче направо ми бръкна в здравето мелодрамата. Като цяло серията нещо не ми допадна Rolling Eyes Не знам, скучна ми беше историята ли, какво ли. И Дийн пак започна да се разпорежда със Сами - оставих те да си начешеш крастата, опасно е за живота ти, сега взимам нещата в свои ръце Rolling Eyes

# 529
  Готин е нали?  Grinning   Сами добре се справи, почти.  ББ колко треперих пламъците в гроба с останките на шивачката да не го срутят, та направо в дупката и той  Sad

Галче, за среща ще помагам в организацията. Обаче как ще съгласим другите да посетят нашата дестинация  Rolling Eyes

# 530
  • # супернатурална #
Стич, ама наистина е опасно за Самито, не ми се гледа как се гърчи завалата, или поне не от адски спомени  Laughing А и 2 минути, равносилни на една седмица-ми това си жив ад! А и Дийн много страда като го гледа така, само как го разтърсваше и викаше "С мен ли си?"  Tired
Люс, всичко съм измислила. Една софиянка накачурва другите в кола, доставя ги на магистралата, пловдивските моми са още по-лесни Joy за придвижване, де. Срещата е магистрална, има кафе и ресторанти 2 май, ще проверя.

# 531
Стич, ама наистина е опасно за Самито, не ми се гледа как се гърчи завалата, или поне не от адски спомени  Laughing А и 2 минути, равносилни на една седмица-ми това си жив ад! А и Дийн много страда като го гледа така, само как го разтърсваше и викаше "С мен ли си?"  Tired
Гале, според моите разбирания не можеш да взимаш решенията вместо някой, за да му спестиш болката или дори живота, когато е с разсъдъка си, той е голям човек, има си глава на раменете. Колкото до собственото притеснение и страдание да гледаш болката му, това е нормално да се случва, когато обичаш, ако искаш да си го спестиш, хващаш пътя и се махаш от този човек. Иначе стоиш там и се гърчиш от безсилие или търсиш начин да се справите заедно, без да авторитарничиш.
На мен Сам не ми изглежда като да се пречупи от една седмица адски пламъци. Човек много повече болка може да поеме.

# 532
  • # супернатурална #
Абе и ти си права  Laughing Обаче. Дийн няма да е Дийн, ако не се тревожи за Сам и ако не се пробва да го раздава властно спрямо него. Друг е въпроса дали Сам му позволява, в повечето случаи не обръща внимание, така са закърмени, но когато Д. прекали Сам се опъва и така... Laughing

Ще редактирам, защото размишлявах по темата. Замислих се за това, че в едно отношение приличам на Сам, винаги е имало кой да се грижи за мен. Била съм малкото дете, малката сестра, малката приятелка, малката жена. И когато хората около теб се грижат за теб, ти го позволяваш, защото ги обичаш и знаеш, че това е израз на тяхната любов и те имат нужда да дават, повече отколкото ти да получаваш, така се чувстват значими. Има и мометни в които прекаляват, Сам в тези моменти си грабва багажа и тръгва.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 21:42 от Г. Краули

# 533
Замислих се за това, че в едно отношение приличам на Сам
Аз пък съм Сам hahaha, но сега не ми се развива темата, дълга е и скучна...
Дойдох да кажа, че да, към края на фефруари мисля да ида до Галя. Просто ми напира да се татуирам, все още съм на 96%, но си е много като го погледнеш. А и вече имам съвсем други идеи за татуировка, просто не знам как ще стане, но в момента събирам материал за нея. Всъщност това, което искам да кажа е, че който желае, може да дойде с мен да я видим и да си пообщуваме свръхнатурално. Поздрав.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 00:32 от Apocalyptic city

# 534
  • # супернатурална #
Инче, честит ти подпис  Heart Eyes Жалко, че гифчетата са без звук  Laughing

# 535
bichi, Hug
Съжалявам за фала на компютъра ти снощи Cry .

Bella, Heart Eyes
Благодаря   bouquet за поздрава.
Бях обладана – никога не бих преследвала и наранила Дийн. Следите от нокти, зъби, връзване и смучките не се броят, нали Whistling ?
PS. Обмисляла ли си варианта контактни лещи?

Amore,
Свръхнатурална татуировка ли ще си правиш?
Oх, Самито от подписа ти – има една част от него, която ме разтреперва чак до рамата Flutter .

# 536

Joy Joy Joy   Аз като жертва на модата, не мога да не го отбележа това проявление, достойно за котешката пътечка  Grinning

Магистрална среща ме устройва  Grinning  Тъкмо ще полеем на Сити татуса, ако има нещо за поливане.  Ау, Ина пак е полегнала Сами  Grinning  В подписа  Joy  
Гореща и уинчестърска нощ от мен!  

# 537
  • КиТ
Честити ви нови подписи,гледам всички сте се окичили много красиво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Е, то където Пловдив, там и Пазарджик, с едно идване ще ни отбие  Laughing По този повод се сетих да ви предложа форумска среща между Пловдив и София, съвсем сериозно, ако сте навити да обсъдим условията, имам идеи  Laughing Инчето ще присъства със сигурност.

Хич не съм съгласна с тази програма  Crossing Arms Joy Joy Joy,тия от северна бг кво да правият? newsm78,насочете съм към морето бре е идва летен сезон  Whistling Whistling Whistling

# 538
  • Разпиляна във въображението
Лека нощ от мен. Не съм гледала серията днес, но YouTube ми препоръча този клип  Wink

J2 - Tick Tock

За мен илюстрира това, което ни прави такива фенове на този сериал.

# 539
Интервю с двамата Дж., което много ми хареса Peace : http://fargate.ru/supernatural/content/950

Не можах да се ориентирам Rolling Eyes кой е източника, за да го прочетем в оригинал.

Дженсън ми направи изключително добро впечатление, както винаги Flutter .

Общи условия

Активация на акаунт