SUPERNATURAL IS BACK!

• 25 299
  • 715
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Забравих да кажа: страхотно сте онагледили подаръците си за Сами и Дийн по случай Св.Валентин  Grinning
Само Мирка се скатава с кожения шлифер и кубинките за Кас, но ще я почакам още малко. Сигурно ги избира да са маркови и от естествена кожа  Laughing

Бичито, излизам аз, излизам. С д-то нагора, ама излизам...май  Rolling Eyes

# 586
  • Разпиляна във въображението
Сега какво следва - каубоите или да играят себе си?

# 587
25 февруари - себе си, 4 март - Сам и Дийн Laughing, 1 април - каубои.

Tръш! Е, якето можеше да е мааалко по-нагоре, но хайде, да не съм толкова придирчива. Идеята ми харесва - ооо, дааа.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 17:32 от Impala

# 588

Само Мирка се скатава с кожения шлифер и кубинките за Кас, но ще я почакам още малко. Сигурно ги избира да са маркови и от естествена кожа  Laughing

оп опа тук съм, видях аз, че момичетата онагледяват, ама все не намирам точно това, което ми идва на ум, като си представя Кас с кожен шлифер, кубинки и рошав /леле майко, всеки път като прочета стихчето или точно тази комбинация, нещо ми притрепва в душичката  bishop/. Та ето как си представям моите валентински подаръчета за Касчето-

кубинките /може и само по тях.../

коженият шлифер, който бързо пада и в крайна сметка пак остават само кубинките.... Laughing Shocked /знам, че това е Дийн, но аз така си представям Кас Twisted Evil/

прическата му след валентинската нощ, ще стои поне с месеци ето така...

и ни в клин ни в ръкав, ви показвам валентински Дийн, който много ми хареса. цък-

Розе, мили наш Чък, ако кажеш ще пращам Кас да те измъква от дупката, той поне има опит с тези неща Simple Smile  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 16:46 от Mupka

# 589
Дайте да пробваме как се слага видео....

това ми е едно от най-любимите кипчета по СПН

# 590
  • В средата на времето
Сега какво следва - каубоите или да играят себе си?

Е как бе, Мир Crazy Не ми казвай, че се стърпя и не хвърли 2-5-18 погледа на промото на серията за тази садмица Grinning Серията няма да е сдухваща. Ще се пързулнем дружно по веселата пързалка Grinning

О, имаме си ново бутонче за качване на видeо Laughing Ще го пробвам Grinning. Поздрав от мен:

# 591
  • гр. София
Охо, Мирка, можело значи  Laughing  Hug

Пращай го Кас, но да си води подкрепление за по-сигурно  Rolling Eyes

# 592
Е, Из, гледах го обаче нещо съм разсеяна напоследък и не бях сигурна, а не ми се търсеше. Значи ще е забавно Crossing Arms Къде е мамата?

Леле, уби ме с този немски, обаче след това става добре Laughing

Бела, хубаво клипче, но тъй като се опитвам да си повдигам настроението, а гледам, че и Роза има нужда от това пускам купонджийското ми клипче

# 593

Айде и от мен, че ми е любимото Simple Smile

# 594
О, да, Едуард и Дийн и Сам. Това съперничи само на Бъфи и Едуард

# 595
Ей дами  Simple Smile какви  интересни дискусии водите,зае**те я тази Лиса дано дан не я дават повече,че заради нея само Дийно се тормози.
Bella много хубаво клипче и песента много ми хареса  Simple Smile
Miriel твоето клипче със сълзи от щастие го гледах   bouquet Mupka кубинките са опасни сигурно страхотно са му паснали  Laughing

# 596
Бела, хубаво клипче, но тъй като се опитвам да си повдигам настроението, а гледам, че и Роза има нужда от това пускам купонджийското ми клипче

Мириел, страхотно клипче... пуснах го в тмблр-то...

Уоми, това за първи път го виждам, но много се смях Simple Smile

ако ми го беше показала преди няколко месеца, щях да се възмутя, ама сега ми харесва....

ех, как се променя човек за кратко време

и един въпрос към всички

попаднах на тази снимка внимавайте пари

истинска ли е? или пак е някакъв манип... макар че на мен ми се вижда истинска... това си е тялото на Дженсън... ей и аз каква познавачка се изкарах Simple Smile

ама той по принцип нали е предпазлив и не обича да се разголва... какво е това изпълнение?????

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 18:56 от Bella

# 597
  • В средата на времето
Леле, уби ме с този немски, обаче след това става добре Laughing

Ми то немският е за убиване само Joy Обаче аз на дърти години ще взема да го преоткрия някак, нищо че съм го учила пред 100 години. И в него си има нещо красиво Grinning

А твоето клипче е разтегач на лицеви мускули - гледайки го започваш от  Simple Smile..минаваш през  Grinning и стигаш до  newsm62 Не бях го гледала до сега. Страхотно е ! Grinning

ако ми го беше показала преди няколко месеца, щях да се възмутя, ама сега ми харесва....

Grinning Аз пък да ти кажа  се възмущавам на клипчета Dean-Bela  Crossing Arms Joy

# 598
Grinning Аз пък да ти кажа  се възмущавам на клипчета Dean-Bela  Crossing Arms Joy

аз за първи път гледам такова... ама то си беше повече Дийн-Едуард... Белка нямаше много роля Simple Smile

би ми било интересно да видя и други

отивам да търся... първото , на което попадам не е с Бела Суон, ама ми е любимо

а иначе чакам подарък от Мирка - клипче Бела и всички мъже Simple Smile

Миркааааа... чу  лиииии?????????

Heart Eyes

# 599
  • В средата на времето
попаднах на тази снимка внимавайте пари

истинска ли е?

Съвсем Grinning

Ето едно някакво Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=nZvMq-8ufnA