Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 409
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Фенче, видя ли, че ти пратих субтитрите, мила?! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Shocked Shocked Shocked
Тинче, сега отивам да гледам, май се гоним от тема на тема hahaha hahaha
Веднага ги почвам да ги нагласям Peace

# 61
  • Разград
Gönülçelen Klibi - Sen Başkasın

http://www.dailymotion.com/video/xgy5dd

# 62

Ей го Джани като режисьор на филма който Тинчето преведе и на който Фенчето ще реди субове

# 63
Аз пък отдавна си пея, че за мен Хасрет въобще не е за Мурат с тази нейна импулсивност и инат. Оджата е свикнал всяко нещо да премисля, за да не сгреши. Хасрет с нейното непостоянство ще го превърне в луда калинка - днес искам, утре не, сега ще пея, няма да пея и т.н.
И затова съм му ядосана на оджата, че се върна от Париж. Трябваше да стои там, докато я забрави. Ама любимия му "приятел" като му звънна да му се оплаче от Хасрет за албума и той начаса кацна в Истанбул. Пари щял да загуби Левент от провала на албума, любимата му ученичка ще се върне в махалата и ще си пее под душа/ това го каза Фенчето, не аз/, пък тя иска да има хубава къща, хубава кола и много пари/според Левент/. То по добре Левент да му беше казал - виж там, звънни едно телефонче на Хасрет и я придумай да пее, ама не се връщай. И Мурат нямаше да се върне.
Мисля си, че албумът е само предтекст Мурат да се върне от Париж. Не устоя и това е. Laughing И на Левент каза "Опитах се да я забравя." Демек, не е могъл.

Иф, благодаря ти за снимките! Hug Hug
Ваня, благодарности за колажите и клипчетата! Hug Hug
Фенче, спорна работа! Hug Hug

ПП Досмеша ми с "тази луда калинка". hahaha

# 64

Май и това е Джансел newsm78

# 65

Май и това е Джансел newsm78
Джансел откъде ги изкопава тези костюми и роли? Mr. Green

# 66
  • Разград

# 67
Мисля си, че албумът е само предтекст Мурат да се върне от Париж. Не устоя и това е. Laughing И на Левент каза "Опитах се да я забравя." Демек, не е могъл.

Иф, благодаря ти за снимките! Hug Hug
Ваня, благодарности за колажите и клипчетата! Hug Hug
Фенче, спорна работа! Hug Hug

ПП Досмеша ми с "тази луда калинка". hahaha
Албумът наистина беше предтекст, но защо Левент му се обади? Ако Левент не се беше обадил, нямаше да има повод да се върне.

# 68
Не съм убедена, че има право да се обижда на някой. Тя е сгодено момиче, Мурат е свободен и има право да се забавлява с тази негова приятелка.

Уси, свободен е, да. Защо трябва да навира в лицето й непрекъснато "близките си приятелки". Да излиза, да се забавлява - никой няма против. Но да виждаш, че някой страда и да продължаваш - не го разбирам. Нали точно в това Х. е на обвинителната скамейка?! Къде е деликатният, интелигентният, мъдрият М.?

А и още нещо - защо трябва непрекъснато да набеждаваме кой е достоен и кой не е??? Не подценяваме любимците си? Peace

# 69
  • София
Фенче Hug Hug Hug Hug

Да, момичета, това е Джансел - именно в този филм, върху който с Фенчето работим сега. Grinning

Казва 5 изречения на кръст за целия филм (макар да има 4 роли в него Grinning), ама с неговия си тембър, дето ми се подкосяват краката. Rolling Eyes Като му превеждах неговите думи, понеже отляво е филмът, а отдясно пиша, та сбърках всичките думи, докато напиша две изречения... hahaha Embarassed Embarassed Embarassed

# 70
Тия нестандартно изглеждащи образи са от неговия филм Joy Joy Joy Joy Joy
Той явно се е позабавлявал там hahaha Joy Joy Joy Joy

# 71
Не съм убедена, че има право да се обижда на някой. Тя е сгодено момиче, Мурат е свободен и има право да се забавлява с тази негова приятелка.

Уси, свободен е, да. Защо трябва да навира в лицето й непрекъснато "близките си приятелки". Да излиза, да се забавлява - никой няма против. Но да виждаш, че някой страда и да продължаваш - не го разбирам. Нали точно в това Х. е на обвинителната скамейка?! Къде е деликатният, интелигентният, мъдрият М.?

А и още нещо - защо трябва непрекъснато да набеждаваме кой е достоен и кой не е??? Не подценяваме любимците си? Peace
Баги, мен са ме учили с поговорки да приемам и анализирам живота. За нашия случай за мен важат - каквото повикало, такова се обадило; с какъвто се събереш такъв ставаш. Тъй, че аз приемам методите на оджата след като нашта мома не му вярва. Сега обаче как му вярва, че това момиче е негова приятелка?  #Crazy

Аз Туба хич не я подценявам, щом с тези гневни и злобни погледи успя да ме ядоса като Хасрет, не е за подценяване. Много добра актриса е!  Peace

# 72
Албумът наистина беше предтекст, но защо Левент му се обади? Ако Левент не се беше обадил, нямаше да има повод да се върне.
Уси, аз не можах да разбера защо Левент му се обади предната серия, когато се върнаха от острова. Да, той каза, че е за да му благодари, задето е бил до Хасрет, но аз си мисля, че всеки път, когато заговори за нея пред него, се опитва да вникне в чувствата на Мурат към Хасрет и може би да разбере какви намерения има той. Ох, изречението стана сложно.

# 73
  • София
Фенче, видя ли, че ти пратих субтитрите, мила?! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Shocked Shocked Shocked
Тинче, сега отивам да гледам, май се гоним от тема на тема hahaha hahaha
Веднага ги почвам да ги нагласям Peace

Фенче, очаквай пратка тези дни  Embarassed

# 74
Уси, аз не можах да разбера защо Левент му се обади предната серия, когато се върнаха от острова. Да, той каза, че е за да му благодари, задето е бил до Хасрет, но аз си мисля, че всеки път, когато заговори за нея пред него, се опитва да вникне в чувствата на Мурат към Хасрет и може би да разбере какви намерения има той. Ох, изречението стана сложно.
Лийче, това аз също не съм го разбрала. Както и обаждането му в Париж. Не знам защо го прави, но не мисля че очаква да разбере какви са чувствата на Мурат. Очаквам в бъдеще да има връзка с тези обаждания.

Общи условия

Активация на акаунт