Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 405
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Ааааааааааааа, не! Хасрет няма да ходи никъде  без Мурат. Тя ще пее неговите песни ,а той ще и акомпанира.Баба Несрин ще си гледа внучето, а дядо Етем -бизнеса.В  махалата  Гюлназ ще раздава правосъдие-бива я за това като кметица,а  Кобра ще тика количката-да му дойде малко акълал
  Вече се качвам на балкона.Там е по-спокойно.Лека нощ   Rolling Eyes
Таз Гюлназ така ми се щеше един път да го удари Кобра по главата? Колко мизерии сътвори този човек?  ooooh!
Щом нашите хора ще са нон стоп заедно, тогава очаквам:
- Ти какво зяпаш стюардесата?  Naughty Да не мислиш, че може да пее по добре от мен?

Баги, нашето тураленце ще трябва вечер да си ляга рано. Мама като пее, а тати - на пианото, кой ще сложи детето да спи?  newsm78

# 46
Не знам за останалите, но аз си мисля, че  ако разбере за играта на Мурат и Джерен, Хасрет ще се почувства унизена. И Мурат си заслужава не само годежа на Хасрет с Левент, но и след като този годеж бъде развален, Хасрет да не го погледне дълго време. Защото Хасрет се сгоди за Левент от отчаяние, а Мурат реши да се забавлява за нейна сметка. Първо заигравка с Бахар, сега с Джерен. Ами да вземе и той да се сгоди за някоя от тях и да се свършва на този етап. След няколко години и два нещастни брака може да се срещнат отново помъдрели и да си дадат втори шанс. За мен не е реалистично вече Хасрет и Мурат да се съберат бързо.
Като нищо ще си вдигне чукалата и пак заминава нанякъде, като обърне гръб на близките си. Май само в такива ситуации й се проявява темперамента. Абе, сгоди се тя от отчаяние, но после й беше кеф да навира годежа си в лицето на Мурат. Rolling Eyes Надали Мурат има намерение да се забавлява за нейна сметка, по- скоро й отвръща атаките и се опитва да разбере причините за абсурдния и внезапен годеж.

# 47
Таз Гюлназ така ми се щеше един път да го удари Кобра по главата? Колко мизерии сътвори този човек?  ooooh!
Щом нашите хора ще са нон стоп заедно, тогава очаквам:
- Ти какво зяпаш стюардесата?  Naughty Да не мислиш, че може да пее по добре от мен?

Уси, Гюлназ показва кой командва вкъщи. Няколко пъти го гони, наговори му едни... Ама, какво да се направи, влюбена е, а и тези шмекерлъци са ежедневие в махлата. Rolling Eyes

# 48
Той причината за годежа  си я знае Светна му лапичката на оджата ама късно
Във фрагмана сам казва че не може да говори с нея защото е сгодена за Левент
Иначе по какво ще се различава от Левент ако тръгне да се обяснява на годеницата на приятеляси
Целта му може би е тя сама да се осъзнае и да върне пръстена

# 49
  • София
Цитат
Не знам за останалите, но аз си мисля, че  ако разбере за играта на Мурат и Джерен, Хасрет ще се почувства унизена. И Мурат си заслужава не само годежа на Хасрет с Левент, но и след като този годеж бъде развален, Хасрет да не го погледне дълго време. Защото Хасрет се сгоди за Левент от отчаяние, а Мурат реши да се забавлява за нейна сметка.

аз мисля, че Дж и Мурат няма да позволят Х. да се почувства унизена. Прекалено интелигентни са  Peace

# 50

Това от някой филм ли е?
Винаги ми е странен тук Джансел hahaha Joy Joy Joy

# 51
Като нищо ще си вдигне чукалата и пак заминава нанякъде, като обърне гръб на близките си. Май само в такива ситуации й се проявява темперамента. Абе, сгоди се тя от отчаяние, но после й беше кеф да навира годежа си в лицето на Мурат. Rolling Eyes Надали Мурат има намерение да се забавлява за нейна сметка, по- скоро й отвръща атаките и се опитва да разбере причините за абсурдния и внезапен годеж.
Хасрет не е парадирала с годежа си пред Мурат. Той сам го оповести пред студентите. Какво й оставаше, освен да почерпи? А да го моли за съдействие за подарък на Левент отиде, след като Мурат даде бонбоните й на Бахар. Така че първопричината е Мурат. В кухнята просто се стараеше да бъде примерна годеница, след като предната вечер нервира Левент. Изобщо не  съжалявам Мурат. Сам си е виновен, ако страда. И как ще разбере причините за внезапния годеж на Хасрет, като я кара да ревнува? Тя от ревност стигна до това положение. Джерен и Мурат да вземат да се оженят наистина. Ще си играят на шах в леглото.

# 52
Не знам за останалите, но аз си мисля, че  ако разбере за играта на Мурат и Джерен, Хасрет ще се почувства унизена. И Мурат си заслужава не само годежа на Хасрет с Левент, но и след като този годеж бъде развален, Хасрет да не го погледне дълго време. Защото Хасрет се сгоди за Левент от отчаяние, а Мурат реши да се забавлява за нейна сметка. Първо заигравка с Бахар, сега с Джерен. Ами да вземе и той да се сгоди за някоя от тях и да се свършва на този етап. След няколко години и два нещастни брака може да се срещнат отново помъдрели и да си дадат втори шанс. За мен не е реалистично вече Хасрет и Мурат да се съберат бързо.
Не съм убедена, че има право да се обижда на някой. Тя е сгодено момиче, Мурат е свободен и има право да се забавлява с тази негова приятелка. Дали ще танцува и пие кафе с Бахар или Джерен, би следвало да не я вълнува и интересува. Тя си има годеник, Мурат може да си търси годеница. Въобще нейния годеж за нея ми изглежда като една детска игра.
Кали беше споделила, как аджеба Хасрет играе един театър в кухнята на влюбена и щастлива, прибира се в къщи и звъни невинно на оджата уж заради пръста, ама цяла песен му пя на ушенцето, на сутринта се загрижи за годеника си, че пиел кафе на гладен стомах. Нейното поведение ми се струва много по обидно и то спрямо двама мъже.

# 53

newsm10
Поне да се забавляваше истински - него да не го мислим... Толкова трудно ли е да проговори. Годежът му е само предлог. Той и преди това не говореше, не обясняваше. Според мене М. още не е съвсем наясно точно какво иска от Х. ("тя е много важна за мене" - определение за любима жена newsm78)  Само му се изясни, че я обича. Май най-лесно му е да й дава уроци ? Досега освен че страда за Х., другото което ми е ясно, че й е отредил почетното място на вечната  любима ученичка. За съжаление животът и любовта не са класна стая. 

# 54
  • София
Фенче, видя ли, че ти пратих субтитрите, мила?! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 55
Не съм убедена, че има право да се обижда на някой. Тя е сгодено момиче, Мурат е свободен и има право да се забавлява с тази негова приятелка. Дали ще танцува и пие кафе с Бахар или Джерен, би следвало да не я вълнува и интересува. Тя си има годеник, Мурат може да си търси годеница. Въобще нейния годеж за нея ми изглежда като една детска игра.
Кали беше споделила, как аджеба Хасрет играе един театър в кухнята на влюбена и щастлива, прибира се в къщи и звъни невинно на оджата уж заради пръста, ама цяла песен му пя на ушенцето, на сутринта се загрижи за годеника си, че пиел кафе на гладен стомах. Нейното поведение ми се струва много по обидно и то спрямо двама мъже.
Разбира се,че няма право да се обижда. ОБидно ще е ако разбере, че това е просто игра за Мурат и Джерен,докато тя страда. Но пк кой я кара да страда? Да си гледа годеника. И аз това казвам.
 Баги,оджата май наистина не знае какво иска от Хасрет.

# 56
# 57
Аз пък отдавна си пея, че за мен Хасрет въобще не е за Мурат с тази нейна импулсивност и инат. Оджата е свикнал всяко нещо да премисля, за да не сгреши. Хасрет с нейното непостоянство ще го превърне в луда калинка - днес искам, утре не, сега ще пея, няма да пея и т.н.
И затова съм му ядосана на оджата, че се върна от Париж. Трябваше да стои там, докато я забрави. Ама любимия му "приятел" като му звънна да му се оплаче от Хасрет за албума и той начаса кацна в Истанбул. Пари щял да загуби Левент от провала на албума, любимата му ученичка ще се върне в махалата и ще си пее под душа/ това го каза Фенчето, не аз/, пък тя иска да има хубава къща, хубава кола и много пари/според Левент/. То по добре Левент да му беше казал - виж там, звънни едно телефонче на Хасрет и я придумай да пее, ама не се връщай. И Мурат нямаше да се върне.

Цитат
Според мене М. още не е съвсем наясно точно какво иска от Х. ("тя е много важна за мене" - определение за любима жена
За съжаление не върви да се тръшне в полата на майка си или на рамото на приятелката си и да зациври - много я обичам, искам да се върне при мен.
Като Хасрет, която що рев изрева за Мурат, докато беше в Париж, па после взе че се сгоди за Левент и то след като имаше обещание за подкрепа за албума, оджата заради нея щеше да композира отново.  newsm78

# 58
# 59
Абсолютно съм съгласна! Само и да добавя, че след като се върна от вечерята у Несринови, Хасрет хвалеше Левент пред Саиме и показа пренебрежение към салатата на Мурат. Rolling Eyes За това си имам една думичка наум- двуличие. Ама, някой да не се разсърди. Peace

Тинче, много си бърза! Благодаря ти много за превода! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт