Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
        Еееееееееееее,наистина много благодаря за радушния прием.Това ме  радва и макар от вълнение да позбърквам някоя буква   ще продължа с вас до края на  ТРЕТИ сезон на любимия сериял........ Heart Eyes
От твоята клавиатура в божиите уши!  Heart Eyes Ако във втори сезон продължават да се разминават и само да се гледат, заслужаваме си ІІІ-ти сезон!  Peace

# 31
           Може -разбира се Себи.Защо не?Само така не са ме наричали...........но мното ми харесва.Благодаря за милото отношение  bouquet

# 32
  • София
Трети сезон , ама какво ще правим .Леля Хасрет ще води децата на Гюлназ на уроци по пиано, и пак да се гледат ...лелята и даскала , а мерси .Стига им и втори сезон , да се взимат и ние да мирясаме.

# 33

Просто ще се обяви конкурс за изпълнител и Харет ще го спечели- безаапелационно.
   След това следват големите световни сцени -песните на Мурат в негов аранжемент и изпълнение на Хасрет-  нова турска музика ,каквато иска да творят.Това е от мен. Изчезвам. Но ще ви се възхищавам  следейки до късно  вечерите форума.

На мен много ми се искаше подобен сценарий за втори сезон- повече музика за Хасрет, успехи и концерти. А то стана съвсем друго Sad

# 34
Трети сезон , ама какво ще правим .Леля Хасрет ще води децата на Гюлназ на уроци по пиано, и пак да се гледат ...лелята и даскала , а мерси .Стига им и втори сезон , да се взимат и ние да мирясаме.
Ей, това ми хареса! Laughing

# 35
Трети сезон , ама какво ще правим .Леля Хасрет ще води децата на Гюлназ на уроци по пиано, и пак да се гледат ...лелята и даскала , а мерси .
В трети сезон вече ще има така дълго чаканата любов и семейство Туралъ.  Peace Може да имаме и малко тураленце. Двете баби ще го дундуркат, докато Хасрет скитосва по света, за да представя таланта си, оджата ще я придружава само от време на време, защото има ангажименти в университета.  Хасрет ще звъни във всяко междучасие, за да го проверява да не би някоя студентка да има желание за частни уроци, давани  лично от оджата. Като се върне от турне, първата й работа ще бъде да провери старата и грозна асистентка на оджата дали е все още там, кои са новите студентки на Мурат. Ще го е задължила да преподава уроци на малките й племенници, които са талантливи също като нея.

# 36
# 37
  • София
          Може -разбира се Себи.Защо не?Само така не са ме наричали...........но мното ми харесва.Благодаря за милото отношение  bouquet
Себи, привет и от мен! Хубаво е, че сериалът, въпреки многото не много приятни думи, изречени по негов адрес, се радва на още и още почитатели! Чувствай се като у дома си, мила! Hug Hug Hug

# 38
В трети сезон вече ще има така дълго чаканата любов и семейство Туралъ.  Peace Може да имаме и малко тураленце. Двете баби ще го дундуркат, докато Хасрет скитосва по света, за да представя таланта си, оджата ще я придружава само от време на време, защото има ангажименти в университета.  Хасрет ще звъни във всяко междучасие, за да го проверява да не би някоя студентка да има желание за частни уроци, давани  лично от оджата. Като се върне от турне, първата й работа ще бъде да провери старата и грозна асистентка на оджата дали е все още там, кои са новите студентки на Мурат. Ще го е задължила да преподава уроци на малките й племенници, които са талантливи също като нея.
newsm51 newsm10 smile3521

Сладурани, серията ще е без повторение. Пише го на фрагмана. Wink

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 23:02 от lii4ence

# 39
На мен много ми се искаше подобен сценарий за втори сезон- повече музика за Хасрет, успехи и концерти. А то стана съвсем друго Sad
На всички нагласата ни беше такава и затова се разочаровахме толкова много. Въобще не сме очаквали, че филмът ще се развива по произведението на Б.Шоу.  ooooh!
Тази вечер в темата наистина е много тихо и няма голямо присъствие на балкона. Може би заради Великолепния век или заради инфото, което ни успокои след няколко дена невидение.

Лийче, Hug  това че ще е без повторение е чудесно! Ама рекламите им посред нощ ли са толкова много, че филма ще продължи до 1,25 часа? Или може би ще свърши по рано, а следващия ще започне в този час.  newsm78

# 40
Добре дошла сред нас запленените селби!Чувствай се сред приятели и най вече не се притеснявай от неразбиране.Тук върховен Бог е толерантността и приятелството. Peace Peace Peace Peace Peace

# 41
Ааааааааааааа, не! Хасрет няма да ходи никъде  без Мурат. Тя ще пее неговите песни ,а той ще и акомпанира.Баба Несрин ще си гледа внучето, а дядо Етем -бизнеса.В  махалата  Гюлназ ще раздава правосъдие-бива я за това като кметица,а  Кобра ще тика количката-да му дойде малко акълал
  Вече се качвам на балкона.Там е по-спокойно.Лека нощ   Rolling Eyes

# 42
Не знам за останалите, но аз си мисля, че  ако разбере за играта на Мурат и Джерен, Хасрет ще се почувства унизена. И Мурат си заслужава не само годежа на Хасрет с Левент, но и след като този годеж бъде развален, Хасрет да не го погледне дълго време. Защото Хасрет се сгоди за Левент от отчаяние, а Мурат реши да се забавлява за нейна сметка. Първо заигравка с Бахар, сега с Джерен. Ами да вземе и той да се сгоди за някоя от тях и да се свършва на този етап. След няколко години и два нещастни брака може да се срещнат отново помъдрели и да си дадат втори шанс. За мен не е реалистично вече Хасрет и Мурат да се съберат бързо.

# 43
Трети сезон , ама какво ще правим .Леля Хасрет ще води децата на Гюлназ на уроци по пиано, и пак да се гледат ...лелята и даскала , а мерси .
Уси, мисля си за обратния вариант - М. вече ще я следва навсякъде. То продуценти, режисьори навсякъде бол. Ще стои с зад кулисите с  малкото тураленце... Какви баби нали е западен възпитаник

# 44
На всички нагласата ни беше такава и затова се разочаровахме толкова много. Въобще не сме очаквали, че филмът ще се развива по произведението на Б.Шоу.  ooooh!
Тази вечер в темата наистина е много тихо и няма голямо присъствие на балкона. Може би заради Великолепния век или заради инфото, което ни успокои след няколко дена невидение.

Лийче, Hug  това че ще е без повторение е чудесно! Ама рекламите им посред нощ ли са толкова много, че филма ще продължи до 1,25 часа? Или може би ще свърши по рано, а следващия ще започне в този час.  newsm78
Уси, позна. Според програмата на сайта на АТВ сериалът ни е дотолкова.

Общи условия

Активация на акаунт