Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 347
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
      Здравейте. Направо по темата - Х и майка и тръгат рано сутринта в неизвесна посока за богатащчетата..........   оставя пръстена в/у лист хартия без обяснения т.е разваля годежа  но и мечето е до пръстена/.и се установяват  в някой голям турски гад-Бурса, Измир или АнкараПравят много успешен бизнес -Сайме е в стихията си...
  Левент се задоволява със секретарата си, а Мурат  отново в отчаяние  по изгубената любов създава наи-големия си хит ,който изпълнява Хасрет . Останалото оставям  на вас...............

# 16
  • София
Уси , Мишето е наистина права от съжалението по голямо наказние няма hahaha hahaha hahaha

# 17
     Здравейте. Направо по темата - Х и майка и тръгат рано сутринта в неизвесна посока за богатащчетата..........   оставя пръстена в/у лист хартия без обяснения т.е разваля годежа  но и мечето е до пръстена/.и се установяват  в някой голям турски гад-Бурса, Измир или АнкараПравят много успешен бизнес -Сайме е в стихията си...
  Левент се задоволява със секретарата си, а Мурат  отново в отчаяние  по изгубената любов създава наи-големия си хит ,който изпълнява Хасрет . Останалото оставям  на вас...............
Това с изчезването и аз съм си го мислила, но трябва да се разберат с оджата, иначе и двамата ще са нещастни. Момата ни като ги разкара в ресторанта, още на другия ден беше тъжна и мислеше за Мурат. Той също.
Но да приемем, че това е единствения начин тя да се спаси от Левент. Как ще я открие оджата, за да й даде песента? Аз по скоро мисля, че Левент ще я открие между 70-те милиона жители, отколкото оджата!  Rolling Eyes

Шатци, за съжаление Левент си е изградил една защитна стена около себе си и никакви чувства не го вълнуват и събарят. Аз направо се чудя как се пропука тази стена и взе че се влюби.  #Crazy

# 18
      Здравейте. Направо по темата - Х и майка и тръгат рано сутринта в неизвесна посока за богатащчетата..........   оставя пръстена в/у лист хартия без обяснения т.е разваля годежа  но и мечето е до пръстена/.и се установяват  в някой голям турски гад-Бурса, Измир или АнкараПравят много успешен бизнес -Сайме е в стихията си...
  Левент се задоволява със секретарата си, а Мурат  отново в отчаяние  по изгубената любов създава наи-големия си хит ,който изпълнява Хасрет . Останалото оставям  на вас...............

И аз искам такова развитие. Този път без думи и без шум да замине. Крайно време е Оджата да потича след нея, след като не може да говори. Играта на пинг понг не ми харесва.

# 19
  • София
Мише, хич не ми е жал за него.  Naughty Защото той сам се намърда между шамарите според мен. Ако той не беше казал на Хасрет това за Мурат и майка й, въобще не се знае къде щеше да е сега Хасрет, Саймето щеше да си има поне апартамент и нямаше като клошарка да се мести от къща в къща. В 17 епизод преди злополучния прием, оджата каза на Хасрет че никога няма да я изостави. Така че за мен Левент беше този, който я прати в махалата скоропостижно, след което се зае да се грижи за нея. Но за мен всичко това той го направи с цел, а не случайно.
Съжалявам го само за това, че веднъж в живота си и на него му се случи да се влюби, но в неподходящия човек. Той направи нещастни двама души с тази негова любов. Сега той ще е третия нещастен. Защото аз съм сигурна, че скоро няма да бъдат двойка Хасрет и Мурат и ще продължават да бъдат нещастни и тримата.

Уси, аз не съм 100% убедена, че Л. нарочно каза на Х. за майка й и Мурат, НО пък направи голяма беля  Rolling Eyes Или може би го направи нарочно, но още не се беше влюбил. Сега с тази несподелена любов му се връща  Rolling Eyes

# 20
Здравейте! Hug Hug Hug
Ринка, благодаря ти за прекрасната ни темичка! Hug Hug  newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря на всички за музикалните поздрави, прекрасните стихове, подсказките, фрагманът, резюмето и преводите! Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Очаква ни интересен епизод. Laughing
Да ви кажа, че аз не съжалявам нито Левент, нито Хасрет. Шатци и Уси са представили добри доводи за вината на Левент. Все неговите шмекерлъци излизат успешни. ooooh!
Хасрет, не знам какво да я коментирам. Реши да се ожени, поиска си пръстена, прави се на щастлива годеница и има претенции към Мурат. И аз като Уси невероятно много се ядосвам на поведението й в кухнята у Несринови. Тук Левент отново си показа "приятелството".
Иначе, браво за осъзнаването й, че не е трябвало да си слага пръстенчето. Усети се!

# 21
  • София

До пръстена добре, ама ще изчезне само Мурат да си пише на "спокойствие"  композицията .Някъде , където има много цветя предимно рози и непременно езеро.Хасрет случайно от подслушан разговор научава къде е Мурат и ...после нямам толкова фантазия Joy Joy Joy

# 22
      Мими момичета, пак съм аз. Моля да ми простите ,че така нахлух във вашето интелектуално пространство, но не можах да се въздържа тази вечер. Чета всичко във форума от първия ден,серия,тема.
   Просто ще се обяви конкурс за изпълнител и Харет ще го спечели- безаапелационно.
   След това следват големите световни сцени -песните на Мурат в негов аранжемент и изпълнение на Хасрет-  нова турска музика ,каквато иска да творят.Това е от мен. Изчезвам. Но ще ви се възхищавам  следейки до късно  вечерите форума.

# 23

Уси, аз не съм 100% убедена, че Л. нарочно каза на Х. за майка й и Мурат, НО пък направи голяма беля  Rolling Eyes Или може би го направи нарочно, но още не се беше влюбил. Сега с тази несподелена любов му се връща  Rolling Eyes
Аз съм убедена, че беше нарочно. Защото той вече не беше безразличен към нея, а Мурат му беше споделил че е влюбен. Има един епизод от първи сезон, в който Мурат му споделя с ентусиазъм за любовта си, говори му как иска този път всичко да е добре. Точно тогава камерата показва лицето на Левент и много ясно си личи, че той е притеснен от думите на Мурат и че в главата му се въртят съвсем други мисли.

# 24
  • София
    Мими момичета, пак съм аз. Моля да ми простите ,че така нахлух във вашето интелектуално пространство, но не можах да се въздържа тази вечер. Чета всичко във форума от първия ден,серия,тема.   Просто ще се обяви конкурс за изпълнител и Харет ще го спечели- безаапелационно.
   След това следват големите световни сцени -песните на Мурат в негов аранжемент и изпълнение на Хасрет-  нова турска музика ,каквато иска да творят.Това е от мен. Изчезвам. Но ще ви се възхищавам  следейки до късно  вечерите форума.

не виждам с какво ни обезпокояваш. Чудесно е да има повече мнения в темата. Слизай по често от балкона и казвай какво мислиш. Аз лично съм убедена, че тук в темата всеки е приет нормално и положително   bouquet

Уси, в любовта и войната всичко е позволено принципно, но пък аз съм на мнение, че любов спечелена с манитулации и интриги не просъществува дълго   Rolling Eyes

# 25
     Мими момичета, пак съм аз. Моля да ми простите ,че така нахлух във вашето интелектуално пространство, но не можах да се въздържа тази вечер. Чета всичко във форума от първия ден,серия,тема.
   Просто ще се обяви конкурс за изпълнител и Харет ще го спечели- безаапелационно.
Привет! Радвам се, че все още има запленени, чиито фантазии все още работят на пълни обороти! Hug Wink
Аз се ограничавам, като гадая само за следващата серия. Laughing
Между другото, ми се струва, че Хасрет наистина ще вземе окончателно решение следващия епизод. Пък какво ще става с реализирането му, ще се чудим по- следващия епизод. Мисля си, че Джерен наистина ще им помогне на двамата ни инати.

# 26
Лично аз много се радвам, че си сред нас вече и споделяш идеите си. Добре дошла!  Hug Hug Hug
Защото повечето от нас все искаме да видим най малкото гушнати Хасрет и Мурат, пръстена по някакъв начин да се телепортира в чекмеджето на Левент, докато ти ни даваш една напълно реалистична идея как Левент сам да си го прибере обратно. Единствено сме притеснени, че нашите влюбени ще се разделят  за дълго, че сега няма да се докосват дори с поглед.  Cry Cry Cry Та ние 20 епизода чакаме да видим любов. Но ако това е единствения вариант за освобождаване от годежа, да се качват на първия самолет и да изчезват в някой затънтен край. Те и без друго са свикнали да живеят в махалата, няма да им е трудно.

Цитат
в любовта и войната всичко е позволено принципно, но пък аз съм на мнение, че любов спечелена с манипулации и интриги не просъществува дълго  
Мразя войната, затова може би не приемам никакви непочтенни методи ни в любовта, нито някъде другаде.
Тази любов наистина се изпарява много бързо! Peace

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 22:25 от Snake777

# 27
  • София

Чакай малко , говоря само от свое име .За какво интелктуално пространство  става въпрос?Събрал ни е сериал , които харесваме всички , тези които пишем и тези които седят на балкона.
Така , че добре дошла сред тези , които пишем и дано и други потанцуват на дансинга   bouquet

# 28
sebilMM, ти да не би да си се засегнала от нещо? Щом ни четеш отначало, значи ни познаваш шегите и закачките, реакциите на всяка една от нас. Peace Убедена съм, че никой не е искал да те обиди! Само ми кажи как искаш да те наричаме, за да си спестим копи-пейса при обръщението!  Hug Hug Hug Става ли Себи?

# 29
         Еееееееееееее,наистина много благодаря за радушния прием.Това ме  радва и макар от вълнение да позбърквам някоя буква   ще продължа с вас до края на  ТРЕТИ сезон на любимия сериял........ Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт