Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 334
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Моят въпрос е - кой ще свали този пръстен и безболезнено ли ще стане това? Щото тези физиономии на годеника ич не ми харесват? И въпроси от рода на - защо не ми каза? - също. Sad

Лийче, отново мислим по един и същи начин за Левент - каквото и да направи оттук нататък, дупките в дъската останаха.  Naughty

http://www.youtube.com/watch?v=SJIR7P4VQa4

Уси, Хасрет често го сваля и сега! Скоро ще го свали окончателно!
Дали ще е безболезнено? Поне за един няма да е! Няма начин!

# 691
Хасрет както го сваля, така и го слага.  ooooh! Искам час по скоро да го свали веднъж завинаги. Кога ще стане това, че много се проточи?

Тая снимка ще да е от младежките му години?  newsm78

# 692
Хасрет както го сваля, така и го слага.  ooooh! Искам час по скоро да го свали веднъж завинаги. Кога ще стане това, че много се проточи?

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Всички това искаме, нали?

# 693

Тая снимка ще да е от младежките му години?  newsm78

От 2006 година е. По време на снимките на филма "Küçük kiyamet "
Ето още снимки от този проект:

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 10:26 от rina-rina

# 694
Ринка, аз си мислих, че на тази снимка ще да е най много на 25 г. Много е младолико момчето, явно е от позитивизма му!
Алис е решила да се ни зарадва с едно клипче със забавни моменти от филма.
Алис  newsm51 newsm51 newsm51

http://www.youtube.com/watch?v=u4D5XjJIcs0

# 695
Добро утро, Запленени!

Искам да ви поздравя с едно красиво изпълнение на Паша Христова. Доста песимистично звучи, но "дългите тягостни дни" ми се струва, че пак започват. И ми е интересно вече кога и как ще се съберат, защото годежът след последната сцена вече не е актуален - ще бъде развален (по-скоро от Л.). С тези погледи си го доказаха. Но дали скоро ще могат да запълнят пропастта помежду им, въпреки голямата любов

http://www.youtube.com/watch?v=Hv6vDShaaZ8&feature=player_embedded#at=136

# 696
  • Пловдив
  bouquet Мерси, Уси. Радвам се, че ти е харесало клипчето. Определено тези моменти бяха много свежи и лично на мен ми харесаха. Твърде много сълзи и мъка имаше в последните епизоди, хубаво е когато има такива мигове.
 п.с. Качих отново видеото, защото явно е имало проблем при записването и последната минута. Ето новия линк:

~ Mamma mia ~ Hasret ve Murat

newsm51 newsm51

# 697
  • София
Добро утро, Запленени!

Искам да ви поздравя с едно красиво изпълнение на Паша Христова. Доста песимистично звучи, но "дългите тягостни дни" ми се струва, че пак започват. И ми е интересно вече кога и как ще се съберат, защото годежът след последната сцена вече не е актуален - ще бъде развален (по-скоро от Л.). С тези погледи си го доказаха. Но дали скоро ще могат да запълнят пропастта помежду им, въпреки голямата любов

http://www.youtube.com/watch?v=Hv6vDShaaZ8&feature=player_embedded#at=136

Здравейте Hug
Годежа  наистина не е актуален, въпрос на време е да се развали и май ще го направи Левент newsm78 newsm78
Ще се съберат друг изход няма , страданието беше много .Друг е въпроса дали сцените ще са такива каквито ние искаме ...

# 698
Привет  Hug

прекрасен клип Алис  newsm10

Цитат
Годежа  наистина не е актуален, въпрос на време е да се развали и май ще го направи Левент 
Ще се съберат друг изход няма , страданието беше много

Шатци, съгласна съм с теб  Peace, но въпроса е кога и как ще стане това събиране  newsm78, че се обичат е ясно като бял ден, но и доста се нараниха в последно време ..

# 699
Баги, благодаря ти за тази хубава песен!  Hug Hug Hug
Толкова ми се иска да познаете, че Левент ще развали годежа. Тогава пропастта по лесно ще я преминат.  
Хасрет и Саймето ще напуснат къщата на Левент, ще се установят някъде другаде, Саймето ще започне най после работа, Хасрет ще продължи образованието си, даже и френски ще учи. Peace
Какво обаче ще правят Бахар и Левент?  newsm78

# 700
Уси, дано греша, но сега годежът е оправдание, не е истинската причина да са раделени. И без него те бяха на ръба да се съберат, но така и не успяха.  Когато  годежът бъде развален ще останат сами с чувствата си и най-вече сами със себе си. И тогава ще  им е най-трудно. И нещо разтърстващо (колкоото и банално да звучи) трябва да се случи, за да си подредят ценностите и приоритетите в живота.

И една мисъл като провокаация: Който върви по правия път, се отклонява от любовта

# 701
Добър ден, момичета! Размислите и страстите продължават с пълна сила и така ще е
до финалните записи на филма. На мен лично не ми се иска да приключва, защото удоволствието с играта си , което  ми доставят тези двамата чаровници - Туба и Джансел е невероятно. Да, в последния епизод има краднати неща, но Туба си ги направи по свой си начин, изигра сцената прекрасно и много сладко, което още веднъж показва, че тя може да изиграе всичко - от тъгата до комедията и влюбената жена. Що се отнася до финалната сцена, аз съм на мнение, че тя си беше едно чисто признание за голямата любов, която изпитва към Мурат и мисля, че той го разбра това много добре. Очаквам да има вече реакция от негова страна и край на малките игрички, защото му светна, че с това я наранява изключително много и не само нея , а и себе си. Да той е човек, който не би потъпкал чувствата на "приятеля си " - ако мога така да го нарека и докато Хасрет не сложи край на този годеж, няма да предприеме нищо, а ще продължи да се измъчва и да страда.

А ето ви финалната песен от "Френска целувка" - наистина класика в жанра - филм, който още веднъж доказва, че никой не знае кога ще го връхлети любовта и как може да преобърне живота на всеки. Понякога тя е много изстрадала, друг път по-малко. Е, при нас тя е осеяна с много трудности и препятствия и затова е толкова запленяваща и вълнуваща. А поднесена и по този начин от Туба и Джансел и впечатляваща и запомняща.

http://vbox7.com/play:ff37e296

# 702
Цитат
Какво обаче ще правят Бахар и Левент?
Продължаваме по-нататък Laughing: Бахар се излекува от психическите си проблеми и от сянката на сестра си,  и става от сътрудник ръководен кадър в университета, а всички я обичат, щото е станала една умна и делова чаровница. Левент е преодолял проблемите от детството си, осъзнал е, че човек не живее без приятели и че в приятелството не питаш какво може да направи другият за тебе, а какво ти можеш да направиш за него; че в любовта са нужни двама влюбени, които са открили единствения ТИ и пазят свободата си и единствеността на връзката си; че истинската музика не се ражда в рекламите и в дрехите, а в душите на композитора и певицата, които са открили, че са две половинка на една ябълка,... че....
И всички плеснаха с ръце, па се прегърнаха, и ... настъпи една пасторална картинка, която за съжаление и в приказките отсъства. Щото в живота, освен настояще и бъдеще, има и минало... И човешките постъпки си имат последици.
За убиване съм нали? #2gunfire Stop

# 703
# 704
Уси, дано греша, но сега годежът е оправдание, не е истинската причина да са раделени. И без него те бяха на ръба да се съберат, но така и не успяха.  Когато  годежът бъде развален ще останат сами с чувствата си и най-вече сами със себе си. И тогава ще  им е най-трудно. И нещо разтърстващо (колкоото и банално да звучи) трябва да се случи, за да си подредят ценностите и приоритетите в живота.

И една мисъл като провокаация: Който върви по правия път, се отклонява от любовта
Баги, за кой ли път ще се повторя, за което се извинявам. Praynig За мен те си бяха влюбени, но бяха наясно, че не са един за друг. За Мурат това беше разочарованието от музиката и начина на живот, който Хасрет избра. Дори малкия Кадир забеляза и коментира това с оджата. Хасрет въобще не усети, че Мурат не одобрява песните й, за нея беше достатъчно той да я подкрепя за албума и пеенето й. На майка си, а и след оня концерт за децата, тя много ясно формулира очакванията си от Мурат - аз да пея, той да ме гледа. Това е част от любовта й, разбира се. И всеки път тя се разочароваше от него, когато се разминаваха. Хасрет не може да си обясни истинските причини, поради които Мурат подкрепя Бахар. За нея Бахар стоеше на едно по високо ниво, най малкото защото е сестра на Селин. Всяко момиче, за което тя прицени, че е повече от нея, тя ще ревнува. Ако годежа приключи, най напред трябва да си изяснят очакванията един от друг. Кой какво харесва и не харесва у другия. Банално и елементарно е, но за тях е необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт