Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 466
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Марги, на мен пък Езги хич не ми хареса. С мимиките си и физиономиите си ми беше досущ като друга моя "любимка" - Бурчин Йълдъръм. Crossing Arms Не ме грабна - и това е. В "Жестока любов" с Халит е друго. Wink Радвам се обаче, че филмът ти е харесал. Hug Hug Hug

Лийченце, лека нощ, милинка! Hug Hug Hug

# 91
# 92
Обичам те е всичко, което искам да ти кажа.А докато намеря начин, ще ти казвам единствените думи, които знам ще разбереш Моя Хасрет. Толкова ли е трудно, бе Оджа? Та и ние да се успокоим?![/color]
А ако е толкова трудно на М.,  да подари на Х. една плоча на Beatles с My Мichelle. Тя и грамофон си има...:

http://vbox7.com/play:d0dd4d10

Спокойна вечер!

Баги, аз вече,  не очаквам от него да ги изрече тези думи...трудно му е...няма да го мъчим...нали ни е любимец/ това няма да го "спаси" от известно недоволство по негов адрес / ...да й покаже, че я обича, както го прави най- добре...свирейки,  докато тя пее!
Сцената с телефона / предната серия/ , ако това е начина му да й каже,  че я обича...добре / само да го прави по-често/! Peace
И аз се замислям...дали не бих  предпочела това, пред 10 пъти повторени думи...обичам те! newsm78
Спокойна вечер и на теб!

Тинче, аз не бях гледала нищо с Езги...но, имах предубеждения към нея, като бившо гадже на Джансел...
Определено,  не биха били  подходяща екранна двойка...според мен, явно не са били и в реалният живот такива щом се разделиха...
Нека си намерят половинките и да са щастливи.   loveuuu

# 93
# 94
  • София
Марги, Езги сега е с Нихат Алтънкая. А, междудругото, разликата между Джансел и Езги е била наистина голяма - с нея ни делят само 4 години и половина, така че... hahaha Има надежда, имаааа! hahaha hahaha hahaha Heart Eyes

# 95
# 96
Марги, Езги сега е с Нихат Алтънкая. А, междудругото, разликата между Джансел и Езги е била наистина голяма - с нея ни делят само 4 години и половина, така че... hahaha Има надежда, имаааа! hahaha hahaha hahaha Heart Eyes
[/color]

Тинче, най-хубавото за момента е, че ако не ти с него...то, той може да бъде с теб навсякъде и по 24 часа...като,  начало не е лошо...а, надежда винаги има! Peace
И както се казва в такива случаи...дано!  Peace

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 03:02 от margita9

# 97
  • Пазарджик
Лека нощ и "сладки" сънища!!!
Гари Мур и Midnight Blues. http://vbox7.com/play:bc1fc6d3

# 98
  • София
Ех, Марги, колко сладко си го казала, милинка! Hug Hug Hug

# 99
  • София

Намирате ли някаква връзка със сериала ни?  Thinking
Две натрошени чаши

Ще бъда натрошена чаша във ръцете ти -
ти самият май превърна ме в такава
със хилядите свои думи неизказани
и прикритите емоции на лицето ти.
Но аз мога - мога, мили, да прощавам,
дори когато вените ми са прерязани

със стъклата от начупена чаша.
От която днес разцъфва ароматна роза
и към която - с възхищение и болка,
ще гледаш тихо и ще страдаш,
че нашата любов остана бедна проза -
бедна на целувки и на огън.

Но това и аз, любими мой, знай, го мога.
И аз владея надхитряващата ти игра,
в която сам се губиш. Но, разбирам -
нараних сърцето ти със "сбогом"
и че пръстен чужд аз нося на ръка,
но ти нямаш право тъй да ме разбиваш!

---

Във моите вени не кръв тече, а вино -
червено, френско - от най-скъпите, дори!
Бях сбъркал - не тече - възпламенява
на талази се разбива в мене и опива,
и разграбва ме, убива ме, гори, гори,
и с любов - по детски луда, ме опустошава.

И моите ръце, с които милвах те, любима,
се превръщат във жилави листа на роза,
привидно стават те нечупливи стебълца.
Но допреш ли ги, са като нож бодливи,
прорязват всеки по-наблизо. Боже!
И теб прободоха. И мен. И любовта.

Но такъв съм аз, любов горчива моя.
Уязвим до болка, затова с бодли боравя.
И наранявам те - аз зная го, но и отново
се опитвам с хитрост да се боря.
Срещу теб ли? Не, със себе си аз споря
и тихо викам. Дали сърцето ми ще е готово?

---

Превърнахме се, любими, в натрошени чаши.
Чувства разпиляхме, като десетки стъкълца.
В инатливата игра кой стражар е, кой апаш е
не разбрахме, но все измисляхме безумни правила.
~
А фактите говорят друго - днес на твоята ръка
проблясва пръстен от някой трети, не от мен.
Но ще те чакам, мила моя. Аз знам, че любовта
изисква жертви. И знам, че ще си моя някой ден.

10.02.2011г.
 ~
Току-що го написах. Обещах анализ, но снимката провокира друго в мен. Wink

# 100
Ех, Марги, колко сладко си го казала, милинка! Hug Hug Hug

Тинче, Джансел...не е типичен красавец...но,  в него има нещо, което те кара да го гледаш, гледаш, гледаш...
Дори не е нужно да мислиш, какво е това за да го формулираш...просто го усещаш и то много силно...
Аз лично,  също предпочитам да се загледам по такъв мъж, отколкото по някой по който ще кажа само...ау...и ще отмина...!
А, Джансел има и много хубави ръце, с много хубава плочка на нокътя/ и друг път съм писала за това/внушила съм си, че това е едно от важните  за мен неща  при първоначалното възприемане на един мъж.

Поздравления за стихотворението!  newsm10 smile3501

Лека вечер! smile3524

Лягай и ти за да сънуваш...а, в сънищата стават чудеса...много често и сънищата се сбъдват!    loveuuu

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 03:05 от margita9

# 101
  • София
Тъкмо ще лягам, Маргитче!
Джансел е красив - в това спор няма. Дори и дефектчето на едното му оченце е някак приятно. Мен това, което ме привлече веднага в него, беше очевадното френско излъчване. Всяко нещо в него крещи "Франция", "Париж"... Flutter Маргитче, една много близка моя приятелка също първо гледа ноктите в един мъж - тя ме научи да го правя. Аз, принципно, не стигам до ноктите, а до пръстите на ръцете. Джансел притежава дълги, тънки, прекрасни пръсти. Heart Eyes По принцип, аз много гледам очите, а Джансел така умее да говори с тях... Heart Eyes И също така устните - тънки, нежни, чувствени... Flutter И фигурата му като цяло - нито напомпан, нито кльоща - идеално. Flutter

Ааааагугугугу! Mr. Green Развихрих се нещо, затова спирам. Flutter
Лека ноооооощ! *прозяв*  Hug Hug Hug

# 102
  • София
Добро утро  Hug

# 103
Добро утро момичета и момчета!!!
Шатси, благодаря за калоричната закуска!!!!
Понякога си мисля, че любовта към Туба надделява и замъглява погледа към Хасрет.
Не ги бъркайте.
Перфектната Туба в реалния живот и Хасрет не са едно и също.
Не може да си затваряме очите - колкото труден характер е Мурат, толкова труден характер е и Хасрет.
Хасрет е много млада - да, но не може младостта и неопитността винаги да се толерират..., а уравновесения, интелигентния винаги да е виновен... Няма лошо да си млад,  на тези години човек се учи, ама за да научиш нещо (дори и за самия живот), трябва първо да чуеш хората около себе си и да направиш опит поне да осмислиш това което ти "преподават" за  самия живот...
Какво можело да стане.... те нашите сценарии нямат край - то ако питат нас, още на втората серия Мурат и "замъглява погледа" с красиви слова ииии..., но нашият филм не е такъв...
Защо оджата не и казал думите......., абе и аз това се питам, ама е факт - нашият оджа е такъв - представиха ни го от първата до последната серия, не можем да чакаме сега, като със съшити конци да и ги каже - при полжение, че вече е сгодена (за мен това си е признание на Мурат, че когато имаше тази възможност е изпуснал шанса....)
Защо се държал така - Мурат  е много умен и най-вече много, много влюбен, иначе кой би се занимавал с такива неща.... и кой след онова "Не ти вярвам!" ще продължи да обича....
Хасрет е като дете, ("тропа с крак" когато и както си иска) за да се разбереш с едно дете, просто трябва да "слезеш" на неговото ниво, да му представиш нещата така, както то би те разбрало.
Спорен ден момичета!!!

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 07:00 от kali_georgieva

# 104

Добро утро! Гледам тази снимка и не разбирам, какъв шах се играе само с бели фигури newsm78
Какво значи да си с белите, имаш предимството да избереш гамбита и следователно да дадеш насока на цялата игра. Липсата на противник е липса на война.

Тинче, от вчера не съм ти казвала, че те обичам!

Общи условия

Активация на акаунт