Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 часа - Тема 86

• 28 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 660

Всички погледи в Мурат и приятелката му!
А Левент е плътно до любимата!

# 661
# 662
Джансел в 39 епизод:

# 663
Уси, Бегюм е голяма сладурана!   Peace Peace Peace

# 664
Уси, Бегюм е голяма сладурана!   Peace Peace Peace
smile3521 smile3521 smile3521

# 665
Здравейте сладурки и сладури! Току що изгледах преведената серия.Да ви кажа честно тази Джерен направо я обикнах. Така тактично чукна сол на главата на Мурат,че няма да се очудя ,ако наистина разкрие под секрет разбира се на Хасрет за игричките на Мурат и за неговата голяма любов към нея. По време на гостуването им у Хасрет тя следи внимателно държанието на двамата,също като Левент.Не останаха скрити за  нея нито изплуващите сълзи в очите на Хасрет,нито трудното преглъщане на Мурат. Да знаете,че тя ще е тази,която ще подтикне двамата един към друг.Пък знам ли може и с Левент да поговори и да му дообясни това,което той вече разбра и това да е поводът Левент да отмени годежа и да замине /къде? Не знам./

# 666
Здравейте! Hug Hug Hug  Рими, да пребориш грипа по-бързо! Hug Hug Hug
Снощи не можах да изгледам епизода до края (сложиха ме в леглото Mr. Green), но тази вечер го направих. Финалът е супер въздействащ! Браво на Хасрет! Осеферяса се, че с отмъщенийца нищо няма да стане. Виждам, че има различни тълкувания. Мисля, че най- накрая нашите любимци се осъзнаха! Мурат разбра, че трябва вече да спре с блъфовете, защото би прекрачил границата, а Хасрет превъзмогна импулсивността си и отмъстителността си. Голям напредък, според мен. Без фрагман (ах тези от АТВ!) не мога да предполагам какво ще става. Буквално фантазията ми спира до края на епизода. Rolling Eyes
Впрочем, най- накрая си върнах надеждицата у Хасрет. В епизода ми харесаха 2 нейни постъпки: подаръкът за Несрин и песента "Хасрет".
Тъй, за Левент нямам оптимистични очаквания, защото неведнъж съм му виждала отчаяната физиономия, ама нашенския пак си гледаше интереса. Rolling Eyes Дори и да развали годежа и изчезне от Стамбула, няма да си променя мнението за него, нито ще забравя глупостите дето ги сътвори.
Само да вмъкна, че забелязах някои притеснения относно отношенията Мурат/Джерен. Аз лично не виждам нищо странно да са толкова близки, даже се радвам за Мурат, че има истински приятел. Джерен много ми хареса и като излъчване, глас и характер!  

# 667
А бе хора,  кой е този дето танцува с булката на снимката? И това действителност ли е или от някой филм?

# 668
# 669
А бе хора,  кой е този дето танцува с булката на снимката? И това действителност ли е или от някой филм?
Това е от  сватбата на Бегюм.

# 670
Мерси Ринка! А мъжът дето танцува с нея много ми прилича на Мурад.  Рими,а ти кого попита да се разболяваш? Той грипа уж си отиде ,ти болна го раздаваш.Я се стягай.Ние за празник на влюбените ли се стягаме или за празника на здравната помощ? Целувам те за здраве!

# 671
  • Разград

# 672
# 673
Тинче, не плачи миличко!Твоят човек е тъжен сега, за да е двойно по–щастлив утре.

# 674
  • София
Тинче, не плачи миличко!Твоят човек е тъжен сега, за да е двойно по–щастлив утре.
Любче, мила, плачкам, защото така го изигра Джансел! Думи нямам! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт