Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 86 875
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Soleil* - и аз бих заложил на Ескимо кидс.

А количеството вит. D е микроскопично - 200 IU и на влиза в сметката.

dgeni - разреждащия ефект на рибеното масло е слаб - колкото на аспирина.

Ако човека пие Плавикс + Аспирин, можете да смените аспирина с рибено масло.

Но не го прибавяйте просто така.

# 211
 Благодаря ти ,  аз си го пия рибеното масло и съм много доволна , сега си чакам ензимите
да направя един курс и с тях , в това време чета старите теми и съм ти много благодарна за целият труд който полагаш .  bouquet

# 212
Аз на моето дете му давам едни капсулки за зрение и мозъчната функция. Така хем не си уморява очите, хем му помага да е по-концентриран в час, че е голяма блейка. На етикета пише Efa Blend for children.

# 213
Аз на моето дете му давам едни капсулки за зрение и мозъчната функция. Така хем не си уморява очите, хем му помага да е по-концентриран в час, че е голяма блейка. На етикета пише Efa Blend for children.

Заповядай за следващата опаковка  Whistling

# 214
  • в 1001-та нощ
Привет,

дойдоха ми омега 3 и ще ги приемам със сусамов тахан.

Въпросът ми е - добре ли да взема масло от пореч, при положение, че е омега 6 или няма да е добре да включвам омега 6 към сусама и омега 3 таблетките?  newsm78

Благодаря   bouquet

# 215
Най-добре си пий рибеното и пореча, а сутрин и вечер по лъжица тахан.

# 216
Привет! Искам да започна да давам на дъщеря ми рибено масло, тя е в училищна възраст на 15 години, но е доста дребничка и слабичка. Дано не бъркам но нали витамин А е витамин на растежа, добър вариант ли е да поръчам рибено масло с витамин А /Cod Liver oil/ или да й взема обикновеното рибено масло, да речем от „кофата“ или друго. Като питах в аптеката за рибено масло с витамин А ме изгледаха много странно??? Като питах личния лекар, каза че никакви добавки не са и нужни??? А искам да и давам нещо за подсилване, затова моля за помощ вас.  Praynig

# 217
По добре й вземи без вит.А за да може да го даваш постоянно.

# 218
По добре й вземи без вит.А за да може да го даваш постоянно.
Благодаря Ninia  Peace Предполагам по 2 капсулки ще и бъдат достатъчни  newsm78 А витамин А може да взема допълнително  Peace

# 219
  • София
irim  , 2 капсули са достатъчно, можеш и да вземеш с житамин А, но след като изпие едно шишенце правете почивка.

# 220
Пил ли е някой по-продължително омега-7 и има ли видим ефект върху кожата?

# 221
  • в 1001-та нощ
аз изпих 1 опаковка, ефект има голям, но пих и други доабвки за кожа и не мога да кажа, че ефектът е само от омега 7  Peace

# 222
a.l.e.n.a,на коя фирма си пила омега-7?Намерих българска и американска на нашия пазар-еднакви мг и разфасовки,цени съответно-7 и 57лв...

# 223
# 224
Много важно какъв е носителят на тази Омега-7

Общи условия

Активация на акаунт