Наситени, ненаситени, Ω-3, Ω-6 и най-вече рибено масло - IV тема

• 86 117
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
http://www.healthdesigns.com/integrative-therapeutics-eskimo-kid … -frutti-3-5-fl-oz

Не знам в България как се цените, но тук го има и доставката е изгодна.

Къде е това тук Rolling Eyes Щото при нас цената беше около 15-16лв. мисля...

# 316
Не си струва в такъв случай  Grinning

# 317
  • София
Някой наскоро беше писал, че вносителите на Ескимито са казали, че ще има внос януари, затова аз изчаквам още. Но дали ще е така...

# 318
Здравейте,питах в кварталната аптека за Ескимо-каза ми,че от август нямат внос и вече даже и не пита за него.Имали някакъв македонски заместител newsm78 Чували ли сте за него и дали става според вас?
Някой наскоро беше писал, че вносителите на Ескимито са казали, че ще има внос януари, затова аз изчаквам още. Но дали ще е така...
То ако ще има внос януари май е по-добре и аз да изчакам... newsm78

# 319
Аз от 2 дни обикалям по аптеките и никъде го няма това Ескимо. Нямало зареждане по складовете. За Варна става дума. Ако някой разбере като го заредят да "свирка".

# 320
  • Варна
Преди една две години, когато пак беше изчезнало Ескимо, писах мейл на Кардинова. Те веднага ми отговориха любезно кога ще има доставка за Варна. Пробвайте й вие. e-mail: helson@dir.bg

# 321
Бобка, гледам че има нова инф. за рибеното масло в consumerlab.com. Нещо интересно; правени ли са тестове на омега 3 на Нау?

# 322
Ninia, последните капсули на Нау не ми харесаха, ама никак. Въпреки, че е много изгодно ще се ориентирам към друга марка.  Peace

# 323
  • София
Ninia , нищо особено...за да не преразказвам поствам целия ъпдейт тук:

Strength Training in Older Women:
A small study in Brazil looked at the potential benefit of fish oil on strength training in older individuals, based on the fact that omega-3’s play a role in the plasma membrane and cell function of muscles (Rodacki, Am J Clin Nutr 2012). Forty-five mostly sedentary women in their mid-60s were given two doses a day of a gram of fish oil containing 180 mg of EPA and 120 mg of DHA. After twelve weeks of supervised lower-body resistance-training (3 times per week), the strength of those taking the fish oil had improved more than those who did not supplement. Functional capacity (e.g., the speed of rising from a chair) also increased more among those who took fish oil. There was no improvement in the strength of women who took fish oil without strength training, and taking fish oil for two months before training started did not confer added benefit.

# 324
Аха. Нови тестове не са ли правили?

kaigi аз ги пия от няколко години, разлика не откривам, смело продължавам.
Малко са фирмите с молекулярно дестилирано рибено масло, каквото е на Нау. А това поне ми гарантира някаква чистота; чудо голямо като мирише на риба, на какво друго?

# 325
  • Бургас
Здравейте,
Четох, четох и накрая съвсем се обърках  ooooh! Ще ми помогнете ли?
Става въпрос за дете на 4,6 години. Има ли значение, че е слабичко, т.е. това че има няма 15,5-16 кг. Каква е подходящата доза рибено масло за него и какво всъщност ще ми препоръчате. Големите капсули е изключено да ги глътне.
Благодаря.

# 326
  • Бургас
Моля Ви се не ми пробутвайте бонбоните си. Звучите като рекламен агент, и във всичките Ви постове има само реклама.  Peace
В крайна сметка искам да си поръчам от ИХерб ама се обърках от цялото това количество.  Rolling Eyes

# 327
шушоната дозата за тази възраст е около 700 мг ( правилно се ориентира, че горния продукт е гола вода  Wink )
Погледни таблицата http://translate.google.com/translate?hl=bg&ie=UTF-8&sl= … nslate.google.com
Ако не намериш ескимо кидс, айхерб ти е вариант.

# 328
  • Бургас
Да разбирам че това че е с килограмите на две и половина годишно дете не е от значение ли?  Rolling Eyes
Ескимо в Бургас няма, в колкото и аптеки да питам. Ще ми се да поръчам, но в най-лошия случай да са малки дражетата, че диването няма да успее да ги глътне веднага. А има силно обоняние и ако нещо не му хареса е в състояние да повърне.  ooooh!

# 329
шушоната това са мини гелс, но ако реши да ги хрусне .....  Mr. Green
Другия ти вариант е течно с аромат на портокал или на  на портокал  Laughing Дозите си ги отмерваш спрямо таблицата, но мисля 700 мг е една достатъчна доза  Peace

ПП Имало и на лимон  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт