БЕЗвъглехидратки - купон до зори ! :) Тема - 15

• 40 853
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
мария, пише вино, като не е определено какво! аз знам, че червеното е по-нискокалорично от бялото! така, че твой избор:)

vangobi, забранени са млечените продукти, но някои си пият кисело мляко! аз лично съм ги изключила от менюто си

# 61
  • София
Ясно, благодаря  bouquet

Ще се пробвам и аз от утре пък да видим. Най трудно ще ми е с млякото и млечните, но се надявам в името на каузата да издържа  Embarassed

# 62
и аз си мислех, че няма да издържа ама се свиква:) и просто спираш да му обръщаш внимание! Аз си открих един кашкавал, на който пише с 100 vegetable и с 6% мазнини! по-различно е на вкус, но аз си купих 200гр. и си позволявам чат пат...купила съм го преди 10 дни и съм изяла половината....демек по малко ако много ми се дояде

# 63
Лори, явно ти си умееш да се контролираш. При мене е ям докато свърши  Blush !

Менюто за днес !

З - 2 парчета пуешко филе/шунка
О - 4 парчета сварен черен телешки дроб
Следобед - 2 парчета сварен дроб
В - пилешки сварени сърчица

2 литра минерална вода !!!

# 64
И аз имам въпрос на първа страница пише, че мляко и млечни спадат към забранените храни, а като чета какво хапвате, споделяте и за кисело мляко newsm78. Та въпроса ми е може или не да се яде к. мляко и айран?
При БВД каквато е тази не се ядат храни съдържащи мляко . Също не се ядат ядки . Тези храни обаче са разрешени при НВД , която е по-лесна за спазване поне според мен , но дава по-бавни резултати. Аз лично си хапвам кисело мляко като си правя и айрян и таратор .

# 65
Добър вечер на всички.Идвам да се отчета за днес.Аз съм много болна и ме болят очите,но се надявам лекарствата да не се отразят на свалянето?..
 За закуска хапнах малко пил.филе с домат
 за обяд пиле на грил (без кожа) с краставица
 за вечеря - отново пиле с краставица.

Как ви звучи?Добре ли е или е много?  Simple Smile

# 66
  • Бургас
Здравейте момичета,

Вчера ми приключи диетата.След 24 дни свалих почти 7 кг. без 200 гр.
Доволна съм от резултата.Има още да се сваля,но останалото по полека ще го свалям.Реших да не ям хляб и тестени изделия ,или ако ям да са съвсем мънички парченца.
Това е от мен за сега ,ще продължавам да ви чета Hug

# 67
Здравейте момичета,

Доволна съм от резултата.Има още да се сваля,но останалото по полека ще го свалям.Реших да не ям хляб и тестени изделия ,или ако ям да са съвсем мънички парченца.
Супер ! Много добри резултати !Поздравления от мен , че си ударжала докрай   bouquet  Grinning

# 68
Здравейте момичета,

Поздравления и от мен!Дано постигнем и ние твоите успехи   bouquet

# 69
браво лъчкатаSimple Smile страхотен резултат:) браво на теб:) да държиш фронта и да не се отпускаш:)

скандалната, менюто ти е повече от перфектно:) което ми и припомня за едно пиле на грил...даже ми се е прияло:) как е водата....пиеш ли?Simple Smile много е важна:)

ууууууууу ма и аз станах на всяка манджа .....Simple Smile дано не ми се дразните:)....иначе аз си хапнах малко рибка и си пия винце:) още се оправям след болестта и хич не ми се яде, което не е лошо:) затова пък съм в МЦ....бе ако може всички гадости да ми се съберат най-добре!

# 70
  • Бургас
Благодаря за похвалите момичета Hug
Имам още 6-7 кг да сваля за да си върна килцата от преди раждането.
Но ще гледам да не се тъпча и да продължа да свалям.Мисля да правя лунната диета веднъж седмично.
Пожелавам на всички много минусчета и достигане на желаното тегло.
  bouquet

# 71
Valtcheva,пия доста вода.Аз и по принцип си пия по много,но някои дни не ми се пие.Сигурно всеки има такива моменти.Утре ще се премеря и ще видя дали първият ден е бил успешен. Wink

# 72
Добра да е вечерта ви !

Мъжо се завърна с букет орхидеи ! Много ме зарадва, защото не очаквах, че и днес ще ме дарява с армагани. Нали си ги получих уикенда !  Аз пък го изненадах с огромна кошница сладкиши и готино белъо в любимото ми синъо.

Да поздравя сега luchkata ! Нека да ти е честит постигнатият резултат от диетата.  Hug Браво и само напред.

Scandalous, менюто ти е супер. Как се ограничаваш само с по едно доматче на закуска ти се чудя !  Grinning Но е похвално !

Утре ще видим кака ви лястовица. Дали сутринта ще се похвали с -1 кг  !  Laughing Иска ми се вече да съм - 8 кг ! А до края на седмицата -10 !  Mr. Green Реалистично ви се вижда, нали?! Wink

# 73
бяла лястовица,може би вчера не бях толкова гладна и затова се получи така.Сега дори няма да закусвам,а ще ходя първо до болницата.Много съм болна,но се надявам лекарствата да не ми попречат да си спазвам режима  Crossing Arms Аз след първия ден съм -1 кг някъде  Praynig Blush Дано утре резултатите са още по-добри.Лек и успешен ден на всички!  Hug

# 74
скандалната.....дано бързо се оправиш! не само че няма да си нарушиш диетата ами най-вероятно няма да можеш почти нищо да хапнеш....аз бях на минус в килограмите....

успех и дано бързо мине....

Веси, чакам да докладваш - в килата:)

Общи условия

Активация на акаунт