Юлски деца-Тема 42

• 28 474
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Мила, Сиско, на вас едва ли ви е толкова смешно, колкото на мен.
Аманита, същото положение е и при мен, а най- много слуша при баба си, защото там почти не стъпва. После ни се обяснява как имаме най- лесното за гледане бебе и колко било хубаво да помързелува докато я гледа.
Радина, не помня.

# 106
  • Canada
Аманитке, и при нас винаги положението е било абсолютно същото с дисциплината, а иначе аз се водя строгата вкъщи... Мисля, че това наистина е последица от факта, че им липсваме... Peace
Мамо Диди, много ми е познато това с играчките още от моето детство... Mr. Green
Радина, изобщо не помня такива неща. Ама и ти една статистика си захванала...  #Crazy
При нас нещата се поуталожиха - временно няма болни, децата са послушни в рамките на нормалното, даже се заиграват за по 5 минутки сами. Кари започна да става много грижовна към брат си... Flutter А вечер, като ги сложим да спят и е голям кеф да ги слушаме по бебефона как си пеят, приказват и т.н. Blush

# 107
  • Варна
Диде- при мен бяха обикновено 140-145, единия път бяха 165 и Рени ми каза че сега се мърда и затова е ускорено.  И кажи после за статистиката - че аз като се бях интересувала ми попадна информация че ако е момиче - са по високи стойностите а при момчета по - ниски. Laughing Понеже нас чак в осмия ни видяха че е момиче Вая- все не ставаше преди това.....и аз бях тръгнала да си нагласям евентуално информация- ако е по този показател- така и излезе-съвпадна за момиче.

# 108
Иве, на Елин бяха 157-160, а е момче. Затова ме интересува, защото и аз знаех това, което и ти.

# 109
На Преслава намерих документ от втората ФМ - 148.
Сега от първата ФМ - 177.
Все не мога да повярвам да връзката пол-тонове.  Whistling

# 110
  • София
Благодаря ви момичета за поздравите и пожеланията, добре ми подействаха в мрачното ми ежедневие.
Маймун честит рожден ден, да си здрава и само прекрасни мигове ти желая.
Аманита Кати се държи така както описваш само в присъствието на баба си, като я види и настава неописуема лиготия нито мен нито баща си слуша и си прави каквото знае, нищо не помага, като си тръгне всякаш друго дете виждаш.
За тоновете не помня.

# 111
  • София
Аз съм в грешка явно, но имам спомен от патологията за 130 тонове  newsm78
Майму, честит празник и от мен   bouquet
Прашец, горе главата, ще дойдат и добри времена  Wink

# 112
  • USA
Момичета, много ви благодаря за пожеланията!

Радина, благодаря, доста се поуспокоих, но гледам, че днес Стейси хапна доста повече. За тоновете не се сещам.
Аманита, при нас няма разлика в поведението на Стейси, но пък ако баща й каже нещо го прави на секундата, докато при мен не винаги.

Днес без да искам видях един нов зъб на Стейси, аз откъде очаквам, а то откъде се е появил, че и е вече наполовина.

Човек да не повярва, но моят мъж ми подари за 14 февруари подарък и за рождения ден. Обикновено не се сеща и се оправдава, че е много зает, но този успя да ме изненада. Имало е файда от тръшканията ми Simple Smile.

# 113
Добро утро!
amanita, когато Йоан е сам с 1 възрастен човек, всичко е ОК-най-доброто дете на света е. Но станем ли повече възрастни около него, Йоан става 1 отвратителен лигльо и изобщо не чува като му се прави някаква забележка....Даниела не се държи по тоя начин....поне засега  Wink

# 114
  • София
ЮБ, напротив.... доста ми е смешно..... е, може би защото не се замислям, .... но сега като каза.... хъм....  newsm78, не, не пак е  Joy
Момичета никой не ми каза за преходните гащи. Моля, моля кажете от къде ги купувате и на каква цена са.

# 115
Не знам за такива гащи аз.
Я кажете какво ще готвите днес, че не мога да измисля нищо, а няма да има вода от обяд и трябва да побързам.

# 116
Сиско, аз взех за 6 лв. и нещо от Вис Виталис, но се оказа, че не й стават на Андреа и ги заделих за номер 2, а сега й поръчах от Мадъркер 5 бр. за 4.99 паунда, дано тези да й станат иначе господина ще има да пикае ли пикае.

# 117
Маймунче,има файда от тръшканията Laughing...и на мен ми подариха Wink

# 118
  • София
ЮБ кога ще ги получиш? Пиши, че ме интересува. Цената ми звучи доста приемлива. Аз ги гледах тук по 8-10 леве за брой  ooooh!

# 119
Ееее, а мен какво ме подминавате!

Общи условия

Активация на акаунт