Юлски деца-Тема 42

• 28 476
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Мацко, нищо няма да готвя, имам сготвен ориз със зеленчуци и пилешко.
Цветен, прегръдки  Hug

Гащи преходни не ползвам аз, но там където има памперси трябва да има и гащи...

# 121
  • Видин
Ние днес сме на миш-маш - вкусно и най-вече лесно и бързо  hahaha

# 122
  • София
Здравейте, нещо не се организирам да пиша напоследък.
ЮБ, честит младеж   bouquet  Интересно ще ми е дали с кака си ще имат такава коренна разлика както моите.
Моето чудо все така си дивее, и при мен все е неспокоен и иска нещо, а като дойдат дядо му или баща му - най-доброто дете на света.
Ще пиша пак по-късно, сега да поизчета.

# 123
Ние сме на пилешка супа и бобена салатка!

# 124
Радина, за статистиката - помня само от 9 месец и преди раждането - около 130-120.
matzko, аз пък изобщо не готвя, ако не се налага. Последно правих крем супа от елда, с малко моркови, лук, един картоф, чубрица, чесън. Стана приятна.

Преходните гащи - тип пелена ли са? Хич не съм се интересувала още.

# 125
Благодаря, мацки. Спрях се на супа от карфиол, броколи, моркови, праз, ориз, киноа, малко домати и зеленини. Почти е готова вече.
Това не са ли т.нар. памперс-гащи?

# 126
  • София
Имам предвид тези, които се парат. От плат са, но отпред са плътни.
Как ви се готви  ooooh!

# 127
  • София
Сиско, верно са по 10 лв бройката, Драга е ударила джакпота  Laughing Аз бях взела за 4 лири, общо 5 броя миналото лято и ни стигаха.
Джил, преходните гащи са си памучни гащи, но с дебело дупе да попива, да не тече в чорапите  Wink. А памперс гащите са си пелени без лепки, ползвахме за дълги пътувания на ДМ и много ги харесвах.
Мацко, Яна ще обядва вече, но аз дам идея, правих някаква манджа от тиквички, кафяв ориз, лук, морков и копър. После и слагам малко сиренце и става вкусно.

# 128
  • София
Миме, ти почна ли работа или предстои?

# 129
  • София
Почнах, втора седмица карам. Харесва ми. Hug

# 130
Здр. лошо време  Sad
 Да ви питам:Ползвате мли вече възглавници за мъниците?Ако ДА какви?

bouquet

# 131
  • София
Миме, да не забравиш да ни почерпиш виртуално за първа заплата  Laughing
И аз си търся работа.

Възглавница ползва, с дебелина на двойно сгънат памук.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 13:47 от sisko_75

# 132
Благодаря за отговорите, за тоновете на бебетата  Hug
matzko, бях пуснала линк по напред в темата, на преходните гащи, които ползваме. Но ето го пак, може и други да не са го видяли Wink Като цяло съм доволна, ако се отплесне и се напиша, не е мокър целия. Но пък усеща, че е направил беля.
https://www.amazon.co.uk/Bambino-Mio-Training-11-13Kg-months/dp/ … 856547&sr=1-7

За готвенето какво да кажа, аз съм на 90 дневна диета и днес съм на печени картофи. За мъжете имам джолан със зеле.
Деянова, от няколко месеца Елин спи на възглавница.

# 133
Някаква определена марка или?
 Гледах на бертони и чикко,но се чудя затова разпитвам  Flutter

# 134
  • София
Ееее, а мен какво ме подминавате!

ами щото ви правехме снимките  Laughing имате поща вече.Калина яде от кухнята каквото й сготвят, ако въобщ има търпение да го изяде, ако не иска - яде лъжица рендосана ябълка , лъжица манджа - това е новата мода при нас - рецепта за злояди hahaha

Общи условия

Активация на акаунт