Юлски деца-Тема 42

• 28 478
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ели, вчера гледах снимките- страхотни са!   bouquet А Яна и Нийчо са едни малки принцеси! Heart Eyes

# 136
  • Варна
Диде- и двете сме ходили в Майчин дом и явно оттам ни съвпада информацията- която не се знае може ли наистина така да се тълкува се оказва.....
преходните гащи и Радина беше дала линк наскоро- за който не е чувал Peace а да ето и тя го е дала пак линка
ние днес сме на мусака  Hug оооо то въпроса бил за детски ястия  ooooh!
от миналия месец сложих възглавница- добре я приема гледах да спазвам обясненията които момичетата пуснаха на ортопеда
малко съм разсеяна днес сядам да пия едно кафе  Simple Smile

# 137
ама за детски ястия ли било  ooooh!

# 138
Е, у нас всичко ядем едно и също... нямаме детски и за големи  Laughing

# 139
  • София
Мила, мерси, аз пък те виждам често във фотографската тема, да не кажа, че всеки път като надникна те виждам и теб там Laughing Да се похвалиш, ако си си взела апарат.И Джилката я виждам също понякога

# 140
Сиско, ще пиша като дойдат. Тези от Вис Виталис са като пелени с лепенки, уж има гума, да не пропуска, но още с едно напикаване протече и се оказа, че само една бройка мога да закопчая и просто ги прибрах за второто.
Андреа днес ни стопи лагерите, направо останахме с отворена уста и ококорени очи с баща й. Отидохме да видя дали се побира в една количка, която я сънувах за пореден път и ми стана ясно, че ще трябва да я тествам явно Laughing. Това дете, тичаше, ръкомахайки с ръце и крещейки из целия магазин, направо местенце не остана неизследвано. Пипна, бутна абсолютно всичко, взе си едно бастунче, с което ни налагаше където свари, докато крещеше истерично, а ние се мъчехме да я набутаме в количката. Абе цирк бяхме и за съжаление ще ходим пак да тестваме, че не успяхме да преценим като хората. на тръгване жената ни пожела да не продължи това и в къщи. Не можахме да си познаем детето. Напоследък си има доста кисели моменти, най- странното е, че напоследък отказва да яде. Това за нея е голямо чудо, даже свеки днес реши, че може би е болна и почна да я проверява за температура, при положение, че тичаше и се кискаше като луда в тях, но както и да е.
Последно да питам, някой може ли да ми препоръча фирма за външни врати, моля.

# 141
  • София
Оооо, ЮБ като дойде и малкия мъж тогава да те чуем....  Hug

# 142
Хахахахаха Изабел така преобърна наопаки Щъркела като търсехме количка, нареди всички колички които докопа в редица точно на пътеката, после реши че нее  достатъчно и отиде до друга редица и там да бута  Laughing Не водете децата си в магазини за колички на тази възраст, пощуряват се  Laughing

# 143
  • София
Срам, не срам, да се запиша на 10-та страница  Mr. Green
При нас няма кой знае какво ново - готвиме се вече за България с пазаруване най-вече. За съжаление, няма кой знае колко да се застоим в София, защото на баба ми ще и правят операция и трябва да отида " надоле до Петрич" да помагам с домакинската работа. Абе да ви питам, трябва да купя столче за кола 9-18 или 9-36, ама не ми се дават толкова пари за ново, щото искам да е по-добра марка, та чували ли сте някой да продава? Аз имам тука, ама няма как да го пренеса,пък и ако всичко е наред, ще сме в БГ само за 6 месеца

# 144
  • София
Ели, щеше да се чуе, ако си бях взела апарат. Ще излъжа обаче, ако кажа, че не ми минават подобни мисли из главата. Wink При всички случаи ще изчакам дреболиите да тръгнат на ясла, за да имам малко време да попрочета и да реша дали има смисъл. Засега по- скоро клоня към това да не купувам, защото определено не съм от креативните. Blush Това не ми пречи да плакна окото и да ви се възхищавам. Hug

# 145
оооо то въпроса бил за детски ястия
Ааа, няма такива филми у нас, ястията са общи, ама са съобразени с детето.
Насъбрах идейки за следващите дни.
Сиско, няма начин, наш'то от кухнята не хареса храната, пробвахме го една седмица.
Ели, чудни са снимките, благодаря ти.   bouquet
Радина, погледнах го аз линка, ама ми се видяха обикновени, и реших, че нещо не сме се разбрали.
Мила, фотографа го изкара такова 'убаво детето.  Laughing

# 146
Добро утро!
.........наш'то от кухнята не хареса храната, пробвахме го една седмица.
И на Даниела първоначално не й хареса храната от кухнята, но греката си беше моя, защото й взех купони 3-ка /безвкусни пюрирани ястия  Rolling Eyes/. На сл. месец й взех 4-ка и храна започна да й се услажда....С 4-ката сме и до сега, но явно вече започва да й втръсва и май другия месец ще я минавам на 5-ца  newsm78

# 147
Добро да е утрото и от мен !
Оф , Драга смях ти се аз на Андреа , но споко , не е само тя така .Влади например системно събаря стелажи с дъвки във Фантастико и си взема я количката каквото свари .Преди няколко седмици си заклещи ръчичката на касата в един метален процеп , та се видяхме в чудо с касиерката  ooooh!
А най -якото е че през цялото това време докато той се протяга и прави бели сестра му крещи:
Престани да пипаш бе , Владимире !
Обикновено си тръгвам малко не на себе си. #Crazy
Чочиии мерси за кафето.Защо не е измислен начин да се протегна през монитора и да се почерпя , че нощта беше тежка .
Аманитка    нищо нередно не прави Габ , само дето е изнервящо.
Ще готвя свинско със зелен боб  в гювеч и картофена супа .
Става и за малки и големи .
Влади не спи на възглавница , той и доста странно спи с дупето нагоре .
Не знам каква ще му вземем .
Сестра му спи на обикновена ортопедична .Може би и сега такава ще вземем.
Отивам да си правя кафе .
До писане. Grinning

# 148
Добро утро и от мен
Нощта ми беше отвратителна и деня ще е такъв.Немога да спа....Петя иска само при нас да спи вече и да я преспивам.Стоя в нейната стая докато заспи/най-малко час/ и се прибирам в спалнята....но след два часа се е събудила и пристига.Съответно аз така немога да спа защото все ме рита и блъска в съня си.Баща ми вика,че съм имала мтого изморен вид.как няма вече не се сещам от колко год.не съм спала TiredНяма повече до се оплаквам Simple Smile

# 149
  • При децата ми
Добро утро момичета!
Мама Диди, не че ще те успкоя, но аз съм така, от около 2-3 месеца някъде! Чудо! Спи при мен на леглото и толкова много ме рита, блъска, качва се отгоре ми, удря ме в съня си, че за спане и дума не може да става! Така добре си спеше в нейното легло, какво стана....З ooooh!За следобедния сън няма проблем, оставям я в леглото, излизам и след 5 минути тя вече спи, влизам само да я загъна, но вечер няма такова нещо! Rolling Eyes Да не говорим, че суче през половин час! Crazy
За яденето-Ники яде почти всичко каквото и ние с подходящите подправки разбира се.
Юлско бебе, така е даааа! Аз затова почти не влизам с нея в магазин. Simple Smile
Веднъж излязохме от магазина с цял пакет бонбони от тези, където са наредени на поставка, като запалки (как го обясних само) от касата и добре, че го видях навреме, взех ги и ги върнах веднага. Никой не беше я видял.

Общи условия

Активация на акаунт