Юлски деца-Тема 42

• 28 483
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Малее, какво добро дете си имам... Joy В магазина си седи в количката, дъвче си парченце франзела и се опитва да изяде някоя опаковка или дръжката. Whistling От друга страна, не съм я водила в детски магазини.

Диди, освен да стискаш зъби и да чакаш да премине този период. Hug
Ели, попивам каквото мога и събирам смелост да се включа. Няма да е скоро, обаче. hahaha

Възглавница мисля да купувам като оправя детската стая. Глася се от доста време, но пък ще трябва да отделя повечко пари и нещо не успявам.

Вчера бяхме на ортопед. Всичко е наред. Каза, че е рано да се гледа за плоскостъпие и че няма проблем Калина да ходи боса вкъщи. Също, да гледаме обувките да бъдат с лесно огъваща се подметка и със стабилна пета, без повдигане за свода. Инето му удари един рев. Как така някакъв си човек ще си позволява да й пипа крачетата и гърба. Joy Ама срещу пързалката в кабинета нямаше никакви възражения. hahaha

# 151
Хриспа,при нас и на обяд така заспиваме....преди я хвърлях в леглото и може и да не й се спи но стои там и заспива...сега все едно се страхува
За магазините....с Катето е просто абсурд -нея само някой да я погледне и почва да реве но Петя прави преди това уговорки "мамо,аз ще слушам,няма да искам много неща само едно" Grinning...и като влезем ми пълни кошницата но вомичетата на касата знаят,че трябва да маркират само бонбони и другото го връщат Mr. Green

# 152
  • София
Здравейте мами,
Маймунче, честит рожден ден и тук! Прашец, на теб също! Hug Много здраве Ви желая преди всичко, късмет и любов!   bouquet
Малко се по изгубих, но ми се наложи набързо да се заема с доста неща. Започвам работа от другата седмица във Фармацията (една асоциация на търговците на едро с лекарство). Дойде ми доста изненадващо, защото си мислех, че ще си вземат техен човек и не си бях подготвила нещата. Та сега гръм от ясно небе, но не се оплаквам (колкото и да не ми се иска, вече е належащо, да започна работа). Та сега тичам като луда. Взимам опреснителни часове по кормуване ( за да не изпадна в паника, като ми дадат колата - не съм карала от 3 години  Embarassed), опитвам се да вляза в час бързо с новия бранш и ми е доста трудно, но няма да се предавам. Предложението е добро, така че трябва да се справя. В началото ще съм подложена на голям стрес - нова работа, отделям се от детето, нова сфера на развитие и т.н. Определено съм притеснена. Мама ще поема детето, докато намерим детска ясла, та това е единственото, което ме успокоява. Чакам я да дойде в неделя. На фона на целия този стрес, Анди беше 3 дни с температура от Пентаксима и изобщо не искаше да се отдели от мен (сега съм и с мускулна треска). Налага ми се и да си купя нови костюми, защото изобщо не мога да влезна в старите ми (та и тук разход). Цирка е пълен. За капак вчера ми се обадих в 15.00 ч, да отида на Управителния съвет на Асоциацията, да ме представят официално и ми връчиха 100 задачи, ей така между другото (без никой да ме е запознал с работата). Даже искаха да поема срещата с НАП днес, а аз не знам нищо.  Shocked Shocked Shocked Но, им отказах, както и да изглежда.
Стига съм мрънкала, ще се справя.  Wink

# 153
На мен напоследък ми е доста мрънкащо и не ми се пише, а само ви чета, но днес искам да кажа на Олинка - Олинка, ти ще се справиш, сигурна съм в теб. Както го описваш си е възможност, която не трябва да се изпуска. А и после удовлетворението ще е голямо, защото въпреки стреса и трудностите си се справила. Желая ти успех и вярвам в теб! Анди, също ще се справи. Голям плюс е че ще е при баба. Ще бъде обгрижвана със същата любов, както при мама. Така че за нея едва ли ще е страс раздялата. Тя също ще се справи. Hug
На последният Пентаксим също бяхме с Т два дни, но поради това че я сложихме с Превенар  в един ден. Но минава и се забравя.

# 154
Мама Диди, и моят малък мъж се опитва да спи при мене,но засега държа фронта!
Аманитка, положението и при нас е същото.Само искам да ти кажа,че у нас постоянно има хора.Не си оставам никога сама...представи си какво е мрънкане от сутрин до вечер.Нерви не ми остават вече...

# 155
Оля, стискам палци всичко да потръгне, ще се справиш. Според мен е не си сбъркала, че си отказала, не е редно да те хвърлят така в нищото. Каква работа може да свършиш, като ще си в небрано лозе.
Сигурно ще ми се смеете, но вчера вече уж избрах количката и мислех, че ще се успокоя, пък то така се развълнувах, че пак цяла нощ сънувах колички, различни шарки по тях, ужас #Crazy Laughing. За сега май е тази, дано до лятото в Англия да понамалеят като цена: , а надписа отзад ми се вижда толкова забавен, направо ми пълни душата, незнам защо .

# 156
  • Canada
Юлско бебе, наистина надписът е много забавен! Laughing
Мамо Диди, наистина ме учудваш... Откога е тази промяна в Петя? с Кари сме имали периоди, в които е ревяла през нощта наистина през час и се дължеше на някакви нощни страхове. Не мога да си спомня точно кога беше... Отминаха за около месец. Дано и при вас да е така... Peace
Оленце, страхотна новина и аз съм сигурна че ще се справиш! Hug С времето ще се почувстваш по-добре, а за Андито не се притеснявай... Тя изглежда много оправно момиченце... а и ще е при близък човек, така че няма място за притеснения... Peace

# 157
  • Видин
Здравейте! Набързо ви прочетох, защото съм с контракции и болки в кръста и не мога да се застоявам дълго тук... Ще почвам да пия магнезий и стискаме палци да издържа до 21 март - тогава ще ми е секциото  Praynig Heart Eyes
Искам да ви питам колко часа сумарно на денонощие спят децата ви? Имат ли следобеден сън?
Драга, много е колоритна количката, наистина  Laughing
Диди, а аз какво да кажа като Габ спи при мен от 10-месечен. А сега и както съм кореместа - едва се опазвам от набезите му... Стискай зъби - друг избор май нямаш  Tired
Хайде лека вечер от нас   bouquet

# 158
Аманитка, със спането сме много зле.От бебе е така.Нали направихме гърч и бяхме на невролог.Та той ми каза,че сега трябва да спи по 10-11 часа нощен сън и мах. 3 часа на обед,не повече.
 Иначе ни изписа хомеопатия за сън,която не ни помага.Следобед си поспива добре,но нощем ми прави чести проверки,а сутрин 6 или 6:30 сме готови.Ляга в 21 или 21:30 ч.!

# 159
Хайде и аз да се разпиша, че тя темата ще свърши.

Първо да започна с рождениците - Маймунче, Цветен, макар и със закъснение ви пожелавам да сте живи и здрави.

Юлско бебе, количката е супер, а каква й е цената?

Оля, пожелавам ти по-малко стрес и повече приятни емоции на новата работа. Звучи добре, а и съм сигурна, че ще се справиш и съвсем скоро ще свикнете и двете с новото положение.

Аманита, 21 март, овенче ли ще е. Аз съм на 22 март.

За магазините и децата, мога и аз да се разпиша. Моят разрушител овършава всичко точно за една минута. Онзи ден бяхме в Еко, да му купим обувки от намалението и само защото и той и баща му се обзаведоха с нови такива, мисля че момичетата ни изтърпяха. След като не остана нито една обувка по рафтовете, взе една метална стойка за чадъри и започна да я търкаля из целия магазин и можете да си представите звука, който издаваше.

Онзи ден реши да сложи една стъклена купичка на плота в кухнята, за му сложи баба му бисквитено руло /много вкусно стана/ и тя падна и се счупи. Той почна да плаче и да си търка окото, а аз реших, че плаче защото е направил беля, така прави обикновено. Но след малко като се успокои и спря да си търка окото, видях с ужас, че се е порязал точно под окото и му тече кръв. Доста се изплаших, сега ходи белязан и ми е мъчно като го гледам, но почти не плака, даже никак. Отново се учудвам, колко висок праг на болка има това дете. Почти никога не плаче когато се удари или само за секунди се размрънква. Ако реве, то е от инат.

За малко да забравя за спането. Ляга си в 9-9;30 и спи до 8 без прекъсване. Следобед спи между 2 и 4 часа, в повечето случаи по четири часа.

# 160
  • Кърджали
Привет!
Драга, количката е много хубава.Дано успееш да я вземеш на изгодна цена.
За съня - Кати заспива към 21 - 21:30, рядко малко по - късно. Сутрин към 7:30 - 8 е на крака.Следобед спи от 13 до 15 най - често, понякога повече, понякога по - малко.Но в основни линии това и е съня.
Оля, честита нова работа.Да ти носи удовлетворение.
Иначе нищо ново при нас. Кати си дивее и се опитва изобщо да не слуша.
На мен ми е криво тая вечер. Преди малко говорихме с мъжо, и ми каза че някакви маймуни са счупили стъклото на колата и са откраднали чистачките.Негов приятел полицай му се обадил.Сега е на път, сутринт аще мине през града да види какви са щетите. Избеснях направо, не че помаг.И без това мислихме да оставим колата на ремонт, но сега този ремонт ще ни струва двойно. Защото само това ни липсва.
Извинете за мрънкането.

# 161
  • USA
Оля, успех с новата работа и дано бързо да свикнеш!
Аманита, Стейси спи около 10+ часа нощно време и 2 часа наобяд. Някъде между 12 и 13 часа на денонощие.
Юлско бебе, много е хубава количката, но по-добре изчакай, има доста време и не се знае дали Андреа ще има нужда да спи в нея.

И аз като Джилиан да кажа, че Стейси е супер послушна, където и да отидем, освен ако не се застоим много. Преди два дни ходихме на мола за около 2-3 часа, обиколих основните магазини, а тя не мръдна в количката около час, после пък й омръзна да стои и вървя с мен хваната за ръка поне 30-40 мин. и чак тогава вече взе да иска да си ходи, където тя реши. Отидохме в един магазин за детски джунджурийки, всичко пипаше, но ги връщаше на местата им. Навсякъде я хвалят колко е кротка. Пу-пу, че да не се промени нещо, знае ли човек Grinning.

# 162

За спането-Даниела заспива най-късно в 21.30ч., спи цяла нощ без да се буди и сутрин става около 8.30-9ч. Наобяд заспива около 13ч. и спи до 15.30-16ч.

# 163
  • Canada
Добро утро!
Чочи, ти си щастливка! Даниела май е най-спящото бебе... Peace
При нас режимът е следният: двамата са по леглата откъм 20-20.30 часа. Говорят си, пеят, разглеждат книжки и към 21.30-22 часа заспиват. Ставаме около 7 часа всички, заради градината. В събота и неделя спим докъм 8. През нощта Нико се буди много различно -когато му растат зъби има случаи да се буди през час... ooooh! Иначе по 1-2 пъти максимум.

# 164
Чочи, ти си щастливка! Даниела май е най-спящото бебе... Peace
Права си-Дани обожава да спи....Батко й също...и той спи по около 10-11 часа през нощта, но само през почивните дни. Йоан заспива около 22.30ч. и сутрин в 7.30ч. едвам го събуждам за градина /с Дани спят в 1 стая, но тя не се събужда/. През почивните дни и двамата спят до около 8.30-9ч. като, Дани като се събуди, задължително събужда и батко си  Rolling Eyes. На него, съответно хич не му се става, та го оставям поне още 30 минути да си полежи  Wink-поне докато с Дани се облечем и закусим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт