Сега да се отдадеш на шопинг!Аз не знам писах ли , не писах ли, моята приятелка и кръстница на Калина, която е пак Калина
Сега да се отдадеш на шопинг!
!
. Единственото момичешко, което повече задържа в ръцете си, са 3 диадеми за коса...
))
. Мен хем ми е развълнувано, хем ми е малко мъчно, че няма пак да е мома, но пък сега ще овършея детските дрешки
. Вчера си взех поръчката от ЛаРедут, много сладки неща съм взела на Андреа и едно сиво зимно космонавтче за младежа, толкова меко, че ми идеше да спя с него. Мислех си днес сутринта, че момчетата се води, че се мятат на майките, значи, ще си имам един мъжкар, а момичетата са на бащите, така че ще си имам една истинска дама
.
. Така е и аз си мисля, че сега ще си имам човек от моята партия
.
иначе вчера излязохме навън - то така си почивам повече, отколкото вкъщи, Ива си играе в парка, а аз се изтягам на слънце на някоя пейка. Ива я накарах сама да слиза по стълбите, а аз сурках количката, после на парка я накарах сама да си слезе отдолу и да си измуши главата. Май ме гледаха малко странно, ама какво да правя
Дано си всичко се оправи, че ми е малко притеснено
. 
Аз лично съм голям привърженик на осиновяването, предимно като вариант за бездетните двойки. Но на фона на толкова изоставени деца, мисля че е добре да има по-облекченапроцедура за осиновяването им и от семейства с деца...
Приятно пазаруване и умната! 
Момичета, ако знаете колко много млади момичета има в Ендикринологията, на около 20 години са 80 % от пациентите. 

Мен ме викат "Мами, гае!", така че ще си играем
. 
Ех, съдбааа