Буболече, страхотна изненада, честито!
Прекрасна сватба ти пожелавам! 
Раздавам сега наред Осцилококцинум, витамини и Инфлуцид и силно се надявам да няма екшън.

При нас обаче ролите с дамата и младежа са разменени -дамата е по- дръпната като татко си , Владко е по -сговорчив като мама 

...Незнам дали е от него но нослето й така спече,че сега се набират някакви корички само и й запушват ноздричките...неможе да диша детето през носа.В началото й ги махах с рев и й текваше кръв защото ставаше рана.Спрях вече и сега пръскам само с физ.разтвор поне да оекотява и сами да падат но засега няма ефект....ако може някой да ми даде някакъв съвет.
Събират се най-вече през нощта като спи и на сутринта двете й ноздрички за напълно запушени. 
Обаче аз досега не съм я вдигала никога, просто слизам и се качвам по стълби на задни гуми
Разликата с Куест е, че на онази има допълнителна подложка при крачетата, но ние щом Триумфа си го ползваме от преди на навърши годинка, значи и вие сега можете, разликата в цената е почти двойна 

Ако Слави беше изчакал 2 дни щеше да избие рибата вече 
. Сутринта пък станах рано и съвсем импулсивно купих 2 ваучера за екскурзия до Метеора на половин цена
. Ето тази http://ofertite.bg/tri-nezabravimi-dni-v-gartziia-samo-za-99lv-0ttws Някой купувал ли е нещо с подобни ваучери?
Пръскай там квото имаш - физиологичен разтвор, морска вода, накисвай ги и сами да падат. Не ги чопли, че стават рани.