Юлски деца-Тема 42

• 28 455
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • USA
Юлско бебе, да, работи на ток. Поставката, на която е сложен приемника е и като зарядно. Този ли реши да вземеш или ги проучваш?
Буболече, страхотна изненада, честито!

# 61
  • София
Ееее, Буболече, честито! Просълзих се, а си представям за теб каква емоция е била.  Heart Eyes Прекрасна сватба ти пожелавам! Hug

Нашият малък батко се сдоби с тен на ски- училището, но за съжаление и с кашлица.  Sad  Раздавам сега наред Осцилококцинум, витамини и Инфлуцид и силно се надявам да няма екшън. Praynig

# 62
  • Варна
Привет,
изчетох всичко ще се опитам да се включа по някоя от темите- ние пак бяхме болни и затова се позагубих е честно да ви кажа- взе ми се акъла тая зима от болести и единственото което измислям е напролет да сменим климата някъде на планина за по дълго- вече събирам и идеи.....къде що има профилактични схеми ние сме ги приложили и тия вируси все на нас ли се лепят незнам.....
Четката ни е на ОРАЛ-Б- доволна съм,пастата Акварфреш кидс.
В къщи сме с тия чорапи с ходило от естествена кожа- опитах с пантофи уж с антибактериални стелки обаче краката и все бяха мокри с тях- голямо чудо ,а сега с тоя тип чорап са и свежи крачетата и засега и сезона е такъв че няма как да я оставя без нищо-ще си караме с тях...
Буболече- браво -ето никога не е късно  Hug
Оля дано скоро са наред нещата при теб- и днес ми се случи да се коментира в мое присъствие темата за щитовидната жлеза- надявам се да се стабилизират нещата- проблемите с нея не са за подценяване.
Гърнето си го ползваме на макс- но вече копнея да стане топло, а и тогава мисля да почваме с обучението за "аки и пиш "че няма все бебчовци да сме я....
последно бяхме с 12 зъба но имам подозрения за 13ти- само че ни ми дава да проверя....
за спринцовката от панадола- ползвам я но само след като съм измерила количеството в оригинално приложената мярка,защото сестра ми така беше свършило едно лекарство за няма и три дни което въобще не беше правилната доза и са и обяснили че това дали мл отговарят зависи и от вискозитета на самото лекарство...

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 00:26 от ivinnka

# 63
Добро утро!

и

# 64
Здравейте момичета ,  добро да е утрото и от мен
Буболече , честито ! Много мило ми стана като прочетох за предложението от твоята половинка !  Heart Eyes
Драга ,честити сини гащи Grinning При нас обаче ролите с дамата и младежа са разменени -дамата е по- дръпната като татко си , Владко е по -сговорчив като мама  Mr. Green Това е в кръга на майтапа , но е важно да са живи и здрави !

Честито и на всички онези ,който празнуват днес Свети Валентин !

Нашето семейство не е от тях , така че подаръци няма да си правим , но ще се радвам да прочета за романтични такива от вас  Simple Smile
Как успявате да седите пред компютрите не знам - Влади обърна къщата до като пиша  и ставам вече 3-4 пъти , за да го вземам и свалям от леглото и шкафа  ooooh!
Оля и аз имам проблем  с щитовидната жлеза , само че съм с хипофункция .По време на бременността ме боцкаха през месец , за да следят нивата на хормоните .
Слава Богу всичко е наред . Пожелавам и на тебе да си добре  Hug
И този проблем , както и всички други здравословни не са за подценяване .
Днес пуснах Илиянка на детска , но ще я взема на обяд и съм  на тръни , защото раната на главата и не е напълно зараснала , но от Пирогов казаха че сцепената глава не е причина да отсъства , педиатъра също , така че ми остава само да стискам палци всичко да е наред .
Целувки от мен -отивам да готвя ,че не сме фенове на детската кухня и мама всичко прави у дома .
До писане

# 65
  • София
Добро утро и от нас.
На всички, които празнуват днес - честит празник! Ние сме от феновете на Трифон Зарезан, така че Наздраве  Laughing.
Драга, и тук да ти честитя. Много се радвам, че ще си имате младеж, хем за разнообразие, хем и аз си мисля, че ще е на мама помощник голям  Hug
Буболече, браво на твойто мъж.....чак и аз се просълзих да ти кажа.
Вили  Heart Eyes Hug
Оле, дано скоро се похвалиш, че вече всичко е наред, да спрат с тез вливания  Heart Eyes

Ние пък имаме само 8 зъба и не излизат, и не излизат....

# 66
  • София
Драга, честити сини гащи и от мен Hug  Flutter
Буболече, честито и на теб!!! Страхотна изненада!!! Сега пак ще имаме сватбени трепети каквито често имаше в юлските теми преди около година и половина Simple Smile
Оля, желая ти скорошно приключване на вливанията и много здраве Hug
Вили, и ние смепривърженици на трифон зарезан Party
Хубав ден на всички Hug

# 67
Честит празник на влюбените и повече на любителите на винце, гледам, че май сме повече  bouquet.
Маймунче, този реших да взема, струва ми се, че няма да сбъркам.

# 68
Честит празник на всички влюбени и загубени....цял живот да сте пияни от любов  Hug

Буболече,честита ти радост...аз така и неможах да се порадвам на истинско предложение ,че тя нашата работа стана от днес за утре но си представям колко е готино....искам и аз пак сватба  Laughing

Ние вчера отпразнувахме рожденния ден на Петя в един детски кът и после продължихме вечерта в къщи.Бях ги облякла с еднакви роклички двете и бяха като близнета...яд ме е само,че неможах да им направя една хубава снимка на двете...едното на ляво другото задължително на дясно  Laughing По-късно като се прибера в къщи ще пусна снимки вев фейса.

Ние си имаме един малък проблем с нослето на Петя.Свекърва ми я гледа няколко дни докато аз бях с гнойна ангина и й слагала Виброцил...а тя нямаше сополи  ooooh!...Незнам дали е от него но нослето й така спече,че сега се набират някакви корички само и й запушват ноздричките...неможе да диша детето през носа.В началото й ги махах с рев и й текваше кръв защото ставаше рана.Спрях вече и сега пръскам само с физ.разтвор поне да оекотява и сами да падат но засега няма ефект....ако може някой да ми даде някакъв съвет. Sad Събират се най-вече през нощта като спи и на сутринта двете й ноздрички за напълно запушени.

# 69
Здравейте,

Оо, Буболече, честито! Да сте живи и здрави цялото семейство.
Фелисити, тамън се чудех дали сме единствените с осем зъба и никакви сериозни признаци за нови. Сега като вземат да изкачат всичките на куп ще ни се вземе акъла.  hahaha
Диди, ако не виждаш признаци на разболяване, според мен само по-често пръскане с физиологичния разтвор трябва да свърши работа.
Оле, дано наистина това да са последните вливания и да не са нужни повече.

И ние сме почитатели на Трифончо. Wine Glass

# 70
Честит празник на всички!    bouquet

Мише, последно макларън триумф, поръчана е вече, пег перего имаше същата лека возия, но килограмите и това, че мога да метна макларъна на рамо (поне така пише че има каишка за през рамо) когато видя например стълбите на гарата надделя  Joy

Ние преди  малко ставаме, понеже снощи загубихме бибата и последва половин часов рев по нощите, станах да изварявам една чисто нова, то пък през това време старата се намери под леглото. Та както и предполагах отказване скоро няма да има.

Буболече, страхотна изненада, честито!!!

Ние май сме с 12 зъба... то дава ли ти някой да броиш изобщо...

# 71
  • София
Ем, браво за избора на количка, има дръжка за носене като е сгъната Peace Обаче аз досега не съм я вдигала никога, просто слизам и се качвам по стълби на задни гуми  Peace Разликата с Куест е, че на онази има допълнителна подложка при крачетата, но ние щом Триумфа си го ползваме от преди на навърши годинка, значи и вие сега можете, разликата в цената е почти двойна  Wink
Драга, честито за сините гащи, то по-хубаво нямаше как да се наредят нещата при вас  Hug
Буболече, честито   bouquet Ако Слави беше изчакал 2 дни щеше да избие рибата вече  Laughing
Диди, и на мен физиологичния разтвор ми се вижда най-щадящ, направо по спринцовка в ноздра по няколко пъти на ден да се овлажнява нослето.
Оля, хайде дано са последните вливания това  Hug
Ние пък си празнуваме Свети Валентин, но снощи след 12. Тази вечер съм на работа до късно, а и нямахме търпение за подаръците  Simple Smile. Сутринта пък станах рано и съвсем импулсивно купих 2 ваучера за екскурзия до Метеора на половин цена  Crazy. Ето тази  http://ofertite.bg/tri-nezabravimi-dni-v-gartziia-samo-za-99lv-0ttws   Някой купувал ли е нещо с подобни ваучери?

# 72
Благодаря за хубавите думи, момичета Simple Smile
Не съм си представяла, че ще ми се случи въобще и може би затова кефа е по-голям  Heart Eyes

Миме, бяхме се разбрали, че тая година не празнуваме.. Явно затова е избързал.. иначе това е бил плана  Joy

# 73
  • варненка от София
Честито мацкиии, честито! Сватби, бебета, емоции!

Диди, да ти кажа, че тези корички ги имаше и Стефи и това става от изсушаване на въздуха - климатици, парно в градината и така. Аз също се бях сдобила миналата година с такива и ги чоплех и си бях направила рани в носа  ooooh! Пръскай там квото имаш - физиологичен разтвор, морска вода, накисвай ги и сами да падат. Не ги чопли, че  стават рани.

Иначе ние биваме, всеки по задачки и така.

# 74
Благодаря,момичита...направо си изтормозих детето да го чопля...та като ме види и бяга Sad Боляло я нослето а аз бъркам #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт