Честит празник на всички! Който каквото празнува!
Да сте много влюбени, опиянени от любов! 
Еееее, Драга честито за сините гащи! Много е хубаво да знаеш- момче и момиче! От собствен опит го знам!

Чочи, има такива други, като теб дааааа!
Николетка си играе основно с нещата на бакто си, да не говорим, че само да му види раницата и не мирясва докато не я отвори и иска всичко да извади от там! Той естествено не дава, пък и не е редно, защото може да скъса някоя тетрадка или учебник. Затова само да се приберем и раницата се вдига на високо или веднага се изпразва цялата.Вили, аз точно поради тази причина сядам много рядко пред компютъра вкъщи, просто няма кой да ме остави!

Буболече, честито! Много, много романтично наистина! Все така да се обичате!
И аз чакам с нетърпение да се стопли и да махаме тези памперси, сега сяда на него, но когато е обута.

Днес пуснах Марти на училищи и съм на тръни! Дано да няма повече вируси! Почти всички деца от неговия клас ги повтори, а има и деца, които ги потрети гадния вирус!
Весел празник на всички!

Лека и успешна седмица!
. Да не говорим колко играчки не й дава Йоан и се започва едно пищене и реване от нейна страна, сърдене от страна на батко й.....

, ако да, да си жива и здрава!
.
. Единствено закуските почти ги хапва както преди, но пък нормално, понеже и не вечеря.