"ФЕВРУАРското човече иска в мама да се гушка вече!- Тема 31

• 27 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро мацки.
Анджи,голяма муза ти е дошла,на мен третото много ми хареса. Blush

# 196
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро от нас! Отивам в болницата за запис на тонове.
Честити нови бебчета че не съм писала вчера   bouquet
Приятен ден с повече нови бебета  Hug

# 197
  • София
Привет, ето ме и мен. Толкова е слънчево навън, че си е само за разходка, чак ме е яд, че бързо се уморявам. Нали и аз най-накрая спрях магнезия и най-после разбрах що е то стягане на корема и болчици тук-там. За няколко дни обаче ще го изтрая.
Нещо взех да се панирам леко - тъпото е, че не ме е страх от самата операция, упойка или болка. А се изнервям от мисълта за някакви детайли - как ще стигна до болницата, каква е процедурата, докато ме приемат, как ще изтрая часове наред без да се движа и пр. неща, за които сигурно хич няма и да помисля, като дойде моментът  Joy.

П.П. Досега гледах да се въздържам, но ми се струва изключително грубо някой, който не е преживявал раждане и твърди, че няма намерение да преживява, да коментира форумната активност на току що родили жени. За мен това си е поредният опит за провокация и този път аз ще информирам модератор, пък той да си прецени как да действа.

# 198
  • София
Else, обикновено нещата протичат така: хващам го по "футболния" начин, поклащам го леко, докосвам го бузката, потърквам, обаче не отваря уста. Някак си успяваме да отворим устата и подавам зърното, на което предварително съм пуснала капка кърма. Най- много успява да захапе зърното или да оближе капката, понякога и я трие. След това започва едно диво въртене на главата на ляво и на дясно и така след няколко минути борба се отказвам. Забелязвам, че подава езиче, все едно ще поеме шишето и в крайна сметка нямаме нито едно засукване от гърда откакто е роден. Може би само веднъж успя за кратко, но не създаде никакъв вакуум и нещата приключиха за минута.

Мястото между брадичката и долната устничка му е вдлъбнато /като баща му/ и от болницата ме предупредиха, че  е възможно това да е причината да не иска гърда.

Инстинктивно съм се пробвала и "биологично" да го кърмя, но без резултат. Пробвах и странично, както и на четири крака над него.

# 199
Ей Ласито, я първо гледай едно бебе със зверски колики и тогава да те видим кога ще намериш време да пишеш и отговаряш.
Много си досадна вече.
Умиргане има, отърване май няма от теб. smile3513

# 200
Момичета що й се връзвате на Ласи.Оставетв я да си чака племенника та барем като се роди да досажда на снахата(горката снаха).Тя вече го планувала и на коя дата да се ражда,все едно от нея зависи

# 201
Привет момичета,аз пак много набързо...че ме чака сега детско парти и трябва да приготвям нещата... Laughing
Много ви благодаря на всички за хубавите пожелания.... Hug
Следобед,като свърши всичко,ако са ми останали сили ще се включа пак....

# 202
 newsm10
Ей Ласито, я първо гледай едно бебе със зверски колики и тогава да те видим кога ще намериш време да пишеш и отговаряш.
Много си досадна вече.
Умиргане има, отърване май няма от теб.
 newsm10

# 203
  • Полски Тръмбеш
Здравейте и от нас
Честити бебчета на Юлето и Пчеличката, да са живи и здрави, и мн мн щастливи     bouquet  bouquet   bouquet
 Ади 4естит рожден ден на патерици на малкият ти принц - да е едно мн щастливо и усмихнато дете   bouquet 

Цвети, моите съболезнования  Flowers Rose - мисли 4е е на едно по-добро място мила, и бди над теб  Hug
laura78  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed бебо да се оправи бързо   newsm17
anji_86 невероятна муза  Simple Smile а това с Анилеви направо ме разби   Heart Eyes
ЕГОИСТИ СМЕ БИЛИ  Stop НЯМАМЕ ВР ДА СИ ИЗМИЕМ ЗЪБИТЕ, ДЕТО СЕ ВИКА... КАМУ ЛИ ЗА НЕЩО ДРУГО  Naughty ДА НЕ ГОВОРИМ ПЪК ЗА ТРУДНОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ..- ДАЛИ ЩЕ ТИ СЕ СЯДА И ДА ПИШЕШ В ТАКЪВ МОМЕНТ ?!  Stop

# 204
Привет  Heart Eyes
Отчитам се и аз още 2 в 1 и само стискайте палци да по изтрая до понеделник, че кръста ми съвсем поддаде  Crazy Едвам ходя, не мога да се изправя, не мога да се завъртя ... Абе неприятна и много болезнена работа. Неврологът ми за мой късмет си е изключил телефона, а на АГ-то така и не му взех мобилнлия  Rolling Eyes Ако някой има мобилният на д-р Румен Шопов, ще съм благодарна ако ми го пусне на лични  Praynig Ще имам разходки до Терапията за спешен преглед от невролог да видим дали няма да мина под ножа заради тази екстра.
На бързо прегледах назад, нови бебковци не видях, но и не изчетох подробно, че ми е трудно седянето на стол.
Стискам палци за всички в нужда!  Praynig  Peace

# 205
  • Полски Тръмбеш
А СНИМКИТЕ НА БЕБОЦИТЕ  Hug Hug Hug ОТ НАЩТЕ БЕБЕТА ПО-ХУБАВИ НЯМА  Crazy  Heart Eyes
ОБЕЩАВАМ 4Е И АЗ ЩЕ КА4А, НО НАШИЯ ТАТИ ОЩЕ НЕ МИ РАЗРЕШАВА  Rolling Eyes да минели 40-те дни и тогава   

# 206
честито на пчеличката и на другите нови майчета!

Стиснати палчета на мамите който ще раждат!

Няма време за нищо, ама дано скоро влеза в час. Малчо яде много и иска много внимание. Давам му кърма от шише, ама и цица не отказва. Имаме си и баба да командва.
Бенджи, тук ми дадоха чайчета за коликите, ама друсането май най-помага.

# 207
  • Сливен
     Здравейте.При нас е все същото положението,в изчакване.Имам контракции от време на време,но слаба работа. Sad

# 208
Здравейте и от мен. Simple Smile
Днес имам болезнени контракций а  като за капак и  имам  някакво течение което е прозрачно като вода и направо си е като вода.
Дали е нормално? newsm78

# 209
  • София
скъпа Ласи , до сега гледах да не ти обръщам внимание, "Благодаря" ти за поредната провокация към майчетата но този път настина прекали разкарай се от нашата тема , работа тук нямаш , Камов ли да критикуваш нещо което ти самата може би никога няма да преживееш.Също тъка ти "благодарим" за безплатните съвети който ни даваш на здравни теми , но ние си имаме доктори , тази тема е за бъдещи майки на които им предстой да раждат или вече са родили.Този път успя да ме ядосаш и мен веднага информирам модератор.

Общи условия

Активация на акаунт