"ФЕВРУАРското човече иска в мама да се гушка вече!- Тема 31

• 27 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Честит син Кирил на мама Анджи!!! Нека дните ви бъдат изпълнени с много радост, смях и оптимизъм!!!!

Рени, дано занапред всичко да е добре и да нямаш вече притесненията!!

Кловърче, болничният за раждане е от датата На раждането за 42 дни. Разликата, която се получава между първия и втория болничен се изравнява с третия болничен, който се издава от педиатъра На бебето. Той фактически издава болничен за остатъка от полагащия се отпуск като включва и неползваните дни. Дано да съм ти била полезна!

# 436
clover_d от болницата където ще раждаш ти се издава болничен, който е от датата на раждането. После следващия се издава от педиатър, от ЖК не се издават повече болнични, поне аз знам така.
Между другото на мен не ми вписаха болничния в картона, не знам защо, но никой не ми го иска в Шейново newsm78.
Честито на Анджи 86!!!

# 437
БОНБОНКИ ТУК СМЕ СИ ВЕЧЕ И СМЕ ОТДЕЛНИ САМОСТОЯТЕЛНИ ЕДИНИЦИ С БЕБ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Чувстваме се прекрасно и двамата, аз почти напълно се възстанових...освен корема, който си седи, тежа с 10 кила точно по-малко  Flutter
ЧЕСТИТИ ЛЮБИМИ БЕБЕТА НА МНОГО ЛЮБИМИ МАМИ В ТЕМАТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ПАПКАТ И ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ! НА ВСИЧКИ МАМИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

продължаваме да стискаме палчета иначе ние  Whistling

Ще пиша довечера някъде....отивам да се боря с първия ден в къщи-студени крака и ръце на беб, не съм спала от три дни-4 часа  Tired Беб голям рев дръпна, като за последно в болницата, но мисля, че е заради кърмата, но после ще разправям.

рееееевеее

# 438
Честито бебче на Анджи   bouquet
Лори май е на линия, дано пише  Hug

# 439
  • София
Честито на Анджи   bouquet.
Лори  Hug.

# 440
  • София
Благодаря за отговора!
Относно чая- взех да му давам, защото има вече колики, гледам да не прекалявам с него, давам го само като го боли коремчето.Засега не знам какво друго бих могла да му дам, ще попитам за някакви капки на първата ни консулатация в четвъртък.
Иначе отностно кърменето отново- мисля че се храни достатъчно, но вечер суче по около 40 минути, докато през деня суче по-кратно и после прави паузи, като заспива, но веднага щом го сложа в леглото и отново започва да лапа ръчички и аз пак го взимам и се храним пак.. Засега и акото му е доста зеленикаво, понякога има по-жълти оттенъци, но като цяло си е зеленикаво. това нормално ли е за неговата възраст?

Babygirl81, в допълнение към по-ранния ми отговор, тук: http://lalechebg.com/2009/09/colic-massage/ може да видиш преведена на български статията за масажа срещу колики, както и чудесна снимка на позата “тигър на дърво”   Peace
А ето откъде може да получиш повече информация за техниката на д-р Карп:

Също така съществува и техника на д-р Харви Карп за задействане успокоителния рефлекс на бебето. Техниката си той представя във филма "The happiest baby on the block", а в този клип той обяснява на кратко за техниката си.

# 441
  • Полски Тръмбеш
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ КИРИЛ   bouquet ДА Е ЖИВ, ЗДРАВ И МН ЩАСТЛИВ. НА МАМЧЕТО БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ    bouquet
ЛОРИ  Hug Hug Hug
ПАЛЧЕТА ЗА ВСИЧКИ В НУЖДА
за Ласи... нямам думи...  но явно помогна приказката на ХАН КУБРАТ  Mr. Green

# 442
...
Кловърче, болничният за раждане е от датата На раждането за 42 дни. Разликата, която се получава между първия и втория болничен се изравнява с третия болничен, който се издава от педиатъра На бебето. Той фактически издава болничен за остатъка от полагащия се отпуск като включва и неползваните дни. Дано да съм ти била полезна!

Много ти благодаря  Hug !
Да не мисля и това точно сега .
Нали не сте ме забравили за утре- Praynig - Wink

Ох,щях да забравя-Лори ,добре дошли !Радвам се ,че сте добре  Hug.

# 443
Влизам набързо,че детето ме гони от компа... Mr. Green

Лорииии  Hug  Hug  Hug

Имаме още едно бебчее...

"Днес станах мама на бебе Ясен- 3200 гр, 52 см, секцио.Добре сме,прегръдки на всички!" Jiqna

# 444
Момичета мили, четити празници днес на всички,нека винаги бъдем опиянени от истинска любов ! Hug
Честити ни толкова много бебчета сао за 2 дни!Ей роих и аз най-накрая и повлякох крак май Party или просо така ми се струва,защото доста бебчета ми се видяха,а ви прочетох набързо по диагонал.
Да са живи и здрави,да растат много усмихнати,спокойни и щастливи деца! На ввсички мамчета-бързо бъзстановяване и по-малко проблеми с малките! Hug
Много се радвам,че Лори се е завърнала и са добре с дребния! Hug Моя мъник продължава да е тормози със нонстоп кърмене ,а това е нечовешко!Вече ме боли многоа той суче здраво по около час на гърда и като я махна ме гледа така сърдито и си налапва и двата юмрука Mr. Green
И аз пих рника и продължавам,писала съм няколко пъти,ама пак да кажа- 5СН. Незнам дли тя ми погогна за раждането,но и не го изключвам като вариянт,доста се учудиха акушерките на "хубавата" ми плацента,даже държаха да и я покажат... е аз не бях очарована от гледката,но те-да,че била много свежа и изглеждала супер Mr. Green иначе шевчетата,колкото и дребни да ми казаха че били си ги усеща най-добре,както и тазовите кости-сега свиват ли се нямам представа... но болят и те. Малкия пак иска да суче.
Чао засега и до скоро! Hug

# 445
Честито на Анджи и на Jiqna Simple Smile Да са им живи и здрави синовете, много любов в този ден на любовта!
Нали не сте ме забравили за утре- Praynig - Wink
Стискаме палци  Peace  Praynig  Hug.

# 446
Честит Ясен на Jiqna !
Ех ,че хубави имена имат нашите бебета !
Totoni и аз предпочитам да не ми показват плацентата  Sick

# 447
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте бъдещи и настоящи мами.Аз съм съпруга на mimi_jobnoto.Днес я приеха в болницата и доктора каза ,че ще я подготвят за секцио заради високото и кръвно и понеже е мъничка,нали си е джобна  Blush  Laughing ,та сега ми се обади да ви питам дали заради операцията са и казали да не хапва? Сигурно е много гладна милата  Rolling Eyes Благодаря ви предварително за отговорите.   bouquet

# 448
Честито бебе Ясен на Jiqna ! Да е весл и засмян и много здрав за радост на мама и тати!

Мимито, стискам силно палчета!!! Не трябва да се храниш сле примерно 8-9 часа тази вечер и да пиеш течности след 10 часа. Поне така беше на моето секцио. Бях ужасно гладна като влизах на операция и екипът много ми се радва, че проблемът ми бил глада.

Кловърче, стиснати палчета и за тебе!!!

Лори и Тотони, добре сте дошли! Така е с бебоците - искат внимание и храна. Обаче аз се чувствам много добре така - отдадена изцяло на едно сладко бебче!! Heart Eyes

Хора, моля помогнете! Исках да си сменя лентичката и нещо се прецака, дори картинката ми изчезна.

# 449
Здравейте бъдещи и настоящи мами.Аз съм съпруга на mimi_jobnoto.Днес я приеха в болницата и доктора каза ,че ще я подготвят за секцио заради високото и кръвно и понеже е мъничка,нали си е джобна  Blush  Laughing ,та сега ми се обади да ви питам дали заради операцията са и казали да не хапва? Сигурно е много гладна милата  Rolling Eyes Благодаря ви предварително за отговорите.   bouquet
Най-вероятно -да !

6 часа преди операцията не трябва да яде и пие нищо .
Успех !

Общи условия

Активация на акаунт