Кой крив, кой прав...

• 19 358
  • 251
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора

Не разбирам жени, които са готови да задоволяват всички капризи на мъжете си от сексуално, емоционално и битово естество, само и само да не ги зарежат. Цял живот треперене и слугинаж...А гаранция - Франция Crazy

Смятам ,че  жената има право да каже високо и ясно НЕ . На който не му отърва да си ходи .Но ето тя  се е съгласила отново да пробва . И ако това не е сексуално насилие. Днеска анален ,утре тройка  после групов . И тя все да се съгласява щото на него му се искало и щял да я остави . Ами прав му път.

# 106

Не разбирам жени, които са готови да задоволяват всички капризи на мъжете си от сексуално, емоционално и битово естество, само и само да не ги зарежат. Цял живот треперене и слугинаж...А гаранция - Франция Crazy

Смятам ,че  жената има право да каже високо и ясно НЕ . На който не му отърва да си ходи .Но ето тя  се е съгласила отново да пробва . И ако това не е сексуално насилие. Днеска анален ,утре тройка  после групов . И тя все да се съгласява щото на него му се искало и щял да я остави . Ами прав му път.
hahaha Викаш, аналния секс винаги води до нещо друго.
Сексуално насилие било Laughing

Наистина е кофти, когато партньорите имат разминавания в предпочитанията в секса.

# 107
Тишо, не съвсем, но за продължението не бих застанала зад ника си ..   33uu
Confused newsm78

А на каката от аватара на Тишо и аз не бих простила - нищо, че съм жена.  Blush  Laughing

newsm10 smile3501

# 108
Какви компромиси? Какви приоритети? Вие добре ли сте? Това е тялото на тази жена, никой няма право да и причинява болка и дискомфотр за собствено удоволствие. Аз продължавам да твърдя, че този човек не я обича, не явижда като нищо друго освен секдуален обект. Имаше тема за отблъскващите мъже-ето го Примерът с главно П! .
На когото му харесва нека си го прави, но никой няма право да го прави с човек, който не го харесва, изпитва болка. Знаете ли до какви психологически страхове може да доведе това? Според изследвания, хора, които са го правили без особено желание и с болка, но само за да угодят на партньора си после се чувстват и се държат като изнасилени.
Колкото до гълтането съм на същото мнение, щом не и е приятно то, никой няма право да я накара да го направи!

Добре де, я найкоъ мъж да ми отговори-ако любимата жена, която много обичате, иска да ви върже за леглото, да ви сложи превръзка на очите и да ви доминира по па-брутален начин, защото иска и тя разнообразие ще го направите ли?

# 109

Добре де, я найкоъ мъж да ми отговори-ако любимата жена, която много обичате, иска да ви върже за леглото, да ви сложи превръзка на очите и да ви доминира по па-брутален начин, защото иска и тя разнообразие ще го направите ли?

Не съм мъж, но това серозно питане ли е Laughing Ухаа

# 110
Да. Щом един мъж иска от една жена да прави с нея неща, които на него му харесват, защо и една жена да не иска да прави в мъжа си неща, които нея ще я задоволят?

# 111
Да. Щом един мъж иска от една жена да прави с нея неща, които на него му харесват, защо и една жена да не иска да прави в мъжа си неща, които нея ще я задоволят?

Ами искайте де

# 112
Какви компромиси? Какви приоритети? Вие добре ли сте? Това е тялото на тази жена, никой няма право да и причинява болка и дискомфотр за собствено удоволствие. Аз продължавам да твърдя, че този човек не я обича, не явижда като нищо друго освен секдуален обект. Имаше тема за отблъскващите мъже-ето го Примерът с главно П! .
На когото му харесва нека си го прави, но никой няма право да го прави с човек, който не го харесва, изпитва болка. Знаете ли до какви психологически страхове може да доведе това? Според изследвания, хора, които са го правили без особено желание и с болка, но само за да угодят на партньора си после се чувстват и се държат като изнасилени.
Колкото до гълтането съм на същото мнение, щом не и е приятно то, никой няма право да я накара да го направи!

Този мелодраматизъм ми се струва излишен. Rolling Eyes

# 113
Имаше тема за отблъскващите мъже-ето го Примерът с главно П! .

Ужас. А аз съм се замисляла да пускам теми за къде по-сериозни неща, да поискам съвет. Сега виждам, че с един абзац и 1000 неизказани неща, няма как да се предаде точно всичко. Че то на четири очи е трудно понякога, а какво остава за писане във форум или чат, примерно.  Rolling Eyes

# 114
Честно казано не съм прочела от един мъж поне да каже, ето аз това не обичам да го правя, против, съм обаче заради жената го правя. Да се откаже от желания, да, но да направи нещо, което не иска, до сега ни един не се е престрашил да си признае. Ама иначе големи съвети към жените, ей!

# 115
Ами от начина по който са предадени нещата, то аз съм на това мнание. От това което прочетох си направих извод, че този мъж не уважава чувствата на жената до себе си.

# 116
Все мъжете виновни бее..... Ако мъж беше пуснал тема за "жена ми иска орална любов, аз не ща", пак щеше да има " ти не я уважаваш, чувствата ти към нея не са истински". Crazy

# 117
  • Варна
По тази логика, коя нормална, зряла жена, ще прецака връзката, само защото задният двор трябва да е заключен. 
"Задния двор" ( ама грозен израз) по дефиниция и природен замисъл е със съвсем друго предназначение. По принцип би трябвало да е "заключен" за такъв тип инвазии. Всеки има право да прави с тялото си това, което намери за добре. Обаче, да му налагат нови стандарти, щото било модерно или защото на някой "много му се иска", не. Пък нека съм задръстена и заблудена или как беше, "викторианска девственица".  Mr. Green

# 118
Е, аз пък никъде не чета да я е насилил да прави нещо против волята и, съобразил се е, отдръпнал се е, а как ще го карат оттук нататък големи хора са, ще си решат.

# 119
....Че то на четири очи е трудно понякога, а какво остава за писане във форум или чат, примерно.  Rolling Eyes

Така е.

Общи условия

Активация на акаунт