След като опираме до аналния секс, бих се съгласила, ако и аз го упражня спрямо него. Перверзна съм, по дяволите
А за гълтането на спермата също ОК, само ако получа орален секс по време на цикъл.
Харесвам жарта, с която се втурваш в темите и емоционалностт с която пишеш, но понякога си мисля, че просто обичаш да опонираш, може това да съм приела за негативно отношение.
Просто понякога, като чета как дружно дами плюят по мъжете, и си мисля: добре де, а после как да им се сърдим за техните цинизми по наш адрес? Справедливост трябва да има.
Мисля че по-скоро психологическа наслада изпитват от това, отколкото физическа. Така предполагам де, защото разликата в усещането едва ли е толкова голяма, освен ако разбира се жената не някоя огромна "кофа" (грубо казано). Или "Биг Маг" ( както още по-грубо се изразяваше един мой познат
Ами, ако жената поиска нещо нестандартно?! Дали мъжът ще се навие да направи нещо, което не му харесва, защото много я обича? Едва ли...
. Освен това тук не става дума за отказ за нещо като излизане,гости и т.н,а за нещо,което не на всеки е приятно,свързано е с болка,за някой може и да е унизително..Аз определен бих се съобразила с човека до мен,когато става дума за неговото тяло и неговите усещания.За мен крив е мъжа.Разбирам желанията му,разочарованието,нормално е,но чак отдръпване и охлаждане....