Кой крив, кой прав...

• 19 366
  • 251
  •   1
Отговори
# 60
  • Канада
Тя е опитала веднъж, аз така разбрах, но не е било успешно.
И мен цупенето и охладняване на отношението ме подразни най-вече.

# 61
"Философия на будоара".

# 62
Имам познат чиито са крилатите заключения: "Аз знам, че не обичам спаначена супа, но всеки път щом ида на гости на леля си тя е сготвила спаначена супа, защото я обожава. Викам си - нека пробвам може да ми хареса. Пробвам и разбирам, че аз наистина никак не харесвам спаначена супа и така до следващото ходене на гости на леля ми, когато тя пак е сготвила ши*аната супа ..."

Предполагам разбирате защо написах горното  Wink

# 63
Ми аз не, ама...по-простичко ако може Blush
Като не обича тая супа, защо продължава да ходи у леля си  newsm78

# 64
 И според мен не може и дума да става за такъв вид компромис...нито смятам че някой е прав или крив, че някой има или няма право. Става въпрос за сексуални предпочитания и ... ако в началото на една връзка е имало повече страст , а след време ситуацията в леглото е оскучала, може би на единият му се е появило желание за някакво разнообразие. Това , че отсрещната страна е категорична в отказа си, а първата страна  продължава да упорства и постоянните откази на половинката оказват влияние на отношението му извън леглото за мен означава само едно- тези двама човека не са един за друг. Днес, утре или пет години нещата ще се тушират някак си, но ще дойде ден , когато това малко камъче ще придобие величествени размери и ... знам ли... нищо хубаво няма да излезе от тази работа. Аз лично не бих очаквала от половинката си да забрави за определени свои сексуални  фантазии, но това че аз не желая да съм част от тях пред мен поставя два вариант- отворена връзка/която е доста безперспективна според мен/ и всеки да продължи по пътя си/което би било трудно и за двете страни ако между тях има повече от сексуално привличане/. И така пишейки и разсъждавайки си стигам до извода, че решение на този проблем няма/поне в моите очи/. Ако съм на мястото на жената бих поговорила с половинката и бих обяснила какво и защо не желая...но този разговор бих провела извън леглото... и без точно определени очаквания ще се надявам той да може да направи компромис , без да е длъжен  Heart Eyes

# 65
  • Пловдив
1.Ако той толкова я обича няма да се прави на нащипана госпожица заради едните си "специални" мераци. Насилието е малко несъвместимо с представите ми за силна, взаимна любов.
2.Ако тя толкова го обича все ще се опита да даде съгласие и малко ентусиазъм за един-единствен експеримент. Ако стане-стане. Ако не, е в пълното си право да си отказва forever.

newsm10
Съгласна ! Една връзка до голяма степен има нужда от компромиси, и то от двете страни.

# 66
Този "приятен секс" нещо много ме боде в очите. Иначе в тази ситуация няма крив и прав. Жената не е длъжна да прави нещо, което и е неприятно, но и за мъжа нормално да не иска да прави неудовлетворителен секс. Чудя се, защо той настоява за нещо, което дори и да получи ще е насила.

# 67
Кви са тия чудесни взаимоотношения, които се градят на анален секс и на гълтане? Като му се охлажда на мъжа, да си охладнява, прав му път. Много повече се иска да съвместен живот.

Много двойки имат несъответствие в леглото, но си го разрешават не чрез натиск, а с търпение и нежност, разговори.

# 68
  • Бургас
Доколкото разбирам не става дума за един-единствен експеримент.Освен това четете малко по-добре,те вече са пробвали,но тя е изпитвала болка и не и е било приятно и не мисля,че при една сериозна връзка,ако тази е такава,е възможно задоволяване на"мерака",който кара мъжа да охладнее,само с един опит Rolling Eyes.То е ясно,че той иска това да бъде практика,което е много егоистично,но...може и да и хареса пък,не се знае..

# 69
Мъж и жена. Обичат се много. Пасват си в много отношения. Щастливи са заедно. Сексът също е приятен и за двете страни... НО!!! Жената отказва анален секс и отказва да поглъща някои неща... Всеки път мъжът чува НЕ като отговор и започва да му се отисква от всичко. Всеки е прав за себе си.

Според вас, може ли това дребно камъче да обърне колата? Или може би това въобще не е дребно камъче... Кой чии желания трябва да уважи? Мъжът да се примири с отказа на жената? Жената да се насили и да се съгласи?  Rolling Eyes

А може и да не се насилваш, просто намери хубавото и в тези занимания. Може да направите така, че да не те боли. Ако на него му е приятно и го иска, няма как да се съгласи да не го иска. Ще го намери на друго място може би.

# 70
Ако жената е твърдо убедена, че това не й харесва, няма как да стане - и 15 пъти да опитва и колкото и да се старае той. Като със спаначената супа - той я опитва всеки път, за да се убеди, че не му харесва, а не да се опита да я хареса.

# 71
Жената никога ли не е правила анален?
Хм , най-вероятно  е правила  и  има лоши  спомени !   Tired

И така да е...това не значи, че всеки път ще я боли. Wink
Ако се отпусне дори може да и хареса. Wink
Ако ли не го направи, тази връзка няма да просъществува дълго.

# 72
Мъж и жена. Обичат се много. Пасват си в много отношения. Щастливи са заедно. Сексът също е приятен и за двете страни... НО!!! Жената отказва анален секс и отказва да поглъща някои неща... Всеки път мъжът чува НЕ като отговор и започва да му се отисква от всичко. Всеки е прав за себе си.

Според вас, може ли това дребно камъче да обърне колата? Или може би това въобще не е дребно камъче... Кой чии желания трябва да уважи? Мъжът да се примири с отказа на жената? Жената да се насили и да се съгласи?  Rolling Eyes

Може да се обърне колата, но зависи от хората които участват в това ooooh!
Мъжът трябва да се примири, не може нещо взето насила да те радва или носи удоволствие, когато и двамата го искат и го правя с желание е повече от хубаво, но насила е......
Мисля че  и на него не би му харесало  Crossing Arms

ама много филми гледаме бееее.......... ooooh! Joy Joy Joy

# 73
  • Бургас
Много жени сами искат "такъв" секс, харесва им, практикуват го. Мисля, че авторката би могла да опита отново, но, както вече казах, подготвена, т.е. задлжително - лубрикант. Първият опит е груба грешка от страна на мъжа - трябвало е да се подготви, да се постарае да направи така, че на жената да и хареса - още повече, че отдавна сам настоява и много му се иска. С гълтането е малко по-сложно - ако и е толкова противно, трудно ще се "научи" да го прави. Но пък има техники, с които може да свикне по-лесно. Всичко е въпрос на желание и нагласа.
Аз пък познавам мъже, на които не им харесва и не искат да правят анален, опитали са и не им е допаднало. Не на всеки мъж това му е любимата фантазия, а още по-малко - фикс-идея.

# 74

ама много филми гледаме бееее.......... ooooh! Joy Joy Joy

Кви филми беее...това е самата истина, щом имат несъответствия в леглото няма да я бъде дълго тази връзка.

Общи условия

Активация на акаунт