Кой крив, кой прав...

• 19 393
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
Танати лиготии са,разбира се Joy После кой ще ги пере тЯх 4аршафи Joy
Неее "Лапай ама първо у дупето,после и ще попреглътнеш,4е то нали е пълно с протеини" hahaha Мислят те за нашето здраве.

# 136
Може би ви изглежда супер странно и несъвместимо с отдръпването, но мъжът наистина е внимателен и нежен.  Simple Smile Той не е уцелил правилния момент, жената не е обяснила какъв точно й е проблемът и ето го проблема на лице. Ще поговорят и ще се разберат.
Там е бил проблема от самото начало-че не си говорят. Wink То така се почва-с говорене кой какво,как,къде иска.И после се търси компромис.

# 137
Добре, че са теми като тази, та да разбера а) на какво се крепят браковете б) за какви неща си говорят приятелките в) какво искат 99% от мъжете ( по Flip) и г) по какво се познават 'майсторите' в секса ( по Mirama).
Иначе, ако главните герои са на повече от двайсетина години, е жалко.

# 138
Добре, че са теми като тази, та да разбера а) на какво се крепят браковете б) за какви неща си говорят приятелките в) какво искат 99% от мъжете ( по Flip) и г) по какво се познават 'майсторите' в секса ( по Mirama).
Е не всички си падат само по мисионерската поза...

# 139
Ми аз не, ама...по-простичко ако може Blush
Като не обича тая супа, защо продължава да ходи у леля си  newsm78
Joy
Това бе моят отговор на дамите, които съветват авторката да пробва това дето мъжа и го иска. Искам да кажа, че тя държи на него и ще пробва, но напълно възможно е пак да не и хареса и пак да продължи да не е фенка на аналния секс, но работата е там че той ще продължи да си го иска, защото него го кефи. И така до кога?

# 140

Ех ама вие любители на анален секс все си мислите, че сте върха на екстремния секс. Срещу скромно заплащане давам на лични телефона и името на бивше гадже и след 2 месеца с него ще разберете, че аналния секс е кротко и скучно занимание  Crazy

П.П. Ама моля ви се спрете да ми пишете на лични да ви изпратя телефона на въпросния бивш, това бе шегичка  Joy

# 141
Рокси ни разпердушини всички ...  Joy

Дорис, звучи ... страшно!  Crazy

# 142

Ех ама вие любители на анален секс все си мислите, че сте върха на екстремния секс. Срещу скромно заплащане давам на лични телефона и името на бивше гадже и след 2 месеца с него ще разберете, че аналния секс е кротко и скучно занимание  Crazy

П.П. Ама моля ви се спрете да ми пишете на лични да ви изпратя телефона на въпросния бивш, това бе шегичка  Joy
казаното от мен беше тясно свързано с написаното от Рокси.
Любители сме не само на аналния секс....

# 143
Елементарна отбранителна атака   Laughing Би трябвало да можеш повече, ако си психолог.
Не знам защо, но при несъгласие или се прилага тактика като горната, или се обяснява на опонента колко тежки проблеми има. В 99 процента от случаите. Бъдете по оригинални, момичета. Или всичката оригиналност ви отива в кревата?

# 144
Не смятах да оригиналнича, бях съвсем сериозна.
Да се отбранявам за какво?

# 145
Ами не знам, хайде, щом аз не съм те разбрала, да върнем лентата и да ми обясниш какво в мнението ми те накара да напишеш, че не всички си падат по мисионерската поза. Каква е връзката между написаното от мен и от теб? И ако и този път не се разберем, може да върнем още веднъж назад, пък да пробваме още веднъж- аз ще си обясня мнението разширено, след това ти.

# 146
 Laughing Аз съм пас. Утре след второто кафе може и да се навия да обяснявам.

# 147
Е, аз пък преди второто мартини, което пия по това време, не чета този подфорум. Така че пътищата ни ще си останат непресечени по темата.
Извинявам се на останалите читатели.

# 148
Ами... хм.. здраве да е Simple Smile

# 149
Аналният секс е признак за липса на въображение.

Общи условия

Активация на акаунт