Кой крив, кой прав...

• 19 372
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
Мисионерската поза е признак за плахост.
А моногамността е демоде.

# 151
  • Тра-ла-ла
Ако моногамността е демоде, то защо хората продължават да правят връзки?! Нека не се обвързват и да си веят гащите къде, както и с когото си искат. Само, че какво ще стане като им станат скучни и модерните неща в секса - аналния секс, swinging-а, еднополовата любов? Ще минат на pissing, scat и BDSM? Laughing Е, на тоя фон и аналния секс изглежда демоде Joy

Позите в секса освен физическо удоволствие могат да носят и психическо такова Peace Зависи кой какво влага и търси...

# 152

Добре де, я найкоъ мъж да ми отговори-ако любимата жена, която много обичате, иска да ви върже за леглото, да ви сложи превръзка на очите и да ви доминира по по-брутален начин, защото иска и тя разнообразие ще го направите ли?
Ако знаеш колко много мъже с удоволствие ще се навият....    Laughing

# 153

Добре де, я някой мъж да ми отговори-ако любимата жена, която много обичате, иска да ви върже за леглото, да ви сложи превръзка на очите и да ви доминира по по-брутален начин, защото иска и тя разнообразие ще го направите ли?

Много много, хич не мисля, че ще са много. Доминира по брутален начин не е просто жената да е отгоре.

# 154

Добре де, я някой мъж да ми отговори-ако любимата жена, която много обичате, иска да ви върже за леглото, да ви сложи превръзка на очите и да ви доминира по по-брутален начин, защото иска и тя разнообразие ще го направите ли?

Много много, хич не мисля, че ще са много. Доминира по брутален начин не е просто жената да е отгоре.
Щипки нa зърнaтa,горене с восък,дрaскaне с остри предмети... Laughing

# 155
Ако моногамността е демоде, то защо хората продължават да правят връзки?! Нека не се обвързват и да си веят гащите къде, както и с когото си искат. Само, че какво ще стане като им станат скучни и модерните неща в секса - аналния секс, swinging-а, еднополовата любов? Ще минат на pissing, scat и BDSM? Laughing Е, на тоя фон и аналния секс изглежда демоде Joy

Позите в секса освен физическо удоволствие могат да носят и психическо такова Peace Зависи кой какво влага и търси...
Бъзикам се. Много насериозно ги приемате нещата.

# 156

краси.мира
Ако знаеш колко много мъже с удоволствие ще се навият....    Laughing

Щипки нa зърнaтa,горене с восък,дрaскaне с остри предмети... Laughing
[/quote]

т.е. нараняване?
Уточнявайте конкретно, че визирате садо-мазо изпълнения, за да няма недоразумения, моля bowuu

# 157
  • в моя свят на мир и любов
Май вече навлизате в тайните удоволствия от секса Laughing
Добре, че има мъже, които биха се навили да изпълнят всякакви желания на жените.

Друг е въпроса, че в общия случай това не са съпрузите. Wink

Освен това си мисля, че ако мъжа не получи каквото иска, значи просто не знае как точно да си го поиска.

# 158
Е не всички си падат само по мисионерската поза...

Ех ама вие любители на анален секс все си мислите, че сте върха на екстремния секс. Срещу скромно заплащане давам на лични телефона и името на бивше гадже и след 2 месеца с него ще разберете, че аналния секс е кротко и скучно занимание  Crazy

П.П. Ама моля ви се спрете да ми пишете на лични да ви изпратя телефона на въпросния бивш, това бе шегичка  Joy
Скорпион ли беше?

# 159
  • в моя свят на мир и любов

Кой, нейния бивш ли Laughing

Щото Скорпионите доста ги бива ...

# 160
Да,този които описва.
На такъв ми прилича... Whistling

# 161
Май вече навлизате в тайните удоволствия от секса Laughing
Добре, че има мъже, които биха се навили да изпълнят всякакви желания на жените.

Друг е въпроса, че в общия случай това не са съпрузите. Wink
А от темата е видно,че и съпругите не са тези,дето задоволяват тайните мъжки желания.....    Laughing   
Та,добре ,че има и жени,които биха се навили да изпълнят желанията на мъжете...бих казала аз.    Grinning
Пък съпрузи/ги или не....   Mr. Green

# 162

Кой, нейния бивш ли Laughing

Щото Скорпионите доста ги бива ...
Peace мхм...бива ги  Whistling Mr. Green

# 163
  • Sofia
По темата - според мен трябва да седнат двамата (на маса, не в леглото  Laughing) и да обсъдят въпроса сериозно. Всеки да си каже какво иска и кое колко е важно за него. Мъжът да каже до колко това му е важно, а жената да обясни защо не иска. И да се разберат принципно. Няма смисъл всеки път да се питате едно и също и само да се дразните. А жената всъщност защо не иска?

# 164
И аз мисля,че този въпрос трябва да се обсъди предварително.Всеки да си каже мнението и да изслуша другия и ако е възможно да се стигне до някакъв вариант,който да устройва и двете страни.

Общи условия

Активация на акаунт