Отговори
# 165
  • Пловдив
Бебешондел, кураж, мила! Всичко ще е наред и Теодора ще расте здрава!  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 166
Здравейте момичета,

ще приемете ли още една майка в редиците  Grinning чета ви от самото начало, но досега не се престрашавах да ви пиша и аз. Мисля, че новата тема вече няма как да бъде подмината. Аз съм от Пловдив, това е първото ми детенце - момиченце - роди се на 24-ти януари в Окръжна болница - много естествено раждане (както се изрази докторът). От няколко дена и ние ходим по разходки и сме много доволни  Peace

# 167
  • ул. "Мечтание"
Бебеш, кофти!  Rolling Eyes
Надявам се операцията да е успешна и да забравите за тая история след това!  Praynig Praynig Praynig

Aniper, добре дошла!  Hug
Разкажи нещо още за вас. Как се казва малката ти сладурана?

Ех, в тоя подфорум първа страница може да се редактира само първите 24 часа. Нищо де, не е голяма драма!  Wink Ще си записвам каквото има за промяна.

# 168
  • София
Ох и аз съм една  ooooh! Забравих да честитя месечинките на всички малчовци! Да са много здрави и да растат усмихнати и обичани!

Честита дъщеричка на Шана! Нека бъде здрава и щастлива, а на мама бързо възстановяване!

Бебешондел, Тея е силна като майка си и с тази положителна енергия не се и съмнявам, че всичко ще се оправи  Praynig

Благодаря за хубавите думи за нашата бузанка.

Сакси, много фешън вашият Иван, а на теб ти се възхищавам на ентусиазма за снимките  Peace

Дианче, аз знам, че е нормално да прокървява пъпчето след падането на щипката. Не се притеснявай, важното е да се изсушава със спирт и да се слага топоцин  Hug  Да ти кажа, че мойте конци изпопадаха на 20-ия ден.

Добре дошла на Aniper   bouquet

Лохиите още ги имам, слаби са, от време на време има ярка кръв. Дано скоро спрат  Sick

# 169
  • Сливен
=Michelle= на бодито на Емилия пише  I HAVE DADDY WRAPPED AROUND MY LITTLE FINGER, т.е. ВЪРТЯ ТАТЕ НА МАЛКИЯ СИ ПРЪСТ  smile3533
Бебеш, дано всичко мине наред  Praynig Браво, че не се шашкаш.  Hug
И на Ема пъпчето и секретира още и го мажа със спирт и поръсвам с топицин 2-3 пъти на ден.
Сакси голям сладурко е Иван  Laughing
Анипер Добре дошла  Hug

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 20:27 от violini

# 170
=Michelle= на бодито на Емилия пише  I HAVE DADDY WRAPPED AROUND MY LITTLE FINGER, т.е. ВЪРТЯ ТАТЕ НА МАЛКИЯ СИ ПРЪСТ  smile3533

Joy Joy Joy
 Party

# 171
 Hug Принцесата се казва Елина, много точна беше, роди се само един ден преди термина ми. Сега е много послушна, не и се чува гласът, дори  да будува, а тя напоследък доста будува, само си маха с ръчички и се ослушва, отвреме навреме промяуква само. В началото имахме малко проблеми с кърменето, защото не можеше да си държи ези4ето правилно долу и все го извиваше нагоре. Научи се детето бързо, но за съжаление пак не сме изцяло на кърма - храним се смесено, защото дори и след часове кърмене, тя си остава гладна и се изнервя накарая..сега я храня на 3 часа по 20-ина минути е на гърдите ми и после я дохранвам с мляко и е доволна накрая..

На Бебешондел пожелавам всичко да мине бързо и най-вече успешно  Praynig

# 172
  • София
=Michelle= на бодито на Емилия пише  I HAVE DADDY WRAPPED AROUND MY LITTLE FINGER, т.е. ВЪРТЯ ТАТЕ НА МАЛКИЯ СИ ПРЪСТ  smile3533
Laughing Laughing Laughingей че  готино.
Бебеш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
И аз пих арника,но родих със секцио и незнам дали ми е помогнала с нещо  Thinking
Анипер,добре дошла Hug

# 173
  • София
Записче, че нямахме нет и отивам да чета.

# 174
Честито бебче Никол на Шана! Да е жива и здрава, да порасне голяма, умна и красива госпожица!
Шана, бързо възстановяване и скоро да забравиш неприятностите около раждането  Hug

Бебешондел, много неприятно  Sad Дано малката Тея е борбено момиченце и се справи геройски с операцията  Hug

Сакси, много е готин Иван, а на живо е още по-сладък!

Анабела, голяма сладуранка е Радостинка!
Всички дечица са прекрасни, скоро гледах албумчето, много хубави бебчета сме си отгледали  Grinning

За кг, аз съм +3, ходя си с 3 чифта дънки, които ми седят горе долу добре, другите ми седят ужасно, пак ми стават, закопчавам ги, ама отстрани излизат едни палски, отврат. Надявам се с времето да се оправят нещата, все пак не е минало много време от раждането.

Анипер, добре дошла  Grinning

# 175
Anioer, добре дошла  Hug Радвам се, че има още една пловдивчанка в темата  Hug

На нас също ни кървеше пъпчето, но доки ни успокои, че е нормално. Мажем само със спирт, на почти всяка смяна на памперса. Топоцин не слагаме, че само със спирт по-бързо щяло да изсъхне. Кръв и секрети вече нямаме, пъпчето ни е почти готово.

# 176
Мадлен 81 ти на всяко хранене ли даваш капки?  Аз смятам само вечер когато са засилени коликите тогава да давам. Иначе през деня ако има са леки и смятам да давам Еспумизан само.

Искам да питам как ги давате капките Колийф с кърмата, пише, че не се дават директно, а с лъжичка преди кърмене, ама моята я изплю, а пък не ми се хабят тези капки златни  Mr. Green
Дали ще навреди ако ги капя директно в устата и преди започване на кърменето? Моля някой да ми отговори ако може.   bouquet

Докато ми сучеше активно по 10 мин и това е и си заспиваше блажено, изведнъж реши сега, че вече 50 мин ще суче и ще дреме, дали е скок в растежа това и за колко време минава? малката е на три седмици  Rolling Eyes

# 177
  • ул. "Мечтание"
Докато ми сучеше активно по 10 мин и това е и си заспиваше блажено, изведнъж реши сега, че вече 50 мин ще суче и ще дреме, дали е скок в растежа това и за колко време минава? малката е на три седмици  Rolling Eyes

Най-вероятно е скок в растежа. Обикновено пренастройването трае седмица.

Колийфа можеш да го даваш направо, не се притеснявай. Пишат да се дава с лъжица, за да се дозира правилно.

# 178

hahaha много яко

Бебеш,  fingerscrossed Сигурна съм, че всичко ще е наред. Хубаво е че ти си спокойна - позитивно мислене му е майката Simple Smile

Анипер  welcome

# 179
Нощни очи благодаря ти за бързия отговор  Hug   bouquet
Сега след това пословично хранене ни боли корема и очаквам и повръщания ама така ще е  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт