чета ви от самото начало, но досега не се престрашавах да ви пиша и аз. Мисля, че новата тема вече няма как да бъде подмината. Аз съм от Пловдив, това е първото ми детенце - момиченце - роди се на 24-ти януари в Окръжна болница - много естествено раждане (както се изрази докторът). От няколко дена и ние ходим по разходки и сме много доволни

Ще си записвам каквото има за промяна.
Забравих да честитя месечинките на всички малчовци! Да са много здрави и да растат усмихнати и обичани!

Да ти кажа, че мойте конци изпопадаха на 20-ия ден.

Браво, че не се шашкаш. 

Принцесата се казва Елина, много точна беше, роди се само един ден преди термина ми. Сега е много послушна, не и се чува гласът, дори да будува, а тя напоследък доста будува, само си маха с ръчички и се ослушва, отвреме навреме промяуква само. В началото имахме малко проблеми с кърменето, защото не можеше да си държи ези4ето правилно долу и все го извиваше нагоре. Научи се детето бързо, но за съжаление пак не сме изцяло на кърма - храним се смесено, защото дори и след часове кърмене, тя си остава гладна и се изнервя накарая..сега я храня на 3 часа по 20-ина минути е на гърдите ми и после я дохранвам с мляко и е доволна накрая..

Дано малката Тея е борбено момиченце и се справи геройски с операцията 

Радвам се, че има още една пловдивчанка в темата 

много яко
Сигурна съм, че всичко ще е наред. Хубаво е че ти си спокойна - позитивно мислене му е майката 

Препоръчани теми