Отговори
# 90
  • в Надежда-та
saxophone и аз слагам подплънки, но спя с боди Thinking май трябва и аз да мина на сутиен Rolling Eyes   Hug

# 91
Мацки, да питам - има ли някоя от вас, която вече да ползва Памперс 3? Аз мисля да минавам на тях, защото двойката вече са малки.
Аз поробвах 3 и мога да кажа,че за сега работата е добре.2 закача с ръбовете пъпчето. Peace
Надявам се всичко с Шана е наред и вече да е гушнала своето бебче Praynig

# 92
Благодаря за темата на Бебешондел и Нощни  Hug

Днес ще празнуваме    bigdance2 МЕСЕЧИНКА НА големите бебчета
Дара на мама Елч Heart Eyes
Рая на мама Antoaneta Heart Eyes
Лора на мама imam si edna mechta  Heart Eyes
Кристофър на Agent Provocateur  Heart Eyes
Рая на мама pepinka1  Heart Eyes
и моя Николай  Heart Eyes

Ние сме пораснали с 3 см и 1100 грама за 20 дни и педиатърката ни се скара ,че било много при положение ,че сме само на кърма  newsm78 .Голяма глупост са тези таблици в които искат да ни вкарат, всички бебчета са си различни и индивидуални същества не роботчета, едни наддават с по 600 гр други с по 1600 важното е да са здравички. За коликите които нас слетобяд ни мъчата правим чай от копър и анасон и давам с лъжичка, е имам и едно шишенце САБ симплекс ,но съм го дала само веднъж до сега. Все още се мръщим на водичката и сме още леко жълтички, давам витамин Д което ми пратиха от Швейцария и се наслъждаваме на рдълги разходки по обедно време през които бебчо спи нон стоп.
И нещото което най-много ме радва баткото свиква все повече и повече с бебето  Party

Стискам палци на Шана  Peace

# 93
привет, маминки! Бебеш, Нощни, чудесно гнезденце сте спретнали, браво! не зная дали моето ще е сламка или калчица, защото не мога и не мога да се добера адекватно до себе си, просто личното време е все по-убедително химера, а съм като изцедена, едва се отлепвам от леглото да си свърша домашните и други нещица (мислех си, че това последното е временно явление, но май се очертава тенденция, която зверски ме плаши). та, в тоя смисъл изобщо не мога да съм сигурна, че не съм пропуснала някой от по-важните акценти.

надявам се нещата с прегледите на Бебеш и mariyap днес да минат както нашия при нефроложката вчера - нямаше и следа от лекото увеличение на пикочния мехур, установено пренатално. благодаря на Az_i_ti за подкрепата и куража!

Шана и някое от необадилите се все още в очакване момичета дали вече са родили..? дай боже да е минало както са го мечтали!!

Inka, и аз си мисля, че 600 г никак не са малко, даже напротив! (гледах тук и някакви схеми за оптимално постъпателно надаване при момичета и момчета от поовехтелия Спок, от новия здравен картон на баткото и няколко уеб-местенца). освен това, Ема явно доста се е издължила, как е възможно да се пренебрегнат 5 см, хаха, изобщо не им се връзвай на подканванията за добавка. Simple Smile

Anabella, чудесна е малката, целувки!

имам бързо питане към нашите ЛЛЛ консултанти: от два дни малката отказва вече втората гърда, едва упява впрочем да изсуче първата (малко се насилваме даже..), та си мисля, че й идва в повече. освен всичко, от 5-6 дни проспива храненето преди това в полунощ (или 1, както дойде), буквално не огладнява, защото опитвам да я предумам;). възможно ли е да преминем отново към хапване от едната само (и при такава организация да изцеждам ли другата гърда, или само ако е твърде напрегната леко да я облекчавам с помпа), а усетя ли, че нуждите й са нараснали, пак да минем към редуване и на двете на всяко хранене?

и да споделя с всички един хубав опит, защото видях, че не сме пъпчасали като лятно небе само ние: нашият изрив по личицето много добре (и светкавично бързо, бтв!) се повлия от простата отвара от невен.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 11:09 от careener

# 94
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!  Hug

Ние вече влязахме в ритъм. Започнах да се будя през нощта малко преди Искрен да се събуди, много съм добра!  Joy Та въпроса с наспиването е уреден. Simple Smile
Сега остава да оправим нещата и с батко му. Ама да видим как ще стане. Вчера ме подлуди, снощи му се разкрещях много яко. Заплаших го, че ще го пратя за наказание в градината или при дядо му, което не беше хич умно от моя страна.  ooooh! Сега да видим как ще мажа положението да не се чувства като наказан във вторник като иде в градината.

Муцка, моите съболезнования!

Етомира, успех в борбата със сополите и килограмите. Аз мисля да изчакам първия месец да мине и си се връщам към Системата.

Ви, аз тека непрекъснато все още. Особено от лявата гърда. Отначало спях с разни кърпи под мен, но ми писна да ставам по сто пъти да се преобличам и се принудих да спя със сутиен и подплънки. Не ми е много удобно, ама ми е по-добре отколкото да съм мокра непрекъснато.  Rolling Eyes През деня също ходя непрекъснато със сутиен и подплънки. Нямам търпение да свършат вече тия течове, че ми писна.  ooooh! Добре че вече не се налага да се цедя.

Инка, аз си влязох в доста стари дрехи, направо не ми се вярва. Очаквах да отслабна след раждането, но аз направо се стопих.  Shocked Забременях 102 кг, преди да родя бях 107 кг в момента съм 96 и продължавам да свалям!

Сега голямата ми чуденка е да излизаме ли днес.  Thinking Май ме мързи, ама ще видим...

# 95
  • Пловдив
Страхотна тема! Честито на всички!
newsm51

# 96
Здравейте!
Юлиян също си спи при мен. На спалнята сме аз, мъжа ми и двете деца Mr. GreenДетската е за игра само.
На мен 600гр. изобщо не ми изглеждат малко, Юли за 20 дни качи 380гр. и педи каза, че е супер, см. са 4 Peace
Пожелавам успех на всички, които имат нужда Praynig

# 97
  • Пазарджик
Anabella, чудесна е малката!!!

Гледам за килограмите си говорите и аз да се похваля за 10 дена-3кг. и ми е много кеф.Ама има още много!!!Бях 52кг.преди да забременея сега съм 69кг./мали като ги написах изглеждат още по ужасни/С първата бременност пак качих толкова и се си казвах ,че живи и здрави като забременея пак няма да допускам такова оливане,а то какво стана newsm78

Муцка, моите съболезнования!

# 98
  • София
Anabella, прекрасни сте  Laughing
тази ми е любима https://lh6.googleusercontent.com/_Z94IB9Lm3Do/TUArLq0j4vI/AAAAA … /210120111240.jpg  и тази https://picasaweb.google.com/rossy.kirova/Radostina#5572336004482661890   какви муцунки прави това мече  Heart Eyes

Един таз сутрешен сърдит Иван Simple Smile

# 99
  • sofia
Аз от кг съм доволна, забременях 48, сега съм 50 и не съм пазила диети. Бях качила 11кг
Влизам си в дрехите, но съм си харесала 2 много удобни анцуга и с тях ходя предимно

# 100
  • София
Леле Сакси, малкия е много готин, а панталонщите са супер . В студио ли е сниман?

# 101
  • София
bimbim, благодаря, аз си го снимам. обърнала съм спалнята на снимачна площадка   Mr. Green   мъжът ми и яна са вдигнали ръце от мен. иван засега няма право на глас  Laughing  в студио проф.снимки стават мнооого по-хубави, но още не съм се наканила да го заведа. надявам се да успеем за благотворителната фотосесия. иначе тя сега като е малка снимката може и добре да изглежда, ама  Rolling Eyesю

ДА ВИ ПИТАМ ВСИЧКО НАРЕД ЛИ Е ПРИ ВАС С БГ-МАММА? като дам "нови отговори на моите публикации" и ми излизат разни теми, дето съм писала преди 100 години и са вече в архива даже някои от тях.
давам "маркирай всичко като прочетено", а те си стоят...
иде ми да пиша вече на някой админ за помощ  ooooh!

# 102
Бързам да пиша докато спи. После ще дочитам.

Ние /аз/ решихме да излеем на 14 с приятели. Майка ми ще гледа децата. Заведението е наблизо, ще накърмя Рая и ще излезем. Ако трябва ще се върна да я накърмя веднъж и пак в заведението. Но и 1 път да пие АМ не мисля,че е някакъв проблем. Все пак това ще е като превантивна мярка против депресия.

Етомира, не знаех ,че си на диета. Дай някакъв линк за тази диета ищом казваш ,че кърмата ти не е намаляла я почвам и аз. Колко отслабна ?

# 103
  • ул. "Мечтание"
ДА ВИ ПИТАМ ВСИЧКО НАРЕД ЛИ Е ПРИ ВАС С БГ-МАММА? като дам "нови отговори на моите публикации" и ми излизат разни теми, дето съм писала преди 100 години и са вече в архива даже някои от тях.
давам "маркирай всичко като прочетено", а те си стоят...
иде ми да пиша вече на някой админ за помощ  ooooh!

И на мен ми излязаха стари теми. Доколкото разбрах защото са добавили и архива да си е вече към този сайт. Но когато дадах "Маркирай всичко като прочетено" си се изчистиха.

# 104
Момичета, да се върнем на въпроса за лохиите...  Rolling Eyes
Колко време е нормално да тече тъмна кръв, защото от снощи съм все едно в цикъл...  ooooh!
Вече минаха 15 дни от раждането, а пък болки нямам никакви...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт