Отговори
# 180
  • Сливен
И аз пак гледах снимките на наще бебенца и не мога да им се нарадвам, да гледам толкова щастливи мами и татковци и прекрасни бебенца. Да са ни живи и здрави всичките Hug
Иначе имам и други бодита с интересни надписи. Като например Аз не съм изморен, Не е толкова лесно да съм толкова перфектна . Много са забавни. Прати ми ги една приятелка от Англия  Grinning
Анипер, все едно чета за мойта щерка и тя се роди ден преди термин и почти по същия начин се развива. До преди ден два само спеше, но сега взе да се ослушва и да се кукори и да помрънква от време на време Laughing

# 181
  • Пазарджик
Бебеш браво мила,така трябва и всичко ще е наред!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

За арниката няма как да направи раждането по леко,но възстановяването -да.Заради това я пих аз.

# 182
  • София
Шана, честито ти бебенце! Да расте мъничката здрава и щастлива, а вие да сте все до нея и да й се радвате   bouquet

Бебешондел, браво за позитивното мислене. Така помагаш много на Тея, за която не се съмнявам, че всичко ще се развие добре в крайна сметка.  Hug

Уф, майчета, аз от шляене през деня не мога да седна и да ви прочета. По диагонал ви преглеждам.  Blush  Днес иван пак се разхождаше с мъничката Изи и не знам за него, ама аз много я харесвам  Heart Eyes толкова е нежничка! то аз други госпожици от нашите не съм и виждала де. само със стефан и виктор сме се запознали, ама и те са си едни големи мъже, сериозна работа.  Crazy

violini, много яки надписи  Mr. Green  яна ми беше злояда и имаше една тениска с едно намръщено бебе и надпис "не обичам супа"  hahaha трябва да изровя снимка и ще ви я покажа.

Aniper, добре дошла в отбора!  Laughing

# 183
  • Пловдив
Шана - честита малка принцеса   bouquet

Бебеш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Анипер,добре дошла Hug

И аз пих арника, мисля че имаше ефект - след раждането  два дни я забравих и шевовете се обадиха, пак си я почнах по-начесто и болката намаля   Peace

Май съм в следродилна депресия ( ... и в сатурнова дупка Confused) - цял следобед рева и не мога да спра. Днес се приспивахме тримата -Аз, Виви и Бебе и тя като му видя биберона и като почна да реве и да му го взема - половин час рев и аз заедно с нея . Пусти хормони, дано бързо да минава Whistling

# 184
Благодаря момичета за топлото посрещане  Hug

violini , с теб сме големи късметлийки с тези послушки малки Simple Smile

Искам да попитам майките на момиченцата дали техните принцеси имат бяло течение. Докторката каза, че е нормално, но взех да се притеснявам, дали само измиване  е достатъчно или им правите и промивки с нещо друго?

# 185
Aniper, не се притеснявай, това  течение е нормално.

# 186
  • София
аз яна всяка вечер я почиствам долу с бебешко олио на себа мед  Peace даже още го правя ...
не е имала бяло течение де, но ти давам идея какво може да правиш

# 187
Искам да питам как ги давате капките Колийф с кърмата, пише, че не се дават директно, а с лъжичка преди кърмене, ама моята я изплю, а пък не ми се хабят тези капки златни  Mr. Green
Дали ще навреди ако ги капя директно в устата и преди започване на кърменето? Моля някой да ми отговори ако може.   bouquet

Тъй като аз винаги имам кърма в хладилника, тези 15-20 гр. ги слагам в шише с капките и му ги давам така, след това го слагам на гърдата. Иначе и нашия го изплюваше, като ги давах с лъжичка.

По време на бременността качих 17 кг., като се прибрах от болницата бях свалила 8 кг. и сега още 2.
Към дамите със секцио - кога започнахте да правите коремни преси, аз още се колебая /притеснявам се да не си навредя нещо/

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 00:07 от megsy

# 188
Честита ни месечинка  Hug

Добре дошла и на Никол на Шана!  Hug

Бебешондел - надявам се един ден да си спомняш за това с усмивка и Тея да е много усмихнато и мнго здраво детенце!

Отчетът - за последните 2 седмици Крис е качил 600 гр и на 1 месец вече е 4.4 кг/ 58.5 см / 38 см обиколка на главата... (+ 5.5 см!!!  Crazy)

Майка му е + 9 кг (качени около 19 кг) и със скъсан менискус за капак върху секциото, та плановете ми за спорт, докато имам помощ се изпаряват бързо Sad ще го мисля как да тренирам, отслабвам и кърмя накуп...

Всякакви лекарства съм давала винаги със спринцовка в устата или в шише с кърма/мляко... солен разтвор за носа пак със спринцовка...

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 01:09 от Agent Provocateur

# 189
  • София
Като е тук ми надува главата, като я няма ми липсва... Като я изпращам си мисля, че отива САМО за три дни, като я чакам се чудя как може да я пратя за ТОЛКОВА много...  Rolling Eyes
Разглеждах стари снимки и ми се прииска лято. Първото ни лятно гадже и второтоCrazy

# 190
  • София
Бебеш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Анипер, добре дошла Hug

# 191
Здравейте януарски мами. Аз съм мартенска, но често влизах да ви чета и с трепет очаквах всяко ново бебе. Научих много от вас. Благодаря за което. Пожелавам на всички ви да сте най - щастливите майки.
Та аз нахълтвам така за да ви питам нещо. Колко от вас ползваха Арника и дали мислят че има ефект от нея? В чуденка съм дали да я започна. Та вие сте единствените които биха ми дали точни отговори сега. Hug
Благодаря ви предварително!!
Целувки на малките ви съкровища

Арниката помага, поне при мен подейства Grinning
Раждане за 4 часа от падане на тапата. Освен това като започнах да преносвам я взимах по друга схема и на 6-ся ден резултатът дойде. Сега пак я взимам, още няколко дни.
за коликите - давам Nux Vomica (изпробвано тази вечер  за първи път) - резултат спокойно и спящо бебе.

Честито на Шана  bouquet

# 192
Евридика, благодаря за отговора - сега като се позамисля, наистина може да прима повече предно мляко, защото като много буйства и хапе и често сменям гърдите,тъй като едната е съвсем разранена. Но ще опитам да я държа максимално на една гърда, за да изсуче колкото може повече задно мляко. Тя от коликите се свива много и докато суче захапва силно и много болезнено. Иначе техниките на д-р Карп са на почит в нашето семейство и широко използвани Simple Smile Рая спи само повита, но за кърменето я разповивам. Аз си ислех, че понякога преяжда,защото връща по малко, но прочетох, че си казала на Бо, че това е малко вероятно при кърмените бебета. А биологичната поза и е любима, защото така много сладко си спим двете (и на мен също).

Шана - честито изтърсаче Никол, да е много здрава и щастлива, а мама бързо да забравя и да се възстановява. Hug
Бебешондел - стиснати палци за много положително развитие на нещата.

# 193
Добро утро!
Днес ставаме на месец и аз да почерпя

А сега и сутрешното кафе

Честита месечинка и на

Владимира на мама bubeto_d  
Карина на мама kakadaka
Калоян на мама Kalifornia
Константин на мама nina_tita

Лек ден момичета и приятни разходки.

# 194
  • София
Честита първа месечинца на сладките бебчовци - Калина, Владимира, Карина, Калоян, Константин  Hug

Общи условия

Активация на акаунт