Отговори
# 435
Имам още странички да дочета, но да се включа по темите в движение, че после ще забравя.

LadyAngel и ние сме така. Почти всеки следобед се виждам в чудо. Shocked Shocked Вчера накрая не издържах и в 6 часа на Калоян му дадох 90мл АМ и спа като къпан до 22. После го събудихме за баня, накърмих го малко понеже му се спеше още и през нощта си влезнахме пак в график.

Чери , Чопи  Hug и от мен.

Клео това твоето свекървище е за утрепване.

Иначе нашата нова педиатърка дойде днес. Засега съм доволна от нея. Сами си казаха, че ще ни дадат направление за ортопед. За пъпчето се оказа, че сме го изгорили с Ваготила и вече само вечер след баня ще го почистваме. Каза, че следващите ваксини ще ги отлагаме по малко във времето, че били много тежки за децата и имало и странични ефекти.

Ох, голяма съм забравана. Бях сложила помпата и шишетата да се изварят и вече 30 мин вряха  Mr. Green

мамо зайке как го правиш чая? И мъжо купи копър, но още седи в хладилника.

# 436
  • София
Ейприл,дай подробности за тази лепенка,която си си купила?
Женката,кажи за Горна Баня с предварителен час ли отидохте?

# 437
  • Варна
Mirrabella Честита Месечинка!Почерпката е направо умопомрачителна.Честито  и на ВСИЧКИ БЕБЧЕТА С ПОВОД Heart Eyes
Мерси за отговорите за Инфакол+Биогая.И дребния започна да ака много по-рядко от Инфакола.Постоянно се пъне горкия.
Чопи,Чери HugНоеми го е казала много точно-абсолютни ТЪРТЕИ newsm66(дано не ви е обидно).Израстнала съм с такъв баща и направо имам алергия към подобни изпълнения.Само нерви и постоянно напрежение,което се предава на всички ConfusedОтново Hug за доброто решение.
Дребният се събуди

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 13:57 от gali&presi

# 438
За меда говорим майката-кърмачка дали може да яде, не за бебетата  Peace

# 439
  • ул. "Мечтание"

Може разбира се, освен ако няма фамилна обремененост.  Peace

# 440
Привет и от нас  Hug
Днес бяхме на ДК - тежим 5 600 кг., високи сме 59 см.(аз вкъщи я измерих 60 см., но няма да споря Mr. Green), биха ни ваксина. Малко поплака, но общо взето се държа геройски Heart Eyes Лекарката ми каза да и давам по две капки Деавит. Пъпките били от АМ Rolling Eyes и да ги мажа с Дефламол ама аз мисля да пропусна мазането с това и да си продължа да я мажа с Деавит.

Чери, Чопи  Hug
Клео чак се чудя как може да има такива свекърви ooooh!

# 441

Може разбира се, освен ако няма фамилна обремененост.  Peace
И аз това писах, ама е добре и другите да кажат, ч може и са прочели нещо, което съм изпуснала Wink
За бебета и дума да не става  Naughty Naughty Naughty

# 442
Здравейте и от мен,отдавна не съм писала,влизах само да ви чета от време на време EmbarassedБебка и кака й са ми запълнили цялото време - ей не е лесно с две деца,ама ще се оправя HugСега каката е при баба и дядо,та имам малко свободно време Laughing

Аз да ви кажа за мойта Любомира - кротичка е милата,спи си,яде си /макар и по-малко от колкото трябва/ но пък и аз нямам кърма и дохранвам Embarassed Два легена сълзи изроних за тая кърма... ама това е положението... ConfusedОф,така ми се искаше този път да храня бебка само с кърма... ама пак не стана EmbarassedКаката я кърмих не повече от 1 месец,при това пак с дохранване,и сега пак се повтори същия сценарий,но... какво да се прави...живи и здрави да сме,пък в крайна сметка колкото имам изцеждам и давам,а останалото е АМ.Ходихме миналата седмица до болницата,наддала е 300 гр. за две седмици от изписването ни,а едва вчера ни падна и пъпчето.Голям зор с тоя пъп - чак на 22 ден падна! ConfusedТо не бе спирт,топоцин и ..едва вчера го намерих в памперса HugСега й е малко подутичък но се надявам да се оправи,ако трябва ще слагаме лепенки - педи ще каже другата седмица.
Иначе си имаме бая колики. CloseДавам Инфакол преди всяко ядене,не се е запекла засега,но пък и не виждам да й помагат кой знае колко.Явно ще трябва да мине време и да намалеят тия гадни колики,надявам се Praynig
Друго не се сещам да пища,освен че вече не знам кога е ден,кога е нощ... Crazy Но ще се справим! Peace

ЛЕК ДЕН МОМИЧЕТА И ПО-МАЛКО КОЛИКИ И БЕЗСЪННИ НОЩИ! Simple Smile Hug

# 443
Здравейте, извинявам се че се намесвам тук.
Бихте ли ми обяснили как точно става записването на бебето за личен лекар и там всичкото му.
Кога се записва, как се избира и т.н.
Аз лично съм си избрала педиатър, но всяка консултация при него се заплаща ( и то не малко). при нужда - ще се ходи, но не съм наясно как стои въпроса с личен лекар. И посещението което правел до 24 часа след изписването.

Благодаря много на всички.

# 444
  • София
Айде аз пак ще си понахалствам да питам, щот' миналия път никой не ми отговори...
След секцио кога започнахте да носите нормално, плитко бельо?  Rolling Eyes Забравих да питам вчера в болницата...  Whistling
Аз си нося плитко бельо още от момента, в който ни изписаха от болницата.

Чери , Чопи   Hug

Да ви се похваля, Виктор вече раздава широки усмивки и ме кара да се просълзявам от умиление  Heart Eyes Ох, станала съм много сантиментална, ама явно хормоните си оказват влияние  Blush

Записах за утре час при ортопед, дано всичко е наред  с бебо:pray:

# 445
  • Велико Търново
От много време не съм писала, комай повечето бяхте още с тумбачета, а сега всички си гушкаме бебчета, нали не остана някой необебен?  Laughing

Да си ви живи и здрави малките човечета, по много да спинкат, по много да наддават, е по малко и да поплакват, а на мамите - спокойствие и търпение пожелавам!

При нас всичко е наред, само дето не ми остава време да се включвам активно в темите, чета от време на време, сега ще почета по-назад, за да съм в час с темите, които коментирате.

П.П. Бебешондел, стискам палци и силно вярвам, че всичко ще се оправи и Тея няма и да знае, че е имала проблем със сърчицето!

# 446
  • Велико Търново
Опит да си покажа циганетата:

http://www.flickr.com/photos/mauglibagira/5447657568/#/photos/ma … 7657568/lightbox/

# 447
  • София
Здравейте, извинявам се че се намесвам тук.
Бихте ли ми обяснили как точно става записването на бебето за личен лекар и там всичкото му.
Кога се записва, как се избира и т.н.
Аз лично съм си избрала педиатър, но всяка консултация при него се заплаща ( и то не малко). при нужда - ще се ходи, но не съм наясно как стои въпроса с личен лекар. И посещението което правел до 24 часа след изписването.

Благодаря много на всички.
Избираш си педиатър който работи със здравната каса,примерно в най-близката ти поликлиника,отиваш при него и го питаш ще запише ли бебчето,най-добре питай отсега,ако каже да като родиш в деня на изписването му се обаждате че вече сте вкъщи и той ще каже кога ще дойде,после като вземете акта за раждане отивате при него да го запише и да определи първата консултация,това е.
Какче,къде ще ходите на ортопед?Пожелавам да няма никакви проблеми Hug

# 448
Нашата лекарка ми каза да и давам вече сокчета от ябълка и моркови. Маги също рано започнахме да и даваме, рано и я захранихме (в 3 месец), но сега с тези нови системи Crazy  Вие мислите ли да давате на вашите бебоци?

За бельото и аз си нося вече плитко (не съм с онези страстоубийки, както някой се беше изказал  Mr. Green)

И да попитам помпичките, които са за ноздрите помагат ли да се извлече секрета от нослето, но не говоря за хрема, а просто този, който си се събира (не знам дали ме разбрахте Crazy) И каква бихте ми препоръчали да купя?

# 449

Гггъбка, много ти благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт