Отговори
# 570
мами, как да сменя режима на малчо - денем спи, а нощем дивее, яде по малко на 2-3 часа, и постояанно иска да го друсам, а на мен ми е малко кофти от секциото все още

# 571
Мерси за инфото, май ще се ходи поне два пъти за тези помощи Simple Smile

Аз Елина я слагам да си спи по гръб  и гледам всеки ден да я оставям и за малко по корем докато е будна.

# 572
  • Пазарджик
nadi-jo и ние минах ме през това ,смених няколко вида/памперс зелен,сензитив,либеро/
Взех на Пуфис и вече 4-5дена няма нито един пропуснал.

# 573
  • София
Биричке, Иван непрекъснато спи по гръб. В началото опитвах да го слагам на страни, но много бързо се научи да се изплъзва и да си ляга по гръб, както си му е кеф. когато има колики, спи и по корем. По корем може да се слагат от 15 ден. Аз даже малко подраних тоя път, че пусти колики.

Хора защо ви трябва да се покривате и какви ли не маймунджелъци да правите?! Аз не се страмувам, че храня детето си, плюс това всеки е виждал гърди. Сега е студено и върви, ама лятно време ще ги задушим тия деца  Laughing то лятото си е достатъчно дето се потите от топлината тяло до тяло, остава и да се покриваме...

Яна ще ме подлуди. Освен дето като се занимавам с иван се тръшка на пода да реве и повтаря, че е малко бебе, което иска майка си и че няма майка, сега взе нарочно да се напикава.   Tired
Преди малко обаче след третото напикаване за деня с обяснението, че го прави, понеже е бебе, си вкара голям автогол. Спрях й детското, взех й играчката и я сложих в кошарката. Ми така де - иван не гледа тв, не играе с играчки, само лежи. Горката взе, че заспа и сега имам малко време  Mr. Green

# 574
Преди малко обаче след третото напикаване за деня с обяснението, че го прави, понеже е бебе, си вкара голям автогол. Спрях й детското, взех й играчката и я сложих в кошарката. Ми така де - иван не гледа тв, не играе с играчки, само лежи. Горката взе, че заспа и сега имам малко време  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Браво. Тактиката е супер Simple Smile

# 575
Крис качи 5.5 см за 1 мес  Mr. Green ( и 900 гр)

Аз като ви кодошех за кърмаческия апетит вие не ми вярвахте  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Има момичета, които се стапят от кърмене, има такива, които качват...

Кърмя навсякъде, ако навън е твърде студено и в кола или влизам в магазин и моля да ползвам пробна... никога никой не ми е отказал! Покривам се, за да мне привличам внимание, че се вбесявам от нагли погледи и коментари!
Доказателство, че и насред Софийска кръчма тази работа става Wink
...

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 23:22 от Agent Provocateur

# 576
  • ул. "Мечтание"
Хора защо ви трябва да се покривате и какви ли не маймунджелъци да правите?! Аз не се страмувам, че храня детето си, плюс това всеки е виждал гърди. Сега е студено и върви, ама лятно време ще ги задушим тия деца  Laughing то лятото си е достатъчно дето се потите от топлината тяло до тяло, остава и да се покриваме...

Чак пък маймунджулъци!  Laughing
Аз го правя за личното си спокойствие, не от срам щото ще ми видят циците!  Peace

Добре си наредила адашката ми!  hahaha Добър подход!

# 577
Биричке, защо през деня, Кали и нощем спинка по гръб.

Ами през деня мога да го наблюдавам да не се задави, защото на почти всяко ядене връща или пък малко по-късно започва да хълца...

# 578
  • ул. "Мечтание"
Аааа щях да пиша за еднократните пелени... Често пъти пропускат защото не са подходящия номер. Смяната на марката е донякъде решение, защото макар да са уж една и съща номерация има разлика между различните марки. Например Памперс и Либеро са по-маломерни, а Пуфис са по-големи. Либеро тройка са ми колкото Пуфис двойка!  Peace

# 579
  • София
Биричке, достатъчно големи са да могат да си завъртят главата настрани. и те имат инстинкт за самосъхранение. и иван повръща доста, но не се тревожа, защото знам и съм го виждала не веднъж как си върти главата от крайно дясно до крайно ляво по свое желание, независимо дали е легнал по гръб или по корем. Peace

# 580
saxophone как са обривите и акото?

# 581
  • София
не ям млечни и обривът отшумява. ще чакам да мине изцяло и ще пробвам да ям.може пък да не е алергия. акото май не е толкоз лепкаво вече, то не съм сигурна и преди че е било, но имаше един два случая на по-особено ако.

# 582
Към даващите капки ЕНТЕРОКИНД:
Спазвате ли препоръките за даване 30мин. след или преди хранене, или ги давате по друг начин??
Много ми е неудобно това чакане... Пък и на малкия...  Confused

А САБ СИМПЕЛКС и той ли се нуждае от натрупване в организма? Защото го давах 10-ина дни, свърши и сега сме с Ентерокинд.

# 583
  • София
Не мога да чакам, по-скоро иван не може. Гледам да е по-скоро преди, отколкото след ядене, за да не ги повърне.

Впрочем двете са на съвсем различен принцип. Защо ги сменяш толкова често?
Симетикона разбива коликовите мехурчета, а ентерокинда предотратява образуването на коликите. Уж.

# 584
Не мога да чакам, по-скоро иван не може. Гледам да е по-скоро преди, отколкото след ядене, за да не ги повърне.

Впрочем двете са на съвсем различен принцип. Защо ги сменяш толкова често?
Симетикона разбива коликовите мехурчета, а ентерокинда предотратява образуването на коликите. Уж.

Ми защото не съм наясно с принципите им на действие...  Embarassed Rolling Eyes а и защото Саб Симплекс-а ни свърши и реших да пробвам с Ентерокинд-а, че много ги хвалите... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт