САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 61

• 61 239
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
дали на 35335 отговаря някой буквен код??
Codes:
SAC PARME - RG87R FFS15 SSN9M GGT78 SS6ZR SSNY9 N0NRZ RF2V1 RF21V GB08G GB09G GG135

От всички колекции ми дава процентно.
Споделете с кое ви дава 20/29 моля! Praynig
С единия стана, явно някои дават 40 %, не всички са 20/29
RG87R е с 40%. a GGT78 20/29! Hug

някой знае ли до кога са активни тези кодове?

# 331
Код за Shopping Prix има ли?

При мен 20/29 с неща от каталога пролет/лято не се лови нито един newsm78
От този каталог с какво намалявате?

# 332
Имам въпросче, поръчвам за 30 е. но ми махат артикул и поръчката ми пада под 29 е. Ще ми направят ли пак намалението?

# 333
Брадичкеееее, супер си ,
мерси  за кода, я виж какво се получи като си поиграх с него малко... Mr. Green

35351 ...

La réduction la plus favorable est appliquée automatiquement. Attention des exclusions peuvent s'appliquer sur certains prix. Voir le détail dans la colonne offre spéciale.

иии до тук ... Laughing дава БД , но няма подарък и намаление,
ако на някой му се занимава...да го доразучи... Mr. Green

35513 - БД

# 334
Остава така,както го валидираш в кошницата при поръчка.Ако впоследствие махнат артикул,преди фактуриране-ще ти освободят парите .Ако е след фактуриране,ще ти го възстановят с ваучер/чек.Но намалението на останалите стоки ще ти е в сила,както си потвърдила  Peace
Имам въпросче, поръчвам за 30 е. но ми махат артикул и поръчката ми пада под 29 е. Ще ми направят ли пак намалението?

# 335
Аз пък получих вместо чанта бяла, този чаршаф с ластик:
Ами това сякаше  добра новина! Някой друг с подобна изненада?

# 336
Гертруда,от коя дата ти е поръчката?

# 337
Това яке с повече от 20 евро може ли да се намали? Не ми хваща кодовете 50717 и т.н.

# 338
  • София

Може ли да попитам, понеже ми е трудно да откривам кодовете - къде е най-актуалната информация? То намалението свърши и няма да ми трябват вече, но тук на първа страница се оказва че не всички кодове са актуални. На други места ако ги публикувате, може ли линк на първа страница да се оставя? Линк към този блог не намерих, а очевидно той се актуализира.

Според правилата на форума, една тема (и пост) могат да бъдат редактирани от автора и до 24 часа след публикуването и. Следователно няма как първия пост да се актуализира ежедневно... В този сайт, линк към  който има с големи червени букви в първия пост периодично се актуализират новите кодове.
Според мен не е много честно цяла Европа да се възползва от времето и труда ми и затова този блог, чийто линк няма на първа страница и чиято идея беше съвсем различна няма да бъде актуализиран повече. Таргета на блога бяха френските  форуми, от които най-често черпя инфо и кодове, включително и новите, които получих на ЛС и разпространих повече отколкото трябваше...
Така че, моят съвет е да си следите темата, без де се притеснявате, че сте изпуснали нещо важно.
Винаги публикувам първо тук всичко и след това по другите места.  bowuu

# 339
Гертруда,от коя дата ти е поръчката?

От 25.01, а най-странното е ,че на опаковката на чаршафа пише Joggers, т.е. кецове, каквито имах в поръчката, а  са ми отказани, та може да е грешка!  Crazy

# 340
Евка - дойде ли ти чантата днес? Доста нагло от моя страна, но...ако може снимчица  Praynig

# 341
  • София
Евка - дойде ли ти чантата днес? Доста нагло от моя страна, но...ако може снимчица  Praynig
Не на мен, няма как да ми дойде поръчка с новия код за 3 дни...
Едно момиче от френски форум ми обеща снимки, както и на подаръка от Тайисим - vanity

Edit:
Ето чантата ROSE/GRIS:

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 23:06 от Evа

# 342
Eвка мерси много. Аз явно не те бях разбрала. Този сак е супер, обаче с кодчето нещо не стана, слага намаление, маха доставка, но няма сак. Затова пуснах с бебешката чанта.
Благодаря отново   bouquet

# 343
  • София
И при мен кодовете за розово/сивата чанта не дават подаръка.... newsm78

# 344
Искам да пусна рисото с код за БД ама не става някой знае ли нещо като за моя случай
Мерси боку  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт